Budete si platiť doktora k pôrodu v Piešťanoch?

lusja
14. nov 2011

Ahojte maminy.
chcela by som sa vas opytat, ci si planujete zaplatit doktora k porodu - v Piestanskej porodnici. Ak ano-nie, tak preco.
Svokra s mamou vymyslaju, ze by to asi nebolo zle, ale neviem sa rozhodnut...podla mna to nie je nevyhnutne, ale v sucasnej situacii ozaj neviem.
dakujem.

mataharyy
14. nov 2011

@lusja Ahoj, nevím jakou situaci myslíš? Porodnici neznám, rodila jsem v Bojnicích, ale doktora jsem si neplatila, myslím že je to zbytečné, protože každý ti musí poskytnout potřebnou péči, to si za ty prašule raději něco pěkného koupím 😉

zuzidr
14. nov 2011

ahojte, tak ja som rodila, v PN pred 4,5rokmi a mala som zaplateného dr. Pôrod bol celkom rýchli, s EPI za 4hod som mala malú na svete....Doktor ma chodil často pozerať aj po pôrode či je všetko ok, bola som spokojná 😕 ale pôrod ma vyšiel vtedy aj s manželom pri pôrode aj s EPI na vyše 8tis Sk....ked si to zoberiem spätne, pôrod bezproblémový, EPI zabrala, takže som zbytočne vyhodila 5tis. doktorovi....teraz čakám druhé bábo, zatial je tehotenstvo v poriadku, veľmi sa modlím aby pôrod bol aspon taký rýchli ako pri prvom, určite si dám EPI, ale či si mám zajednať doktora sa rozhodnúť neviem......p. Karaba a p.Glesso sú obaja fajn či už ako odborníci alebo ich prístup. na dr. švárovú nadávajú no ja som s nou nemala nikdy problém, zdala sa mi fajn a milá, doktor Dojčan je vraj tichý ale tiež fajn, a teraz je tam ešte nejaká mladá doktorka....Zse ma vájde kopu penazí EPI a manžel pri pôrode, a dať ešte nejakých 150€, ktoré nemám len tak "na vyše"...neviem bude to ťažké rozhodovanie....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre