Antolská, Ružinov verzus Kramáre
nevieme sa dohodnúť,v ktorej rodiť,bodli by vaše názory a skúsenosti.a zazmluvnit,či nie???
Ahoj ahoj.Ja som rodila na Kramaroch a bola som maximalne spokojna.Cestovala som tam sice cez cele mesto,aj ked som mala ine nemocnice blizsie no oplatilo sa.Od 4mesiaca som tam chodila aj do rizikovej poradne a ten moj lekar ma nakoniec aj odrodil(nemala som ho zazmluvneneho).Mala som planovanu sekciu,3dni po termine.Personal je velmi mily,ci uz sestricky alebo lekari.Lekar sa o mna od zaciatku zaujimal,chodil kazdu chvilu za mnou.Rovnako potom aj sestricky z novorodeneckeho ktore boli vzdy ochotne pomoct.Dokonca este aj strava bola jedla 🙂. Vybavenie nebolo extra luxusne ale to je asi problem v kazdej porodnici.No bolo tam cisto.
Chodila som aj na predporodny kurz a cvicemie pre tehotne ktore bolo v nemocnici.Sestricky boli ochotne ma pustit na chodbu aj mimo navstevnych
Ja Kramare mozem len a len odporucit 🙂
Ja som rodila v Ružinove bez zazmluvnenia dr.. Bola som spokojná. Teraz som si tam aj poležala...... Maximálna spokojnosť! Druhé idem tiež rodiť do Ružinova. 🙂 Idem si asi zazmluvniť dr. 🙂
@allys ak sa nevies rozhodnut tak sa skus na to pozriet z inej strany. Ty nevyzadujes ziadnu specialnu starostlivost, v pripade problemov sa o teba postaraju v kazdej nemocnici. Izba.... na Kramaroch su sprchy spolocne-cize cela chodba, na Antolskej su na kupelku 4 baby.
V pripade komplikacii s dietatom (co nikomu nezelam) z Ruzinova vezu na Kramare, na Kramaroch odvazaju do uplne inej budovy, na Antolskej ostavas s dietatkom cely cas.
ja kramare asi radsej nie.. 🙂 ak nebudes na nadstandarde.. vyzera to tam otrasne!!! chytila som tam zlateho stafylokoka.. 🙂)) personal ok.
Ci budes rodit prirodzene alebo cisarskym isto ocenis na Antolskej blizkost WC a sprchy :D
Nemam s cim porovnat, kedze som rodila len tam. Prave pre WC a sprchu som si vybrala Antolsku. Po cisarskom som bola rada za kazdy usetreny centimeter pohybu. Zvysok je podla mna o stasti na personal, ktory sa ti ujde pri porode a aj po nom. Vsade su aj mili ludia aj nemili

Ahoj , ja som rodila dvakrát na Antolskej a maximálna spokojnosť, doktora som nemala vôbec zazmluvneného, izba štandartná. Vyskytli sa aj nejaké problémy, ale všetko prebehlo v pohode. Držím palce 🙂