Aké máte skúsenosti s pôrodnicou Bojnice?
Ahojte rodila som v Bojnickej porodnici aj som sa trochu bala ,,lebo vela ludi ma od tejto nemocnice odhovaralo ale predsa som isla rodit tam a nestazujem si lekari boli vyborny sestricky tiez,nemala som ani najmensiu zlu skusenost ,aj ked som mala trosku zdrav.problemy po porode ale pri tom uzasnom pristupe som to zvladla. 🙂 chcem sa opytat ake mate vy skusenosti s porodnicou v Bojniciach?

•
29. mar 2010monika, co myslis pod tym ako to "chodi"? 😉 na porod to, co je vsade pisane, nic specialne netreba
0
Ja som rodila U Blanky teda u doktorky Mifkovej a bola som s nou dohodnuta prist v nedelu rano na vyvolavacku,bola som tri dni pred terminom no nepohynalo sa mi to tak som jej povedala ze chcem ist rodit a ona povedala ze to bude lepsie..tak nech teda pridem v tu nedelu ze budeme rodit 😃 tak som sa rano vycesala,namalovala a isla rodit 😉 ona je uzasna a velmi mi tam pomahala
citala som chodis k mifkovej, ja chodim k hudecovi...este uvidim ci nebudem mat CS, lebo prvy bol CS, tak uvidim ako sa to bude vyvijat....prvy porod bol tiez v bojniciach, nemozem sa na nic stazovat...aj ked som si to tam riadne dlho odsedela vo vzdycharni (2dni)...ale po CS, to uz bolo fajn...aj cely personal..
Ahojte,ja by som tiez Bojnice len odporucila.Mam dobre skusenosti,rodila som tam v januari.Personal a starostlivost boli super,takze ak by som tam mala ist rodit druhykrat,nemam s tym ziadny problem 🙂 A co sa tyka zoznamu veci,ktore som tam potrebovala-vzala som si tasku velku ako keby sa tam stahujem na mesiac a asi polovicu z toho som vobec nevyuzila.Pre babo som potrebovala len jednorazove plienocky a vlhciace obrusky (pripadne cumlik) a oblecko az na cestu domov...no a pre seba zakladne veci ako uteraky,hyg.potreby,vlozky,podlozky pod pacienta,nocne kosele,prezuvky...a tak 🙂 a precitala som tam kopec casopisov 😃 Jedine co mi chybalo,bola odsavacka,ale maju tam asi dve na oddeleni,takze v takom pripade pozicaju.Ale kazda zas nepotrebuje,takze tak...
Ahojte, obnovujem trochu temu.
Najdu sa tehulky alebo maminy s aktualnymi skusenostami z Bojnic????
Najdu sa tehulky alebo maminy s aktualnymi skusenostami z Bojnic????
Teda, chcela by som vediet, ako to tam teraz vyzera, ci je tam iba jedna nadstandartna izba.......
Ja mam termin az 4.novembra, ale kedze pridem domov az dva mesiace pred tym, chcela by som sa uz teraz poriadne rozkukat. Vybavenu mam doktorku Mifkovu, zatial som s nou velmi spokojna.
Ja mam termin az 4.novembra, ale kedze pridem domov az dva mesiace pred tym, chcela by som sa uz teraz poriadne rozkukat. Vybavenu mam doktorku Mifkovu, zatial som s nou velmi spokojna.
Ahoj kvetinácik, aj ja by som rada vedela o Bojnickej pôrodnici viac. Termín mám v decembri. No keďže zrušili Handlovú, tak som sa nakoniec rozhodla pre Bojnice. Nadštandartná izba tam myslím je. Tiež mám v pláne rodiť u MUDR Mifkovej, nepoznám ju, no švagrinka ju chváli. Ja som z Trnavy.
ahojte baby, no tak nadstandardka je tam len jedna, ked som tam ja lezala min. mesiac bola akurat obsadena. celkovo je tam osem izieb teda aj s nadstandardkou. 6 ich je s postielkami, jedna je pre tie co este len cakaju na porod a potom nadstand., su tam 2 sprchy, 2 WC, navstevna miestnost kam mozete ist aj s babatkom, ak este treba nieco spytajte sa
Monikapd - zaujímajú ma návštevy, či sú kedykoľvek a či len v tej návštevnej miestnosti, aký bol prístup lekárov hlavne. Ďakujem.
Aj ja musim pridat najnovsiu skusenost s Bojnicami, rodila som tam minuly tyzden, 3.6. dcerku> bolo tam naozaj dobre, pristup lekarov a sestriciek aj z gynekologie aj z novorodeneckeho bol super... Ja som rodila u Mifkovej-perfektna zena, a takisto aj lekarka pre novorodencov dr. Pillarova...
no a primar bol tiez fajn.... 😉
no a primar bol tiez fajn.... 😉
TIBINKA - aj tebe zo srdca blahoželám k narodeniu Mišky a prajem veľa zdravíčka. Ďakujem za info.
Začni písať odpoveď...

Odošli