Dobrá pôrodnica v Bratislave - vaše názory
Ahoj viem, že takýto tém je tu do bludu ale budem rada ak mi predsa len niektoré z vás odpisu a poradia.
Budem rodiť v Bratislave a neviem si vybrať pôrodnicu, recenzie ktoré som čítala sú už staršie preto by som chcela poznať nejaké novšie názory na dané zariadenia. Čaká ma to o 2 mesiace preto už by som chcela byť definitívne rozhodnutá a na základe toho sa prichystat do danej pôrodnice. (ešte taký detail.. Ak nebudem mať niečo zo zoznamu veci je to veľký problém alebo to prežijú) :D ďakujem
@diana999
Treba sa pozitivne a prijemne nadstavit....aj ruzinov aj kramare su fajn....kramare su vybavene na komplikacie s predcasniatkami tusim.....
Vsade je to o ludoch a to sme my vsetci...drzim palce.
@diana999 ja idem do ruzinova bez zazmluvnovanja.podla mna tiez vyhodene peniaze..bola som aj prvykrat a bola som spokojna..porodit to aj tak musis ty a ne lekar..lekara som videla 10 min na konci na tlacenie
@henka123123 to je pravda, že ty... Ale napr. ja som sa dlho neotvarala, napriek silným kontrakciam, a doktor dosť veľa pri mne presedel, debatovali sme, dokonca, keďže som mala strašne silné kontrakcie v krížoch, že som sa až triasla, keď som stála na nohách, tak mi aj posuchal chrbát, keď videl, že sa trasiem od bolesti... A aj pôrod sa skomplikoval, takže ja som veľmi rada, že som si ho zazmluvnila... Možno by som inak premýšľala, keby som mala bezproblémový pôrod...
Tiez uvazujem o ruzinove, termin az v oktobri... 2015 porod na kramaroch nikdy viac... Ďakujem bohu ze moje dieta je zdrave a bez nasledkov.

Ja som v apríli rodila na Kramároch a kľudne by som išla zas. Obrovská spokojnosť. Aj keď porodnika som mala zazmluvneneho.