Boli ste hospitalizovaní? Ako ste boli spokojní?
Boli ste niekedy hospitalizovaní v nemocnici? Ako ste boli spokojní s prístupom sestier a lekárov?
😀 😀 😀 😀 😀 😀 hades,buď rád,taká vizita po pôrode-to je zážitok na celý život 😀 😀 😀 😀 😝
veru,nás ženy treba obdivovať,čo všetko kvôli deťom musíme pretrpieť 😉
No to aaaaaaaaaaano súhlasim , ale zažívate pocit o ktorom muži nemajú ani šajnu 😅 😅 😅 😅 😅
No ja mam len skúsenosť len jednú... a to som ležal ako dieťa na očnom oddelení .... Neviem ale mne tam strašne páčilo a vôbec som nebol smutný, že som bol bez rodičoch 😀 😀 😀 😀 mal som asi cca 6 rokov ..... no a skúsenosti mám aj iné, ale nie ako pacient ..... Skôr z druhej strany 😅 😅 😅 😅 😅 ..... a niektoré veci, ktoré som tu čítal ma poriadne zarazili ..... aj keď viem ako to vyzerá v praxi ....
hades, bez rodičov 😀
som si aj myslela, že si "na druhej strane", neviem síce, čo tým sleduješ, ale sleduj 😉
ja som lezala v nemocnici na infekcnom min. rok v decembri... starostlivost super.. na jednotku s hviezdickou..
akurat ta informovanost bola takmer nulova... diagnozy som sa dozvedela az z prepustacej spravy... /vsetky/ lieky vysetrenia atd... mne nikto neobjasnoval...
ale celkovy dojem som bola spokojna... 😉
babula90 bez rodicov 😝 😝 😝 😝 😝 😝 .... a babula90 : urobil som to zo zvedavosti ... a velmi pekne dakujem kazdemu, kto sa vyjadril ..... nedokazem zmenit nase zdravotnictvo ale viem, presne, aky nechcem byt !!!!

Bambi09 no nevydesili 😀 😀 😀 😀 .... len som sa trocha zacital a som uplne paf ..... ako a kde to funguje .... no na porodnici som este nebol takze neviem, ale presiel som si ine oddelenia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .... ale aj tak som v nemom uzase .....