icon

Boli ste hospitalizovaní? Ako ste boli spokojní?

hades
26. feb 2010

Boli ste niekedy hospitalizovaní v nemocnici? Ako ste boli spokojní s prístupom sestier a lekárov?

Strana
z2
hades
autor
26. feb 2010

Bambi09 no nevydesili 😀 😀 😀 😀 .... len som sa trocha zacital a som uplne paf ..... ako a kde to funguje .... no na porodnici som este nebol takze neviem, ale presiel som si ine oddelenia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .... ale aj tak som v nemom uzase .....

bambi09
26. feb 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 hades,buď rád,taká vizita po pôrode-to je zážitok na celý život 😀 😀 😀 😀 😝
veru,nás ženy treba obdivovať,čo všetko kvôli deťom musíme pretrpieť 😉

hades
autor
26. feb 2010

No to aaaaaaaaaaano súhlasim , ale zažívate pocit o ktorom muži nemajú ani šajnu 😅 😅 😅 😅 😅

bambi09
26. feb 2010

a daj aj ty svoje skúsenosti,nech si počítame 😉

hades
autor
26. feb 2010

No ja mam len skúsenosť len jednú... a to som ležal ako dieťa na očnom oddelení .... Neviem ale mne tam strašne páčilo a vôbec som nebol smutný, že som bol bez rodičoch 😀 😀 😀 😀 mal som asi cca 6 rokov ..... no a skúsenosti mám aj iné, ale nie ako pacient ..... Skôr z druhej strany 😅 😅 😅 😅 😅 ..... a niektoré veci, ktoré som tu čítal ma poriadne zarazili ..... aj keď viem ako to vyzerá v praxi ....

babula90
26. feb 2010

hades, bez rodičov 😀
som si aj myslela, že si "na druhej strane", neviem síce, čo tým sleduješ, ale sleduj 😉

maznacik007
26. feb 2010

ja som lezala v nemocnici na infekcnom min. rok v decembri... starostlivost super.. na jednotku s hviezdickou..

akurat ta informovanost bola takmer nulova... diagnozy som sa dozvedela az z prepustacej spravy... /vsetky/ lieky vysetrenia atd... mne nikto neobjasnoval...

ale celkovy dojem som bola spokojna... 😉

hades
autor
26. feb 2010

babula90 bez rodicov 😝 😝 😝 😝 😝 😝 .... a babula90 : urobil som to zo zvedavosti ... a velmi pekne dakujem kazdemu, kto sa vyjadril ..... nedokazem zmenit nase zdravotnictvo ale viem, presne, aky nechcem byt !!!!

linka
26. feb 2010

hades tá posledná veta je super,bola by dobrým mottom do každej nemocnice 🙂

hades
autor
26. feb 2010

Dakujem .....

Strana
z2