icon

Dobrá pôrodnica v Bratislave - vaše názory

diana999
19. júl 2020

Ahoj viem, že takýto tém je tu do bludu ale budem rada ak mi predsa len niektoré z vás odpisu a poradia.
Budem rodiť v Bratislave a neviem si vybrať pôrodnicu, recenzie ktoré som čítala sú už staršie preto by som chcela poznať nejaké novšie názory na dané zariadenia. Čaká ma to o 2 mesiace preto už by som chcela byť definitívne rozhodnutá a na základe toho sa prichystat do danej pôrodnice. (ešte taký detail.. Ak nebudem mať niečo zo zoznamu veci je to veľký problém alebo to prežijú) :D ďakujem

Strana
z2
ziabs81
22. júl 2020

Ja som v apríli rodila na Kramároch a kľudne by som išla zas. Obrovská spokojnosť. Aj keď porodnika som mala zazmluvneneho.

tins01
Autor odpoveď zmazal
magdus89
23. júl 2020

@diana999 na tvojom mieste by som si lekára zazmluvnila je jedno kam ides rodiť

diana999
autor
23. júl 2020

@magdus89 prečo 😀 toľko peňazí dat za nepotrebnú vec 🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️

magdus89
23. júl 2020

@diana999 300€
Ako pre koho nepotrebna, ja som bola spokojná aj so starostlivosťou a nadštandard bol.

makova333
23. júl 2020

@diana999 no to teda nepotrebna vec nie je. Ak budes mat SC je rozdiel ci ta reze skuseny operater alebo ehm menej skuseny. Detto pri porode vaginalne. Zazila som aj aj a teda vybrat si porodnika bolo jedno z mojich fakt dobrych rozhodnuti.

diana999
autor
23. júl 2020

@makova333 tak bohužiaľ ja za toto 300e rozhodne nedám.. Je mi jedno kto ma odrodi

makova333
24. júl 2020

@diana999 tak potom je uplne jedno, ktoru porodnicu v BA si vyberies. Porodnica je len budova. Tak vyberaj, ktora fasada sa ti paci viac .

pieksamaki
24. júl 2020

@diana999
Treba sa pozitivne a prijemne nadstavit....aj ruzinov aj kramare su fajn....kramare su vybavene na komplikacie s predcasniatkami tusim.....
Vsade je to o ludoch a to sme my vsetci...drzim palce.

erikasm
30. aug 2020

@ziabs81 smiem sa spýtat ktorého pôrodníka? Ďakujem 🙏

ziabs81
30. aug 2020

@erikasm MUDr. Holán... Viem, že veľa žien ho nemusí, ale ja na neho nedám dopustiť. Aj poradni čo sa týka, aj pôrodu. Mala som dosť komplikovaný pôrod a nebyť jeho, neviem, či by som tak dobre zvládla.. Fyzicky, aj psychicky..

henka123123
30. aug 2020

@diana999 ja idem do ruzinova bez zazmluvnovanja.podla mna tiez vyhodene peniaze..bola som aj prvykrat a bola som spokojna..porodit to aj tak musis ty a ne lekar..lekara som videla 10 min na konci na tlacenie

ziabs81
30. aug 2020

@henka123123 to je pravda, že ty... Ale napr. ja som sa dlho neotvarala, napriek silným kontrakciam, a doktor dosť veľa pri mne presedel, debatovali sme, dokonca, keďže som mala strašne silné kontrakcie v krížoch, že som sa až triasla, keď som stála na nohách, tak mi aj posuchal chrbát, keď videl, že sa trasiem od bolesti... A aj pôrod sa skomplikoval, takže ja som veľmi rada, že som si ho zazmluvnila... Možno by som inak premýšľala, keby som mala bezproblémový pôrod...

dadotoso
4. sep 2020

Tiez uvazujem o ruzinove, termin az v oktobri... 2015 porod na kramaroch nikdy viac... Ďakujem bohu ze moje dieta je zdrave a bez nasledkov.

Strana
z2