Chodíte k MUDr. Kajabovi?
Prosim vas chodite niektora ku dr Kajabovi a ste tehotna? Chcem sa spytat, ako to budete riesit, nakolko zostal nahle dlhodobo PN. Vdaka
@dadka75 - ved som ostala v soku, v tom soku, ze som napisala nejaku hlupost ale viac krat sme to spominali v nejakych suvislostiach, tak mi to bolo cudne..dakujem dadka teda ..
Hlava mi to stále neberie... Je mi to veľmi ľúto ☹ Ďakujem Vám, pán doktor, veľmi Vám ďakujem.
@ochechula4 Ja to tiez stale neviem spracovat 😭 Je mi to neskutocne luto 😭😭
ROZLUCKA S DOKTOROM KAJABOM
Nechcem nikoho navadzat,ani prehovorat,len uvazujem o nejakom dostojnom sposobe rozlucky s nasim mikovanym lekarom v tejto situacii ovplyv.pandemiou..
NECHCETE PRINIEST KVETY,CI UZ S ODKAZMI,KONDOLOVANIM ALEBO BEZ PRED ORDINACIU?...
So svieckami by som na to isla mozno opatrne, ale toto mi napadlo ako sposob,ako dat aspon nejako najavo,ze nam na nom zalezalo..ze sme na neho dnes mysleli..
Ja uz 3 dni revem odkedy som sa to dozvedela.. najlepsi doktor♥️ Tiez som k nemu chodila takmer 20 rokov. A vravela som,ze keby som sa hoci aj do kosic prestahovala kvoli nemu sa sem budem vracat. Este vo februari som bola na prehliadke..acj je mi to strasne luto, uprimnu sustrast celej rodine :(
tiez som premyslala, ze by som nejaky veniec priniesla pred ordinaciu
@ochechula4 dnes som šla okolo 😔, už má pred ambulanciou kvietky
Nebyť pána doktora, tak tu už nie som. Keď ma z pohotovosti vysmiali a poslali domov s krvácaním a bolesťami že nie som tehotná, oprel sa do toho a toľko sa vrtal do vyšetrení, až kým nezistil že končím tretí mesiac MMT a že to je na hrane prežitia. Mne zachránil život a môjmu dieťaťu mamu. Je mi to veľmi ľúto. Tešila som sa, že keď dcéra dorastie, prihlásim ju k nemu a nebude mať z prehliadok traumu :( Odišiel ten najlepší.
@kopytko03 mne sa stalo presne toto isté ...keď som išla na Kramáre 3x ma poslali domov ..." No potratili ste hotovo choďte domov a nevymyslajte s MMT " taktiež som končila 8 týždeň a pán Doktor Kajaba im hneď volal a na druhý deň ráno ma operovali ....bolo to MMT .. mala som bolesti ,krvácala som ....Keby ho nebolo tak neviem ako by som dopadla ...
@ochechula4 ja dnes na večer prinesiem kvety.
R.I.P. uzasny clovek a najlepsi lekar akeho som kedy mala. Pan doktor, patri Vam obrovske DAKUJEM za vsetku starostlivost. 😓
@bytc20 dobry den prosim Vas Ta Michaela
Je jeho dcera? Neviete je mozne mu v tej diskusii podakovat?
@martinquezak @petkaaa92 v skupine Karlova Ves
https://m.facebook.com/?_rdr=#!/story/graphql_p...
@martinquezak neviem ci je dcera. Skor sestra alebo ex/manzelka.
Michaela Kajabova je svagrina Mudr. Kajabu.
@adkaka92 ja som aktualne tehotna, takze moju kartu dali k dr. Gaborikovej, ale teraz mi vravela, ze po kontrole po sestonedeli, ak si najdem gynekologa, tak mi kartu odovzda, ak si nenajdem, tak ju vrati spat do ambulancie, kde si ju mozem neskor vyziadat alebo pockat, kym sa najde doktor, ktory tu ambulanciu preberie.
@hamca vďaka za info..no musím to urgentne riešiť takže hladam nového lekára..ešte som si síce nevybrala ale tento týždeň idem obvolavat tých čo sa mi pozdávajú či vôbec berú pacientky. Asi kým to prevezme niekto iný potrvá dlhšie takže toľko času bohužiaľ mať nebudem..držím palce nech ti všetko dopadne ja som len na začiatku tehotenstva😉
Ahojte
Dnes som dostala info z VUC, ze ambulanciu urcite niekto preberie, len sa zatial nevie kto.
Trvat to bude urcite niekolko tyzdnov( skor par mesiacov), kym sa vybavia vsetky pravne nalezitosti.
Ku karte sa dostanete jedine tak, ze ak ste sa rozhodli pre noveho gynekologa, tak on si ju postou vyziada.
Ahojte, nedokazala som skor ani reagovať na tu strasnu tragediu co sa stalo aj aj teraz pisem cez slzy. Vsetky ste to napisali krasne o nom a ja na neho nemam ani ineho nez dobreho slova. Placem za nim denne... :( :( :( Je mi to strasne luto... Nedovolala som sa stale ku sestricku od minuleho tyzdna a preto by som sa chcela spytat ci niektora z vas ako tehotna bola uz u zast.dr.Gaborikovej, ako to tam vyzeralo resp prebiehalo - ako berie pacientky od doktora teraz ona - ci ma aj karty naše a dokaze nám ju aj na zaklade ziadosti(od ineho ineho lekara) vydat? Dakujem...
Dosť ťažko je zohnať aspon podobného gyn 😔 a buď nezdvihaju, alebo nemajú už kapacity väčšina. Čo som počula na p.Gaborikovu nie je dvakrát príjemná počas tehotenstva, rozmyslite si to ak mozete. Inak dnes som v rádiu počula že prekonanie covidu spôsobuje zlyhanie obličiek. Niekto tu spomínal,že mal teploty po návrate z dovolenky, avšak mu to nepotvrdili. Ale ktohovie, či uplynula doba ktorá mala aby sa niečo aj ukázalo 🤷♀️ ale to už je jedno.... 😪
@hellokittynka ja som uz bola u Gaborikovej, pokial som ju dobre pochopila, tak ma vsetky karty pacientiek, ktore boli aktualne u dr. Kajabu vedene ako tehotne. Zvysne karty su normalne v jeho ambulancii. Ak Gaborikova ma tvoju kartu, tak ti ju bez problemov na zaklade vymenneho listka od ineho gynekologa da do ruky. Ze to teraz nechce posielat postou.
A ja z poradne u nej nemam dobry pocit, ako doktorka bola normalna, nebola nejaka neprijemna, ale ako ta poradna o nicom. Len skontrolovala, ci som zavreta, s metrom mi zmerala brucho a s takym malym pristrojom zmerala pulz dietata. 5 min a hotovo.
Zdravím, áno zomrel. je to veľká strata, bol to úžasný človek a úžasný lekár. pred vchodom do jeho ambulancie pred budovou sú kvety a sviečky. pripájam aj kontakty na zastupujúce lekárky čo som prečítala na dverách:
MUDR Psalmanová 0915 725 079 a MUDr Kóňová Nataša 02/52626344. samozrejme po tel. dohode. zrejme aj cez ne sa dá dopracovať ku karte. alebo vraj aj mailom, ale to si terba najsť na webe.

@rose1111 Ma dceru