Brezno či B.Bystrica? Ktorá pôrodnica?

ivka14789
13. máj 2019

Ženy to naozaj sa tá pôrodnica v B.Bystrici tak zopsula v poslednej dobe ? Niekedy tú nemocnicu chválili a teraz čítam tak vela negatívnych ohlasov ohladne prístupu lekárov :/ . Na odporučenie svojho gyn. Musím ísť kvôli infekcii na krčku sekciou a vraj sa tam do toho neradi púšťajú + som prvorodička tak potrebujem aby sa nesprávali ako k dobytku. Ani sa tak nebojím pôrodu ako prístupu doktorov. 😏
Na druhú stranu o Brezne počúvam samé chváli aj za ľudský prístup aj ohladne vynoveného pôrodného, nového personálu atď. Mali ste niektorá sekciu v posledných mesiacoch v jednom z týchto miest ? Budem vďačná za každé hodnotenie/ zážitok/ odporučenie ďakujem ❤

mnaamkaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
livia341
13. máj 2019

@ivka14789 čo sa týka odbornosti sekciou si chvália v BB,viac doktorov aj názorov. V prípade komplikácií neviem či by Br. vedelo urýchlene reagovať. Ja som rodila klasicky 2012 a 2016 v BB a bola som veľmi spokojná. Neviem, či sa vám tu cez MK ozvú ženy, skúste sa opýtať a názor aj cez Fb pod skupinou Mamičky.

ukulela
13. máj 2019

@ivka14789 rodila som dva krat v BR, spokojnost. (prvy porod sice "zabijacka", ale vynahradil to personal po porode. preto som bola rozhodnuta aj druhy krat ist do BR - byvame akurat na polceste, tak mi to bolo jedno, ci BB, ci BR. ale v pripade nejakej aj ocakavanej komplikacie, ci horseneho zdravotneho stavu, by som sla do BB.)
ono ked mas jasnu indikaciu na sekciu, nevidim problem, preco by sa to tak nemalo robit, raz ta je infekcia, je to problem, tak sekcia, nie? (mozno nejaka lekarka/sestricka z fora by mohla vysvetlit) ...
nevyhody BR su, ze je tam len jedna VIPka, za 4 roky, co boli medzi mojimi porodmi (druhy pred pol rokom) pekne opravili aspon wecka a sprchy, tie su nove. ale teda pokial nie si na VIPke, tak spolocne .... a najvacsia nevyhoda su navstevy - prijimas na chodne, nepustaju na oddelenie, na chodbe mas dve lavicky a ked sa tam zidu (prepacte za vyraz) cele predne/zadne halny privitat noveho clena rodiny, tak je tam aj poriadne dusno ... keby bol lepsie vyrieseny priestor pre navstevy, nemam co vytknut. v BB mas vacsiu sanci, ze chytis VIPku a na nej moze s tebou byt aj muz/navsteva.
ty by si mala mat cisarsky planovany, mozno by som na prvu poradnu sla do BB - sa teda opytat a uistit, ze so sekciou nebude problem. ie aj o to, ze ak by malo daky problem babo, hned ho vezu do BB na novorodnecku JISku, takto kvoli infekcii akurat viezli babo do BB od kamosky, ktora rodila tiez sekciou vo ZV, az po par dnoch prisla za nim. asi by som v tvojom pripade zvazovala aj to. ale neber to ako strasenie, ona mala sc akutnu, nie planovanu.

lenka467
13. máj 2019

@ivka14789 ja som rodila v bb sekciou v septembri 2018. Sama som sa rozhodla pre bb. Co sa tyka doktorov su to naozaj odbornici (ale s tebou nebudu vykecavat). Ale zato sestricky na JIS- tam budes po sekcii prve hodiny - tak katastrofa. Neochotne a hlavne fest protivne. A romky uprednostnuju, k nim sa pekne spravaju. Ale inak da sa.

hanulienka99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre