icon

Ba-Ružinov vs Ba-Antolská?

shilla23
20. jan 2019

Viem ze tu uz boli diskusie na tuto temu,ale chcela by som poprosit vsetky mamicky,ktore tam rodili za posledny rok/dva aby mi pomohli sa rozhodnut .. bola som rozhodnuta za ruzinov ale v poslednej dobe co citam tak viac bab sa priklana k antolskej.. vraj je to tam prerobene no predtym ma odradili reci ze je tam horsi pristup pracujucich.. budem za kazdu vasu skusenost vdačna 😊

Strana
z2
shilla23
autor
26. dec 2019

@domikaaaaaa tak to sa ani nepytaj..ako ked mam hodnotit vsetko aj napriek komplikaciam ktore som mala tak porod- sestricky neprijemne bosorky ktore na mna kaslali a nadavali mi ked mal maly zle ozvicky ze ako dycham a ze som moc pribrala to kvoli mne..(maly mal 3krat obmotanu snuru okolo krku) a az ked ma zavreli na izbu s monitorom samu a som videla ze mu nebije srdiecko uz skoro vobec som s nimi zacala robit rychlo cirkus sa rozpamatali a zacali okolo mna skakat.. mali sme akutnu sekciu pred kontrolnym monitorom ma poslali na obed takze som nemohla ist do celkovej narkozy tak mi dali len spinal ale rezali ma este zaziva takze som im kolabovala na stole.. keby nebolo jednej dobrej duse tak otecko ani nestihne prist lebo mi stale opakovali ze dnes rodit nebudem..chvala bohu malicky v zelenej vode ale skore mal super.. personal uz pri samotnom zakroku bol super aj doktorka ktora viedla sekciu aj anestéziológicka ta ma tam davala psychicky dokopy.. primar celkom v pohode bol ku mne .. no na novorodeneckom mi maleho ukazali az 8hodin po sekcii a to mi ho po porode ani neukazali nic stale mi hovorili neskor vam ho donesu atd len moj drahy ma znamu vrchnu sestru tak ta im zavolala nech mi ho prinesu ukazat ze este som ho ani nevidela no tie boli velmi neprijemne .. ale vseobecne starostlivost dobre.. druhy krat neviem ci by som sla do GA aj po tom incidente co sa nedavno stal ze tam zanedbali starostlivost a zomrel novorodenec.. nechcem si ani predstavit co by bolo s nami keby som nevedela ake maju byt ozvy pri porode atd ze som si nastudovala o tom..takze ak nebudes mat komplikacie tak ga ok ..

hanulienka99
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2