Chodíte k MUDr. Kajabovi?
Prosim vas chodite niektora ku dr Kajabovi a ste tehotna? Chcem sa spytat, ako to budete riesit, nakolko zostal nahle dlhodobo PN. Vdaka
zdravím, už som tu písala kontakty na zastupujúce doktorky, ale to je len v akútnych prípadoch. sestrička od doktora Kajabu nezdvíha ani neodpisuje na maily, asi rieši iné veci, to chápem, možno zakrátko začne vybavovať, ale ak náhodou nie, tak mi poradili, že treba zavolať BRATISLAVSKY SAMOSPRAVNY KRAJ, odbor zdravotníctva a tam o tom už vedia a pridelia podľa bydliska dočasného gynekologa, ktorý vraj nás zoberie AJ BEZ prehodenej zdravotnej KARTY. a ked sestrička pána Kajabu začne vybavovať, potom jej treba dať žiadanku, ktorú vám dá lekár, ktorého si vyberiete už nastálo a ona ju tam doručí. vraj nezvyšuje, len na nu počkať. bude mi za nimi obomi smutno. je to veľká strata.
Nikto novy ho nema nahradit, prosim vas?
@slaviivals ma tam prist novy lekar, ale este ani sestricka nevie kedy presne. Ze to bude trvat este par tyzdnov
Zdravim, neviete ci sestricka bude este v ambulancii a kedy? Posielala som doporucene ziadost od noveho doktora o zaslanie karty, podla statusu zasielky vidim, ze "lezi" na poste, je to uz vyse tyzdna. Pevnu linku nezdvihaju, mobil nedostupny... ;(
Dievcata, ku komu prechadzate?
preboha, tak toto budem dlho predychavat. Presne 20 rokov som k nemu chodila. Neverim, akurat som sa isla objednat na prevenciu, lebo mam problem a na toto som narazila. Zomrel? neverim. Nikdy nic nezanedbal. Toto mi ani vo sne nenapadlo. Uzasny doktor, nemam slov, mlady clovek. Dve tehotenstva som unho absolvovala, moj prvy a posledny gynekolog. Uff.
Este dodam, za 20 rokov tych usmevnych prihod s nim bolo dost. Zasrandoval aj o dvojickach, ked mi potvrdzoval tehotenstvo, to som skoro z kozy zletela, aj si vzdy zanadaval a zadudral na rozne obstrukcie a byrokraciu. Raz ma dokonca autom az domov z Karlovky do Slnecnic odviezol, lebo som bola v siedmom mesiaci a bola som posledna pacientka v ten den, tak co by si cestou do Race neurobil brutalnu obchadzku. Taky to bol doktor. Myslim, ze on tolko rozdaval zo seba, ze vo veku 45 uz to bolo vycerpane. Cisty workoholik, ale s ludskou tvarou. Ach, strasne smutne. Neskutocne je mi luto, ze mu uz nepodakujem. Akurat som v situacii, ze mam podozrenie na vaznu diagnozu a chcela som sa k nemu objednat, lebo viem, ze obvodna ma zrejme odbije po telefone, ale on by mi poradil, co robit a ci su moje obavy opravnene... Citim sa teraz bez jeho nazoru uplne nahrata... nech odpociva v pokoji.
Ja som sa to dozvedela presne pred tyzdnom. Oznamila mi to sestricka, ked som prosila o vypisanie receptu, lebo som sa vratila z porodnice. Vedela som, ze bol pn aj v nemocnici, lebo som sa chcela objednat na termin po 600nedeli, ale kvoli comu mi sestricka nepovedala. Este som spomenula, ze "dufam, ze to nie je nic vazne". Potom po 2 tyzdnoch ma sestricka uplne sokovala touto spravou. Absolvovala som s nim posledne mesiace tehotenske poradne, takze mam cerstvo v pamati nezabudnutelne kontroly u neho. Bol to najlepsi lekar akeho som doteraz poznala, chodila som k nemu bezmala 15 rokov. Cely tyzden, odkedy som sa to dozvedela, na neho myslim a neskutocne ma to mrzi a je mi z toho strasne smutno. Neubranila som sa ani slzam. Stale sa mi tomu tazko veri. Dokonca sa mi prehravali jeho hlasky pocas kontrol a ultrazvukov pri pohlade na malicku. Myslim, ze vsetky tieto spravy a aj komentare na facebooku vypovedaju o tom, ze pre neho bola praca lekara poslanim. Kiezby k nemu dosla vsetka vdaka a pocta, ktoru citime, a ktoru mu vzdavame.
@dlhovlaska_ tie hlášky, presne! Moja obľúbená bola, keď sa ma pri ultrazvuku zamyslene opýtal "ma niekto u vás v rodine obrie chodidlá?" lebo sa mu dcerina noha zdala veľká 😂
@slaviivals zistila si prosim nieco resp nasla si niekoho?
@hellokittynka uz som davno negooglila, stale cakam... Dufam, ze tam pride niekto fajn... Nebola som jeho pacientkou, ale chcela som k nemu prejst 🙄
Dievcata, len pre info, ked ziadate zaslanie karty s vymennym listkom od noveho doktora postou, neposielajte zasielku doporucene. Sestricka nema opravnenie na vyberanie doporucenych zasielok.
Milý pán doktor Kajaba. Ja som sa to, že tu už nie ste s nami, dozvedela až dnes. Je mi veľmi smutno :( Chýbate mi. Tak by som Vám chcela ešte raz za všetko poďakovať...Svojou ľudskosťou a zároveň profesionalitou ste nám, svojím pacientkam, aj počas relatívne krátkych lekársko-pacientských stretnutí dokázali odovzdať toľko dobra, že nás Váš odchod z našich životov bolí. Prišli sme o kus dobra v našom živote. Na Vašu počesť a pamiatku sa aj ja budem viac snažiť robiť svoju prácu čo najlepšie - profesionálne, ľudsky, dôsledne a s neustálym sebavzdelávaním. Aby si takí ľudia, ako Vy, ktorí si svoju prácu robia na 100% a ešte viac, nemuseli ničiť nervy s neporiadnou prácou iných (napr. v administratíve). Nezabudneme na Vás. (PS: Ďakujem vám, žienky, ktoré ste zaniesli kvety pred ordináciu. Pekný nápad...) Jedného dňa "dovidenia", pán Doktor.
@slaviivals aha rozumiem, od juna vraj tam ma byt novy doktor uz. Aky neviem..
@hellokittynka ahoj dnes som bola pre zdravotnu kartu a sestricka vravela,ze pride lekar z Klenovej-onkogynekolog.
Tak snad dalsi odbornik a clovek s ludskou tvarou.
@andruskaa zeby MUDr. Slezak? To by sme mali myslim ze najlepsiu nahradu. Ja som to doteraz nepredychala. :( Obrovska strata pre nas vsetky. Obetoval svoje zdravie pre nas...a zial az tak, ze ho to stalo zivot. Ďakujeme za vsetku tu perfektnu starostlivosť pan doktor! Chybate a stale budete chybat...Cest Vasej pamiatke a R.I.P.
Ahojte, neviete náhodou, či nový doktor späť preberie tehotné? Mohol by 🙂.
Ja si ani len neviem predstaviť prist tam do doktorovej ordinácie a bude tam niekto iný. 😢 keď zbadám tu milú sestričku, tak sa v momente rozplacem :( mne ten človek tak strašne chyba a to som ho videla raz za rok ( nastatsie ten posledný rok častejšie). ❤️

@yuyu218 Ma dceru. Hovoril mi o nej.... Ale je to jedno :(