Cisarsky rez na želanie - Nitra
Dobry den chcem sa spytat ktora mate priamo skusenosti s cisarskyn rezom "na želanie" teda bez nejakych vaznych zdravotnych opodstatneni, ako sa to riesi /vybavuje. Ci sa zato plati a kolko
@zuzipolo milee? Fakt? Tak to sa tam toho hodne zmenilo.. Ja som rodila pred dva a pol rokom a sestricky den pri porode aj sestonedeli otras fakt neochota, nadradenost, neodborne spravanie za mna personal od primajucej lekarki cez porodnika porodne asistentky sestricky na sestonedeli pediatricka dokonca upratovacka.. V tu noc som na tom oddeleni nestretla normalneho cloveka mileho ludskeho.. Asi zly den 🙂
@simkapimka vieš čo,doktori sú aký sú,tých som neriešila,veľmi milá bola anesteziologička.sestricky po pôrode,keď som bola ešte na pooperačnej boli naozaj zlaté,dostala som triašku a zimnicu už cez sekciu a fakt sa o mňa starali 🙂 rovnako nemôžem nič zle povedať na šestonedelí na sestričky,jedine ma mrzelo tie na novorodeneckom,tam som natrafila možno na 2-3 ochotne (bola som prvorodička a nevedela som čo a ako s bábätkom),tak tie boli také všeliaké..inak ozaj fajn,bola som príjemne prekvapená,snáď aj ty budeš ;)
@simkapimka dovolím si Vás poopraviť... vy ako matka máte právo sa len ROZHODNÚŤ. Otázka čo je prospešnejšie nespadá pod kompentenciu Vášho rozhodnutia, pretože to apriori neviete.
Každopádne prajem Vám úspešný pôrod a veľa šťastia.
Aj porod nemusi postupovat zle ja som vcera akurat bola 2krat na cisarskom a keby som mala este raz rodit tak ja osobne znova by som si vybrala cisarsky
@simkapimka skus mozno inu nemocnicu a inac moja sestra pri prvim cisarskom mala pre istotu aj papier od ortopeda ze ma problemy s chrbticou ja osobne som rodila v rakusku nic mi netrebalo
@simkapimka sekcia so sebou prináša všetky riziká ako klasická operácia....tak ako sa nikdy nedá predpovedať aký bude pôrod(či nenastanú komplikácie), tak sa nedá ani vylúčiť že pri sekcii nevzniknú komplikácie...prináša to rovnaké riziká ako akákoľvek iná operácia....+ neviem si predstaviť ako to chceš vybavovať ak tvoj gynekológ nie je pôrodníkom....čo, prídeš do nemocnice týždeň pred termínom a povieš pripravte ma na sekciu? alebo až v deń pôrodu?
@mogaa dakujem vam velmi pekne bez vas by som toto vsetko urcite nevedela 🙂
A ako to chcem vybavovat, ano urcite ako vravite den porodu 🙂
Ach baby.. Naco, Ak k danej teme nemam co povedat alebo ako vo vasom pripade neviem ani o com pisem tak naco..
V kazdom pripade dakujem za "nazor"
Pekny den
Ahojte je tu niektorá čo mala cisársky rez a otehotnela pol.roka po cisaraku?
@simkapimka ahoj ja by som sa chcela spýtať či sa ti nakoniec podarilo vybaviť ten cisársky a či tii stacil papier od psychiatra ? Ďakujem
Napísať ze zvoliť si radšej sekciu ako normálny pôrod je znakom zníženého intelektu matky, môže napísať len žena, ktorý ho ma znížený sama ;)
Kazda sme iná, prežívame inak veci, preto nepochopím toto odcudzovanie. Zaujímavé že mne doteraz každá žena co mala možnosť porovnať normálny pôrod a cisársky povedala, že cisársky bol pre ňu lepší.

ak si presvedcena, ze chces sekciu, tak sa nedaj nicim a nikym presvedit o opaku, hlavne nie tuto blbymi recami o nevzdelanosti :D :D ja som mala sekciu na zelanie a naozaj sa za menej inteligentnu nepokladam a ani moje okolie nie :D prve postavenie ma bolelo, aj druhe a aj tretie, ale ani na sekundu som doteraz neolutovala, ze som do toho isla...ani s kojenim nemam ziaden problem, krpec od zaciatku pekne papa len moje mliecko....takze ak ju po zlej skusenosti naozaj chces, tak urcite sa ti podari s niekym sa dohodnut alebo potom naozaj ten papier od psychologa...drzim prsty, nech mas aspon take pekne spomienky na "porod" ako ja