icon

Chodíte k MUDr. Kajabovi?

vany777
14. apr 2020

Prosim vas chodite niektora ku dr Kajabovi a ste tehotna? Chcem sa spytat, ako to budete riesit, nakolko zostal nahle dlhodobo PN. Vdaka

Strana
z10
miuska
13. apr 2021

Dnes je to rok od smrti pana doktora. Keby zil, uz by mi isto volali z ambulancie kde som, ved predsa som mala byt u nich uz davno na preventivke 🙂 Bohuzial, teraz si to musim ustrazit sama... Spominam na neho casto - az je to mozno cudne, ale na taky pristup, aky mal on k nam, sa neda zabudnut a tato doba mi neustale ukazuje, ake to bohuzial bolo a je vzacne. Nemozem sa ani po roku ubranit slzam, ked to teraz pisem a je mi to stale tak velmi luto. Odpocivajte v pokoji pan doktor, nikdy na vas nezabudnem.

petkaaa92
Autor odpoveď zmazal
ceklis
Autor odpoveď zmazal
petkaaa92
Autor odpoveď zmazal
ceklis
Autor odpoveď zmazal
flower24
17. apr 2021

@miuska Veru, tiež to cítim rovnako...

dedes
26. máj 2021

Ja som sa to dozvedela pred tyzdnom a velmi ma to zobralo, kazdy den placem ako male decko. Inak aj preto mi je nanic, lebo za deti, moje vsetko, vdacim hlavne Bohu a Panovi Doktorovi😢 co sa mu vlastne stalo? Sestricka povedala, ze pravdepodobne nie Covid.

24jelly24
18. jan 2022

Ahojte,boli ste niektora teraz u MUDr. Krkošku? kolko ma priblizne rokov? ako sa vam javi ako doktor?
Dakujem 🙂

dadka75
18. jan 2022

@24jelly24 45-46... Je moj rocnik 😁. Nie je to Kajaba, ale bol fajn. Mily, ochotny.

bubinka7
18. jan 2022

Chodim k nemu teraz casto kedze som tehotna a je mily a aj sympaticky 🙂 Dr. Kajaba bol ina kapacita, jemu sa asi hocikto nevyrovna a bol niekedy az prilis pedantny 🙂 no myslim ze Dr. Krkoska ako doktor spravi vsetko co ma... Kajaba bol nadstandard

24jelly24
19. jan 2022

Dakujem 🙂 a ako to tam chodi? ak je nejaky akutny problem tak treba zavolat a prist hned rano ako maju tie akutne terminy a potom klasika preventivky atd sa normalne objednat?

evelynba
11. feb 2022

Len ma tak zaujima, tie, co ste teraz pocas posledneho roku boli tehotne, aky postoj k ockovaniu tehotnych mal pan doktor? Pripadne sestricka? Mne sa posledne zdalo, ze sestricka je trosicku antivax, ale mozem sa mylit.

bubinka7
11. feb 2022

Ja som sa na to tiez doktora pytala a povedal mi len ze ak chcem po 20 tyzdni sa mozem dat ockovat. Skor ma zaujimalo celkovo aky ma na to pohlad ale k tomu sme sa nedostali. Sestricky som sa nepytala.

yoxinka
11. feb 2022

@evelynba
Tak sestricky su tam dve asi, ale Peta, ta ktora robila s Kajabom este v Karlovke isto nie je antivax.

93kris
11. feb 2022

@evelynba ja chodim na poradne k pani doktorke Kocovej - aj ked predtym na preventivke a vysetreni som bola u doktora Krkosku. Odkedy som tehotna dostavam terminy k nej. Ked som sa jej pytala na ockovanie, povedala ze v druhom trimestri mozem ist kedykolvek. Nebola taka, ze by ma vyslovene posielala ockovat sa, alebo by sama zacinala tu temu, ale ani ma neodhovarala 🙂

anotatorka
11. feb 2022

@evelynba doktor mi dal iba vytlaceny papier s najnovsimi poznatkami zo studii k ockovaniu. Ani ma nepresviedcal, ani neodradzal, ponechal na moje rozhodnutie. Ja som sa dala v tretom trimestri a tak aby mu druha davka vysla este pred porodom. Babo ma 4 mesiace a je zdrave.

24jelly24
4. mar 2022

Prosim vas ma MUDr. Krkoska zmluvu s poistovnami?

peppita
4. mar 2022

@24jelly24 ano, ma

petram88
20. sep 2024

@dlhovlaska_ v Rači na cintorine

Strana
z10