Aké máte skúsenosti s Mudr Pavlom Bencom?

evikaba
1. dec 2011

Ma niekto skusenosti s doktorom Pavlom Bencom z Mytnej polikliniky?

evikaba
autor
1. dec 2011

Ma niekto skusenosti s tymto gynekologom?

evikaba
autor
2. dec 2011

baby mate niekto skusenosti s tymto lekarom ?

kvetinka211
2. dec 2011

@evikaba mas odpoved v ip 😉

evikaba
autor
3. dec 2011

@kvetinka211 dakujem velmi pekne

tinah42
5. aug 2014

Dobrý deň,
Aj mňa by zaujímal názor na tohto p. doktora.. 🙂
Aké máte skúsenosti?
Ďakujem.

adelakk
5. aug 2014

Ja s nim mam dobre skusenosti. Vzdy je velmi ustretovy. Pocas tehotenstva som ku nemu chodila na vsetky prehliadky v doprovode mojho 1.5-2rocneho syna. Vobec mu to nevadilo. Dalo sa s nim dohodnut na terminoch prehliadok, odberov, atd.. Ked pridete a nikto v cakarni necaka, mozete zaklopat bez toho, aby vam vynadal, ze co rusite......co sa casto u inych lekarov stava. Moj problem ale nastal vtedy, ked som sa chcela objednat na tehotensky ultrazvuk na Kramaroch......je tam totizto iba jeden lekar, ktory berie pacientky od MUDr. Bencu. Preco to neviem. Ostatni lekari, ktori robia ultrazvuk ho tam z nejakeho dovodu nemaju radi. Urobili mi ultrazvuk aj ini lekari po velkom proseni a presviedcani sestricky, aby ma objednala aj k niekomu inemu kedze ted MUDr. co robi Bencove pacientky mal dovolenku alebo tam nebol z ineho dovodu. No a ked som sa uz dostala na taketo vystrenie k inemu lekarovi, ten sa zacal rozculovat, ze preco on ma robit Bencove pacientky, atd. Velmi neprofesionalne! Az ma raz nahnal do placu a potom na mna spustil, ze mna sa to netyka, ze to je medzi iba medzi lekarmi. ............Takze toto je jedina zla skusenost v spojeni s MUDr. Bencom, aj ked nie priamo sposobena nim.

tinah42
5. aug 2014

ďakujem za názor...pomohol si vytvoriť ako takú predstavu... 🙂
nedávno som sa k nemu nahlásila, keďže blízko bývam, a na ostatných gynekológov som nečítala dobré recenzie...
ako mala som zvláštny pocit...ale prekvapilo ma to kúsok...je pravda, že on to vybavenie možno nemá a asi ani sestričku ...asi funguje iným štýlom ako ostatný lekári a možno to je dobré a aj zlé...
teraz váham či som urobila dobre 😖

tinah42
5. aug 2014

Ale samozrejme ak mám ešte niekto skúsenosť ...budem vďačná 😉

theseainside
19. máj 2015

@evikaba pan dr. benca je uzasny, lepsieho gynekologa som nestretla a to mam za sebou prahu aj budapest,ja som sa triasla ako osika na stole a on ma ukludnil ako najvacsi profik. odporucam ho

theseainside
19. máj 2015

@theseainside kedze som chemicka ing., presne viem ze pan dr, pozna vsetko podrobne, hlavne jeho uzasne mikroskopy.je to dobry dr.

zojaaa
19. máj 2015

@tinah42
Ja som kedysi chodila k bencovi, este ako stredoskolacka cize nejakych 12r spat.
No ja si myslim, ze vobec nie je dobry!!! Vzdy som sa zhrozila a zlakla, ze v cakarni nemal ziadnu pacientku!!!! Nech som tam prisla v hocijakom case!!! Co to je za doktora, co nema pacientky, sestricku, ultrazvuk!!! Bola som mlada a sprosta a daval nam opeciatkovane priepustky....
Antikoncepciu mi predpisoval ako na beziacom pase, bez prestavky...no a zacala som mat problemy a rozum! Rychlo som zmenila lekara a ten mi na utz zistil cysty!!!

Ako tehotna by som k nemu uz vobec nechodila! Nema ziadne vybavenie ambulancie

emogeon
27. dec 2015

kamoska k nemu chodi a je velmi spokojna, mna prekvapuje ze nema sestricku ☹

alleke
4. okt 2016

Baby chodila niektorá z vás k Benčovi počas tehotenstva? ?

bublina223
19. okt 2016

ja som si k nemu akorát dala kartu. Odporučila mi ho kolegyňa, ktorá je s ním veľmi spokojná a najnovšie že má vlastné sono. Keď som tam prišla, tiež som sa zhrozila a zaváhala či mám naozaj sem chodil lebo som bola zvyknutá na aspoň nejaké prívetivé prostredie. Ale neplatí sa u neho tak to chcem aspoň skúsiť. Do súkromnej kliniky môžem ísť kedykoľvek.

alleke
19. okt 2016

@bublina223 Zatiaľ som s ním spokojná, akurát dneska som sa pozerala že ma sono tak som sa potešila. 😉 uvidíme ako bude ďalej.

alinkapl
9. jan 2017

Rada by som pridala aj ja moju skúsenosť. Ak vám záleží na zdraví, tak k tomuto lekárovi určite nechoďte. Je síce milý, ale liečiť nevie. Mňa sa rád zbavil a ja som odišla z ambulancie v bolestiach. Teraz ma dáva dokopy iná gynekologička a ešte k tomu skončím aj na laparoskopii, mám nález. Radšej by som tu napísala niečo pozitívne, ale v súvislosti s týmto lekárom nemám čo. A ambulancia bez komentára, zatuchlina a smrad po cigaretách.

jankar27
13. máj 2017

@alleke ahoj, ešte stále chodis k Dr.Bencovi? Si s ním stále spokojná?

alleke
13. máj 2017

@jankar27 ahoj chodim stale ale po porode si chcem najst druheho lekara.

jankar27
14. máj 2017

@alleke ďakujem Ti za odpoveď, tak teda ani ja k nemu nepôjdem. Hádam sa mi podarí nájsť nejakého iného.

jankar27
14. máj 2017

@alleke ešte predsa, čo ti najviac vadí?

sagitta8
17. jún 2020

ahojte, nemate nejake nove skusenosti s dr. Bencom? Zvazujem k nemu prejst, ale tie recenzie su bud take, ze je to vyborny, precizny lekar, alebo ho vobec neodporucaju. Tak som na vazkach. Chodite k nemu niekto aktualne? Ma v ambulancii sono? To, ze by to nemal nejak super moderne vybavene mi nevadi, dolezite je, aby bol odbornik a aj trosku ludsky. dakujem 🙂

jankar27
17. jún 2020

@sagitta8 ahoj, ja som nakoniec k menu zašla ako tehotná, rok 2017. Ale rozhodla som sa, že k nemu nepôjdem. Tiež by mi až tak nevadilo to staršie vybavenie, aj sono myslím, že mal. Ale vadilo mi v lete v horúčave a ako tehotnej taká zafajcena ambulancia. Ako bývalému fajčiarovi mi vôbec nevadí dym, ale toto bolo už až príliš aj na mňa, ten zápach bol až v omietkach. Teraz to má možno iné, neviem posúdiť. Vtedy nemal sestričku.

sagitta8
18. jún 2020

@jankar27 dakujem velmi pekne za odpoved 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre