icon

Dobrý očný lekár pre dieťa v Nitre. Kam ísť?

katia7
12. máj 2008

ahojte nenasla som ziadnu podobnu temu,viete mi prosim poradit nejakeho naozaj dobreho ocneho lekara pre deti v nitre? hlavne ustretoveho, nasla som nejaku dr. hasilovu ale nebola ani ochotna vyziadat si maleho dokumentaciu od byvalej ocnej v bystrici co je trochu daleko aby som ho vzala pod pazuchu a sla si pre nu a hlavne ju ani len tak do ruky nedaju ☹ vdaka

bublinkajasminka
•
12. máj 2008

katia - skús na pešej doktora Marka čo má aj očnú optiku - ku mne bol veľmi ochotný vždy 😉

tamia
•
12. máj 2008

katia,
do. Klobušická v nemocnici. vrelo odporúčam, je super!

katia7
autor
•
13. máj 2008

diky baby a su to prosim vas detsky alebo pre dospelych? vdaka ak ,ate nahodou kontakt budem vdacna za ip 😉

tamia
•
13. máj 2008

katia,
dr. klobušická je určite detská. Ja tam s malou chodím, kvoli tomu, že je predčasne nar. a bola na operácii očiek kvoli retinopatii. V ba nám ju odporučili, vraj chodí k nim na školenie ako sledovať takéto deti.
Kvoli čomu chodíte vy na očné?

katia7
autor
•
14. máj 2008

my mame anizokoriu ale nevedia z coho tak maly musi byt stale sledovany. oki tak ju skusim vdaka

zsola
•
6. máj 2013

Ahoj, vidim, ze tuto temu ste uz davno preberali, ale u nas je to teraz akurat aktualne. Kam ste nakoniec isli a ste spokojni? Dakujem. Alzbeta

abbi
•
27. jún 2013

@zsola URCITE ODPORUCAM 🙂 Panu doktorka Klobusicka je vyborna

petula8
•
9. júl 2013

očný lekár pre dospelých dr. Anton Hanáček, pre deti Klobušická 🙂

m_ij_ka
•
7. sep 2013

dr. erika klobušická je veľmi dobrá, ordináciu má v nemocnici na špitálskej

motyik
•
9. feb 2014

zdravim chcela by som sa spytat ako pracuje pani klobusicka treba sa objednat alebo len prist

tanicka696
•
31. mar 2015

ahojte poznate doktorku janu mattovu??neviem kto je Klobušicka bo my sme dnes v nemocke boli s dcerkou a bola tam dr.duranova a vobec neodporučam!!!preto hladam milu,ochotnu hlavne dobre vybavenu pre male deti!kludne aj sukromu...

daduska
•
9. jún 2015

ahojte, neviete mi prosím povedat kde by som našla Dr. Klobušickú????
dakujem

viera77
•
9. jún 2015

@daduska v seredi v poliklinike, nedavno sme u nej boli s neustale hnisajucimi ockami aj napriek tomu, ze sme par krat boli u dr.Hasilovej v NR.....kedykolvek pojdem opat za nou do Serede, maximalna spokojnost, o pristupe k pacientom, vratane babetiek ani nehovorim 🙂

daduska
•
9. jún 2015

Dakujem veľmi pekne za info ja som bola v tom, že je v nitre ....

viera77
•
9. jún 2015

@daduska ano, bola este do sept.2013 v Nitre, ale uz je prestahovana do Serede...velka skoda pre Nitru, ale kto ju pozna, ale este aj nepozna a nema problem za nou vycestovat, tak nie je o com 🙂

danielahamar
•
3. júl 2018

Otváram diskusiu, prosím normálneho očného pre 15r. chalana, ďakujem😉 , okr. NR

efelinka2002
•
27. jan 2019

@viera77 Mozem sa vas spytat: píšete, ze ste boli u dr. Klobusickej, hoci ste predtým boli u dr. Hasilovej. Aj my sme boli na prvej návšteve u dr. Hasilovej, ale nie som spokojná s tým, ako prebiehalo vyšetrenie: dioptrie predpisala len na základe prístrojového merania, navyše maly sa mi sťažuje, ze s okuliarmi zle vidí (ma 5 rokov, astigmatizmus, su to jeho prve okuliare, vraj všade vidi, akoby tam boli schody, hoci tam nie su a ide po rovnom povrchu). Chcela by som mu dat očká vyšetriť - skontrolovat u dr. Klobusickej, na ktorú všade citam samú chválu. Ako nato? Treba ďalší výmenný lístok od pediatra (a môžem vôbec žiadať ďalší, keď s tým prvým sme boli len pred 2 týždňami u dr. Hasilovej?) alebo je toto vyšetrenie na priamu platbu? Ak sa platí, mozem poprosiť o info k cene (pokojne aj v súkromnej správe?). Dakujem.

pamartina
•
22. máj 2019

@efelinka2002 zdravím vás.Ako ste dopadli?Lebo presne ten istý problém máme aj my a hľadám druhú očnú ambulanciu, zvažujem Sereď.Poradite prosím?

efelinka2002
•
24. máj 2019

@pamartina Dobry den, dr. Klobusicka nas bohuzial nezobrala, prave vcera som volala s jej sestrickou. Vraj maju dost svojich pacientov a nepreberaju pacientov od inych lekarov. Ak by islo o prvovysetrenie, mohli by sme k nim chodit, ale kedze sme uz vedeni u ineho ocneho lekara, nezoberu nas ☹

pamartina
•
26. máj 2019

@efelinka2002 Aj ja som jej volala a to isté nám povedala..Ďakujem za info.😉

petrofka
•
9. okt 2019

Prosím vas a rozkvapkavanie oci prebieha u klobusickej ako? V cakarni rozkvapkaju dietatu alebo kvapka sa doma týždeň?