Chodíte k MUDr. Kajabovi?
Prosim vas chodite niektora ku dr Kajabovi a ste tehotna? Chcem sa spytat, ako to budete riesit, nakolko zostal nahle dlhodobo PN. Vdaka
Ja som sa to dozvedela pred tyzdnom a velmi ma to zobralo, kazdy den placem ako male decko. Inak aj preto mi je nanic, lebo za deti, moje vsetko, vdacim hlavne Bohu a Panovi Doktorovi😢 co sa mu vlastne stalo? Sestricka povedala, ze pravdepodobne nie Covid.
Ahojte,boli ste niektora teraz u MUDr. Krkošku? kolko ma priblizne rokov? ako sa vam javi ako doktor?
Dakujem 🙂
Chodim k nemu teraz casto kedze som tehotna a je mily a aj sympaticky 🙂 Dr. Kajaba bol ina kapacita, jemu sa asi hocikto nevyrovna a bol niekedy az prilis pedantny 🙂 no myslim ze Dr. Krkoska ako doktor spravi vsetko co ma... Kajaba bol nadstandard
Dakujem 🙂 a ako to tam chodi? ak je nejaky akutny problem tak treba zavolat a prist hned rano ako maju tie akutne terminy a potom klasika preventivky atd sa normalne objednat?
Len ma tak zaujima, tie, co ste teraz pocas posledneho roku boli tehotne, aky postoj k ockovaniu tehotnych mal pan doktor? Pripadne sestricka? Mne sa posledne zdalo, ze sestricka je trosicku antivax, ale mozem sa mylit.
Ja som sa na to tiez doktora pytala a povedal mi len ze ak chcem po 20 tyzdni sa mozem dat ockovat. Skor ma zaujimalo celkovo aky ma na to pohlad ale k tomu sme sa nedostali. Sestricky som sa nepytala.
@evelynba ja chodim na poradne k pani doktorke Kocovej - aj ked predtym na preventivke a vysetreni som bola u doktora Krkosku. Odkedy som tehotna dostavam terminy k nej. Ked som sa jej pytala na ockovanie, povedala ze v druhom trimestri mozem ist kedykolvek. Nebola taka, ze by ma vyslovene posielala ockovat sa, alebo by sama zacinala tu temu, ale ani ma neodhovarala 🙂
@evelynba doktor mi dal iba vytlaceny papier s najnovsimi poznatkami zo studii k ockovaniu. Ani ma nepresviedcal, ani neodradzal, ponechal na moje rozhodnutie. Ja som sa dala v tretom trimestri a tak aby mu druha davka vysla este pred porodom. Babo ma 4 mesiace a je zdrave.
Prosim vas ma MUDr. Krkoska zmluvu s poistovnami?
@dlhovlaska_ v Rači na cintorine

Dnes je to rok od smrti pana doktora. Keby zil, uz by mi isto volali z ambulancie kde som, ved predsa som mala byt u nich uz davno na preventivke 🙂 Bohuzial, teraz si to musim ustrazit sama... Spominam na neho casto - az je to mozno cudne, ale na taky pristup, aky mal on k nam, sa neda zabudnut a tato doba mi neustale ukazuje, ake to bohuzial bolo a je vzacne. Nemozem sa ani po roku ubranit slzam, ked to teraz pisem a je mi to stale tak velmi luto. Odpocivajte v pokoji pan doktor, nikdy na vas nezabudnem.