Dobrý pôrodník v Bánovciach

miui
3. feb 2015

ahoj baby, viete mi prosim odporucit nejakeho dobreho, ludskeho porodnika v Banovciach? Chzstam sa tu rodit a stale vaham ci zazmluvnit niekoho alebo to nechat na nahodu.

kubacik
5. feb 2015

@miui tak ja z vlastnej skúsenosti by som poradila andreu baskovu je naozaj dobra á veľa žien čo som počula si ju zazmluvnuje🙂 aj keď niekomu je to jedno kto ho odrodi já som ju mala pri pôrode no nie zazmluvnenu a nestazujem si🙂

miui
autor
5. feb 2015

@kubacik a nevies prosim aki su ostatni doktori? Mam sa niekomu extra vyhnut? Nie som z Bn ale porodnica sa mi paci tak by som chcela rodit tam,len neviem s kym ;)

kubacik
5. feb 2015

Nie je tam nikto taký čo by bol zlý sú tam veľmi milý doktori a aj mladý🙂ja som rodila aj v Tn á tam dá miesto vôbec nepáčilo a v Bn je super nemáš za čoho báť;)) neviem ó ziadnom takom co by som samala vyhnúť naozaj;)Tak je len na tebe ale ja osobne by som nezazmluvnovala je to zbytočné a keď tak tak tu dr andreu baskovu

lucylla26
9. feb 2015

@miui No... ja som pri dcére mala dr Štrbavú...super bolo,pôrod zážitok. Teraz, pri synovi, v júli 2014 som mala dr Dlugoša, ktorý bol v tom čase aj primárom a môj pôrod bola hrôza. Boli pri mne asi 5ti doktori, furt všetko OK, kávičkovali, mali čas. Malý sa narodil pridusený a fialový. Prijímala ma dr. Bašková, ale tá akurát končila smenu. Ak chceš, tak si ju zazmluvni, je dobrá, naozaj. Inak idú BN dole vodou, všetci tí starší čo tam boli ešte pri dcére pred 6timi rokmi,poodchádzali do dôchodku a to čo sa tam deje teraz je naozaj na telku. Drzé sestry, namyslené,nič sa ani opýtať.

matapeprna
16. feb 2016

@lucylla26 to naozaj je tera v bánoviach také zlé a pôrodník je tak to okej?

matapeprna
19. feb 2016

@lucylla26 a čo sa tam také deje,keď sú všetky spokojné,hm?

matapeprna
2. mar 2016

@kubacik nevieš prosím čím dokrmujú bábätká v Bn nemocnici?
Ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre