icon

Chodíte k MUDr. Kajabovi?

vany777
14. apr 2020

Prosim vas chodite niektora ku dr Kajabovi a ste tehotna? Chcem sa spytat, ako to budete riesit, nakolko zostal nahle dlhodobo PN. Vdaka

dlhovlaska_
14. máj 2020

@ceklis Ja to tiez tak citim. Je neskutocne ako si kazdu z nas dokazal ziskat svojim pristupom a osobnostou. Strasne ma to stale mrzi a pride mi to take nespravodlive. Stalo sa to tak nahle. Este 9.3. pri mojej poslednej tehotenskej poradni by mi anilen nenapadlo, ze to je nase posledne stretnutie a to mi prave hovoril, kolko vazil, ked sa narodil a samozrejme vtipkoval o tom, ze dufa, ze som mala pekny den zien 😏. Ako pisali uz zienky predo mnou, je to strata porovnatelna so stratou clena rodiny 😢.

hellokittynka
14. máj 2020

@katka1989ba tak to by aj mna zaujmalo, tiez som tehotna a nemam zobranu kartu a chodim pomaly kade-tade len aby som nejaku kontrolu mala... je to zle... tiez si neviem predstavit tam vojst a on tam nebude ale niekto iny.. 😢

evelynba
14. máj 2020

@ceklis presne toto. Ja neviem ako tam pojdem na to iste miesto, to asi nedam. Zaroven mam nulovu volu ist sa niekam prehlasit. Ale baby, urcite to nenechajme tak, treba sa o seba starat, to by doktor Kajaba najviac chcel, aby sme sa tym skor kazda jedna o seba starali, nezanedbavali vysetrenia. Na jeho pamiatku.

hejdy208
18. máj 2020

Nemozem tomu uverit, nedavno som porodila a chcela som sa objednat na vysetrenie po sestonedeli, a kedze cislo je odpojene a pevnu linku nedvihaju, tak som skusila internet a tato sprava na mna vyskocila. Je to hrozna skoda, dakujem za vsetko pan doktor, skoda ze vam uz neukazem babatko.

verhav
18. máj 2020

DNES SOM SA AŽ DOZVEDELA CO SA STALO S NAŠÍM DOKTOROM MAM OBROVSKÚ HRČU NECHCEM TOMU STÁLE VERIŤ CO TU ČÍTAM TÚTO INFORMÁCIU NESTRAVIM ASI DO KONCA ŽIVOTA VEĽKÁ VĎAKA VÁM DOKTOR ZA VŠETKO BOL STE SÚČASŤOU MÔJHO ŽIVOTA A AJ OSTATNÝCH PACIENTIEK DOVIDENIA A ZBOHOM TAM HORE OPATRUJTE NÁS Z NEBICKA ĎAKUJEM ZA VŠETKO 😪🖤

anotatorka
21. máj 2020

Ja som sa sla objednat prave... ako mi kazal pred 3 mesiacmi. Az ma zamrazilo, ked mi google hned ponukol moznost, ze dr. Kajaba zomrel. Placem 😓 aj mne tolkokrat pomohol, nezistne. Opravil, co ini zanedbali. Sam sa mi ponukol, ze ma znovu on sam zoperuje v DS, po spackanej operacii. Poposielal na rozne vysetrenia, nic nezanedbal, co ma robit obvodak, predisiel tym u mna viacerym problemom. Ako prvy mi oznamil, ze po rokoch snazenia a umelych oplodneni cakam dieta, bol prvy, kto videl moje dieta, srdiecko. Vdaka nemu a teh. poradniam sa mi spajaju tie najkrajsie okamihy mojho zivota :( Laskavy, neskutocne ludsky, vtipny, prijemny, perfektne zorganizovany. Bolest nesmierna. Neskutocne... :(((

bleskinamama
23. máj 2020

Dobry vecer, chcem Vam oznamit, ze od 25.5.2020 ordinuje po zosnulom MUDr. Kajabovi MUDr. Milan Krkoška. Pondelok 8:00-17:00hod., utorokastvrtok 16:00-20:00hod. Telefonne cislo na ambulanciu zostava nezmenene 0911 421 383.

layla
23. máj 2020

Tak budem cakat na referencie. Som objednana do Kochu, ale az koncom juna. Tak keby bol fajn, tak by som to zrusila.
@bleskinamama A to iba tieto dni bude ordinovat? Neviem si predstavit ako to bude stihat 🤔

dlhovlaska_
24. máj 2020

Tak ja idem zajtra k nemu, mozno aj uplne prva. Mam z toho troska tremu, uz som si za tie roky zvykla na dr. Kajabu a jeho zovialny pristup. Tak som zvedava. Dam vediet.

dlhovlaska_
25. máj 2020

Tak veruze som bola prva aj on to skonstatoval 😁. Neviem, ci sa mi to zdalo, ale videla som tam podobu s Dr. Kajabom 🙂. Inak posobil na mna sympaticky a ludsky, takze prvy dojem mam prijemny. Chce vraj este ostat aj operovat, tak bude mat toho dost, ale zeby mu mala pomahat este nejaka doktorka.

dadka75
25. máj 2020

@dlhovlaska_ Robi v NOU na Klenovej, ak sa nemylim.

verhav
Autor odpoveď zmazal
dlhovlaska_
25. máj 2020

@verhav Ja som bola po 600nedeli a ozvala som sa na mobilne cislo smskou a sestricka mi urcila termin. Prikladam este foto ordinacnych, aj ked menej kvalitne, ale da sa precitat.

daisydee
25. máj 2020

@dlhovlaska_ a sestricka ostala ta ista?

katka1989ba
25. máj 2020

@daisydee podľa fotky, sestrička ostala 🙂

daisydee
25. máj 2020

@katka1989ba aha, sorry... fotku som nepozerala

dlhovlaska_
25. máj 2020

Ano, sestricka ostala aj som sa dnes s nou bavila. Plan je prejst na system objednavania. Tak si myslim, ze uz sa nebude tolko cakat, co mne osobne nevadilo, lebo na pana doktora sa oplatilo, ale si myslim, ze terminy budu dost dopredu obsadene, kedze nas je vela. Uvidime teda.

dadka75
26. máj 2020

@dlhovlaska_ System objednavania bude fajn, aj ked dufam, ze ponechaju aj urgenty bez objednania. Neviem si predstavit ako zena s mykozou pocka 2 tyzdne na termin 🤔

ochechula4
Autor odpoveď zmazal
ochechula4
26. máj 2020

@dadka75 v tejto situacii nelamentujte(me) vopred....myslim si,ze sa budu vsetky strany snazit o to,aby to bol pre vsetkych,co najplynulejsi prechod ,,k normalu,, a ku spokojnosti vsetkych..

bytc20
27. máj 2020

@dlhovlaska_ aj ja som u neho bola a mam ten isty pocit. Podobny jak Dr. Kajaba. Prijemny, citlivy, nikam sa neponahla, vysvetli vsetko do detailov. Som rada, ze som sa nikde neprehlasila ☺️ Aj mne hovoril, ze casom sa bude objednavat online a urgent bude klasika vzdy rano. Ako bonus robi aj sono prsnikov, zatial za 20€, lebo to este nema schvalene poistovnou.

dadka75
27. máj 2020

Druhou lekarkou bude dr. Kocova, ta bude ordinovat v stredu. Mlada, velmi mila, prijemna, ochotna. Tiez z NOU.

dlhovlaska_
28. máj 2020

Tak vyzera, ze sa to rozbieha naozaj dobre. Mne sa vsak stale cnie za panom dr. Kajabom a rozmyslam nad tym ci nahodou niekto nevie, kde ma miesto posledneho odpocinku? Zeby som mu aspon takymto sposobom isla podakovat a rozlucit sa. Zaciatkom aprila sa mi narodila dcerka, tak mu tuzim podakovat za nu, ale aj za tie roky vynimocnej lekarskej starostlivosti...

cica_mica
28. máj 2020

@dlhovlaska_ a ako to teraz funguje pre bezne pacientky? Normalne klasicky pridem rano a cakam kedy ma zoberie?

dlhovlaska_
29. máj 2020

@cica_mica ja som bola objednana po 600nedeli. Napisala by som smsku sestricke na to t.c. a ona sa Vam ozve, aby ste sa neprehnali.

katka1989ba
29. máj 2020

@dlhovlaska_ toto som našla na facebooku: Ahojte, kto by sa chcel rozlucit s nebohym Mudr. Kajabom, zapalit mu sviecku, tak je pochovany na cintorine v Rači. Miesto sa da vyhladat cez cintoriny.sk. R.I.P :'("

bleskinamama
30. máj 2020

Dobrý den, info od rodiny, hrob este MUDr.Kajaba nema, je to len pridelene hrobove miesto na cintorine v Raci. Ak bude uz mat hrob, rodina oznami. Dakujem.

cica_mica
2. jún 2020

Neda mi neprispiet do diskusie, ja teda po prvej navsteve u noveho pana doktora nemam zrovna dobry pocit. Bol sice mily ale cela preventivna prehliadka spocivala v odbere na cytologiu a trvalo to cele asi 2 minuty. Asi mam vysoko nastavenu latku 🤷‍♀️ baby co ste unho boli na beznej prehliadke, zdala sa vam riadne urobena?

kuklovska5
3. jún 2020

@cica_mica ja si myslim, ze ked je onko gynekolog, tak by na preventivke nieco nezanedbal. Je len taky rychlejsi 🙂

bleelka
3. jún 2020

@cica_mica ani prsniky nevysetril? Sono zospodu urobil?