icon

Aké sú skúsenosti s pôrodnicou v Trenčíne?

trixi
22. máj 2007

Ahojte, rodili ste niektora v porodnici v Trencine? Mate skusenosti? Citala som, ze porodne oddelenie je po rekonstrukcii. Ako je to tam so starostlivostou? Rozhodujeme sa pre tuto porodnicu, tak zhanam informacie.

s.i.m.k.a1
25. mar 2009

tamarka dakujem 🙂 priatel si totiz mysli, ze vsetko, co je na malej dobre a ake pokroky robi - to je z ich strany rodiny, a ak je nahodou nieco horsie, tak to je moja chyba... mnooo oni su uzasne mudri... problemy s klbamy su totiz dedicne a to maju oni v rodine.

chymenitta33
26. mar 2009

simka--klud kašli nato tak ako to by som mu s hlavy vytlkla hne!!!to by nepovedal pri mne,,,to treba micka hned to vycvičit a dať si nejaké pravidlá lebo sa potom aj zlázniš 😉

lubica33
26. mar 2009

chmenitta, si ma moc neprekvapila odpovedou, hihi, to som si aj myslela, takze TN to isti!!! Uz nech ma konecne zavru v tej porodnici, lebo sa zblaznim, a to ma este cakaju mozno nejake 2 tehotenske tyzdne, pomooooocccc!!!

dannynka
26. mar 2009

lubica a mna este 4-tyzdne pomooooc 😅

chymenitta33
26. mar 2009

lubica, dannynka--to ujde cicky ako voda, ja viem že sa Vám to tahá lebo aj mne sa to tak ťahalo☹)už aby to bolo

dannynka
26. mar 2009

chymenita veru uz aby to tu bolo 😅 😅 😅

chymenitta33
26. mar 2009

No to hej..mne tiež posledné týždne sa mi stále snívalo v noci som sa prebudila nato že dejvi plače a také scény..už tiež sme sa nevedeli dočkať🙂

dannynka
26. mar 2009

chymenita-no veru,aj u mna to tak bolo ked som cakala GAbiku,teraz uz len chodim kazdu chvilku curat a neda sa mi spat a mam taku kyselinu....a to pri GAbike nebolo 😅 .Ale veru tieto posledne tyzdne su najtachsie 😅

amatula
26. mar 2009

xi xi a mne sa pri druhom ani nesnivalo ze by som uz mala rodit......len rozbolel chrbat v noci....bola som 38tt tak som muza poslala do roboty a za 10min. uz som zhanala odvoz do nemocky 😀 😀
tak mi to necakane prislo 😉

lubica33
26. mar 2009

dannynka, chymenitta, idem vyskusat jeden recept, tento vikend si poumyvam 20 okien v celom dome a dam si teply kupel! uvidime, co sa stane!? Dannynka, veruze ani ja nemozem poriadne spavat, brucho ma tlaci v kazdej polohe, sem tam ma chyti bolest a hnes si myslim, boze, uz je to tu! a potom nic....uz sa mi fakt sniva o porode a babatku! pri prvej dcerke som nebola tak nedockava, ale to som sa lepsie citila...alebo si to nahovaram???

Chymenitta, neplanujete surodenca?

dannynka
26. mar 2009

lubica-mne nepomoze ani aktivita a ani teply kupel..... 😅 ,ja sa totizto teraz kupavam skoro kazdy druhy den a nic...a tak isto som sa kupavla aj ked som cakala GAbiku ,a nic...na mna taketo vecy asi nezaberajuu 😅
A navyse teraz tieto posledne tyzdne som sa narobila a natahala viac ako dost,ked sme prerabali byt,neporiadok v celom byte,dokonca valendu som sama tahala s jednej izby do druhej a nic 😅 😅

chymenitta33
27. mar 2009

lubica--hej plánujeme už asi 3 mesiace, prečo?

dannynka--inak som videla včera foto peknučko ste to prerobili ste šikovní🙂To bude mať gabika pokojíček🙂

dannynka
27. mar 2009

chym-nie Gabika izbicku ale my spalnu.... 😀 😀 😀 😀 😀
inak az teraz som si vsimla ze si snazilka,tak drzim palceky nech VAm to cim skvor vyjde.... 😉
ozaj ty si z nemsovej?

chymenitta33
27. mar 2009

Jáj tak vy spálničku vlastne hej vy ste tu menšiu, inak aj a by som to tak riešila nch majú deturence väčšiu jasné🙂
Dakujem zlatinko🙂
hej som s Nemšovej

dannynka
27. mar 2009

...a celkom dobre sa tam spi....dokonca lepsie nez v tej izbe kde sme spali predtym 😉

no veru v nemsovej som uz dlho nebola,mam tam dobreho kamarata s ktorym sa poslednou dobou uz vobec nemam cas stretavat,teda od vtedy co je Gabika na svete o nom nemam skoro ziadne info.....
Boze to boli casi tam u Vas na diskotekach v kulturaku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

chymenitta33
27. mar 2009

No ty brdko ale to ešte frčí🙂a koho tam máš kamaráta ak sa môžem spýtať?
noa ved je milená tá spálnička🙂

dannynka
27. mar 2009

chym idem Ti srajbnut ip 😉 verejne to tu pisat nebudem 😅

no veru urcite fici,ale mne uz sa neda nikde ist,som bola rada ked som mohla byt na silvestra na namesti,Gabiku mi strazili moji rodicia 😅

chymenitta33
27. mar 2009

No však som mysela ako IP🙂
no to hej však jasné my tiež nikde nechodíme akurát na svadbe sme boli markovej sesternici a to sme furt chodili domkov ako šibnutí🙂

dannynka
27. mar 2009

chym tak presne vies o com hovorim,a pri dvoch detoch sa to uz zas bude horsie dat,ale mne to nevadi...ja uz som si zvykla na papucovu kulturu aj s manzelom.... 😀 ,sice ten sem tam smojim braskom ide kuk na discoteku ked hra 😉

chymenitta33
27. mar 2009

No však hej ako ani mne to nevadí len niekedy ako, chcem chvílku ench ide on s ním von nech si urobím masku na ksycht a tak kupel🙂a potom zase frčím na plné obrátky

dannynka
27. mar 2009

chym napodobne.taka chvilka pre nas veru dobre bodne 😉

chymenitta33
27. mar 2009

no to hej🙂ale tak dejvi sa ešte aspon tak dá ustrážiť a dá sa pri nom viacej odýchnuť ako ty pri gabike tá je velká slečinka isto má aktivity rôzneho druhu, však?

amatula
27. mar 2009

xi xi som vas tu prepadla 😀

chym ty este nespis,,uz je lepsie??ty uz aj snž 😉 🙂

chymenitta33
27. mar 2009

Amatula-ajojček cicka🙂však som dosť spinkala podvečer..už sa dlhšie snažíme len som si to nevyplnila vždy som zabudla☹)

dannynka
27. mar 2009

chym-no nenadarmo sa hovori cim vacsie dieta tym vacsie starosti 😅 ,ale nie aj s Gabikou sa celkom da ked ma naladu,aj varit pri nej mozem,veru som zvedava co to bude ked sa druhe mimi narodi to uz bude iny kolobech 😅

amatula
27. mar 2009

jaj tak nech sa zadari 😉 a dievcatko 🙂

amatula
27. mar 2009

inak sranda kecam s vami v trencine aj za trenicnom aj pri porode 😀 😀 😀 a stale s timi istimi 😀 😀

dannynka
27. mar 2009

amatula-a my s chym este popritom stihame aj ipckovat 😀 😀 😀 😀 😀

chymenitta33
27. mar 2009

No to hej ale to si zvykneš🙂
amatula--chcela by som budto chlapca alebo dievča hlavne nehc je zdravučké a nech to donosím ale asi viacej dievčatko Chiara alebo Tara🙂

amatula
27. mar 2009

vidis chym musis aj ty do temi trencin 😉

bru nocku 🙂 😔