Doktor Kozár, Nitra. Aký je?
Poznate ho ako gynekologa? alebo porodnika? aky je???
je perfektny, sama chvala, je starostlivy a citlivy....
mne sosbne je velmi nesympaticky,rodila som s nim strednu a bola som nespokojna,nespraval sa profesionalne,krical na mna aj na sestricky... co som pocla klebety,ako vyssie spomeute, za peniaze,len jeho nazor je spravny,ine nic nepripusta...pre teba uz asi neskoro,ale snad niekto iny najde 🙂
teraz som sa vratila z NR nemocnice strávila som tam 6tyždnov a bol mi ako na potvoru izbovým lekarom .....naozaj aj mnohe sestricky sa na neho stazovali vyslovene ze za dobre slovo sa u neho plati 🙂 kazdý tyzden by ma poslal po velkej vyzite domov ze vraj mi nic nie je ze som neurotika ... no stale ked ma nasledne vysetril pan prednosta povedal no pani tak vy si tu este polezite.....no a vykend pred tym ako som mala byt prepustena teda ze uz aj babo je donosene ma rano na malej vyzite nasiel s tvrdym bruskom .... mohla som mu ja vysvetlovat za tych 6 t ze mi brucho tvrdne .. neveril az ked sam neskusil .. a potom urobil taky rozruch na oddeleni..odrazu som od neho znova dostala infuzky a boli by ma neprepustili 🙂 a tiez som bola svedkom ako ponizoval zeny ktore mali o to kilecko naviac....ze ako chcu vizerat... 22.5 budem rodit SC tak dufam ze nie pri nom 🙂
ahoj,poznam ho len z kontrol na izbetam bol v poho,,a od kamoskyzevraj ,je dobry lekar,ale ma nemiestne poznamky,,,,
kozar je podvodnik...beria na mna od poistovne prispevok a pritom uz u nho nie som vyse 2 roky. navyse je dost uchylny.urcite ho neodporucam nikomu. teraz chodim ku krjakovi ten je dobry
Nuž od Krjaka som odišla zasa ja. Je vraj odborník. Počula som naňho aj chvály, ale ja sa prikláňam k druhej skupine. Práve preto som od neho odišla.Jednanie odmerané, často nepríjemný, vyšetroval dokola to isté... až keď som zmenila gynekologa tak až ten druhy mi skutočne pomohl a zbavil ma rok pretrvávajúcich problémov. U Krjaka to bolo stále to isté do kola... a stačilo tak málo... urobiť ďalšie vyšetrenia a testy (podrobné zamerané na širšiu problematiku.)
Ako gynekologa som ho opúšťala veľmi nespokojná a nevyliečená. 😒
kozara neodporučam..same zle skusenosti... 😒
Ja tiež chodím k MUDr. Kozárovi, celkovo už 8 rokov a chválim ho. Je odborník, pomáha aj ženám, ktoré nemôžu otehotnieť. Je pravda, že občas ma "zvozil" za to, že som nezodpovedná a ja som s ním nesúhlasila. Ale je fakt ľudský, dá sa s ním dobre porozprávať. V NR nemocnici už nepracuje :( Dokonca mi pri prehliadke prsníkov pomenoval aj kožné ochorenie, s ktorým si nevedela dať rady ani moja obvodná lekárka a ani jej nenapadlo ma vypísať na kožné.
ahojte,
mam pcos a nabeh na inzulin.rezistenciu a moj gynekolog mi nevie pomoct. nedari sa nam otehotniet dlhsiu dobu ☹
chcela by som skusit dr. kozara. na ivf zatial ist nechcem.
potrebujem k nemu sprievodny list, alebo sa treba objednat telefonicky?
@ana85 objednaj sa telefonicky a on ťa zoberie,poprípade ak chceš k nemu prejsť zober si kartu od svojho 😉
@petribela
@petronela1985
Ahoj, počula som, že robí IUI je to pravda neviete?
@viva13 áno robí,aj mne to chcel urobiť ale potom mi zistil že mám endiometriózu a nejakú cystu,tak som podstúpila prefuky a 2mesiace na to som otehotnela,,,ale ak manžel má v celku dobré výsledky aj tebe nezistili vážnejšie problémy insemináciu nie je problém urobiť,,treba sa s ním poradiť ak chodíš k nemu,,ale robí ju určite
Dobrý deň, ja mám len tie najlepšie skusenosti s doktorom Kozárom. Velký profesionál a všetko mi vzdy vysvetli. 🙂
Dnes som bola u p.Kozara,isla som tam z obavami,po tom co som si tu precitala,sla som k nemu kvoli odbornosti na neplodnost,no a mozem povedat,ze najlepsie co som mohla urobit...Skvely priatelsky pristup,odbornik,bola som uunho asi hodinu porozpraval sa somnou,poradil,vysetril...takze mozem len a len odporuciy...predtym som chodila k Ravingerovi,ale ten pristup nebol zdaleka taky ako tu...sice mame podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo ☹ ,ale som rada,ze som presla...p.dr.Ravinger po roku a pol pokusania ma odbil,ze by to nechal este na prirodu ☹
Ahojte. ja chodím dr.Kozárovi..preradili ma k nemu ked mi zomrel môj gynekolog..ale musím povedať že som s ním spokojná .. som u neho už par rokov.... je milý, priateľský všetko čo potrebujem mi bezproblemov hned vysvetlil tak aby som v tom nemala guláš.. ..je pravda že má svojský zmysel pre humor.. ale na tom nevidím nič zlé.. niekomu proste sadne niekomu nie ... 🙂ja sa u neho v ordinácii cítim príjemne aj sestričku má zlatú... u mňa spokojnosť
Je svojsky,ale v pohode,mne velmi pomohol;). Myslim, ze je to vec vlastnej skusenosti,vzajomnych sympatii.kazdy clovek je iny a tak aj kazda z nas potrebuje najst pristup,ktory jej vyhovuje ludsky a odborne....
Odvolavam to čo som pisala hore vyššie bol v pohode ked som išla na preventivku raz za rok.. ale akonahle som otehotnela a chodim tam teraz kludne aj 2-3x za mesiac je to hroza... idem ho vymenit !!!! Neprofesionalny pristup, nemiestne poznámky..uplne zle !!!! Kozar už nikdy viac
@iwka242 Ahoj. A môžem sa spýtať, prečo ho chceš vymeniť ? Za jeho nemiestne poznámky, svojský humor, neprofesionálny prístup, ale hlavne, čo píšeš meníš názory. Raz sa Ti páči, raz nie. Ja za ním dochádzam až zo Senice, cestujem cca 2 hodiny. Vždy keď prídem, som z tej cesty taká unavená, že mi je zle, na zle na odpadnutie. Tiež za ním chodím dosť často min. 2 - 3 x za mesiac. Ale stojí mi to za to, lebo má podľa mňa je veľmi múdry lekár so skúsenosťami, veľmi mi pomáha i po psychickej stránke, lebo som som dosť citlivá baba, i to pri tom najobyčajnejšom vyšetrení, veľmi trpím, mám veľké bolesti. Takže
nejaké vtípky a srandičky z jeho strany si nevšímam. On má proste takú povahu. Jediné, čo ťažko
predýchavam, dosť kritizuje ženy, ktoré sú silnejšie, medzi ktorými sa radím i ja. Ťažko sa to počúva, lebo, to povie takým tvrdým až ponižujúcim spôsobom. Keby do tých slov dal čo i len trocha citu, tak ma to až tak nebolí. Ale na druhú stranu má pravdu, lebo obezita je veľmi nebezpečná a súvisí s množ množstvom chorôb. Ale ja priberám i z liekov, čo on nevie. Myslí si, že všetky ženy sa len prejedajú
a majú málo pohybu. Ale čo už, je to jeho názor. Ja sa snažím zdravo stravovať, denne cvičím cviky
na chrbticu cca 30 min., potom 1 - 2 x do týždňa 1,5 hod. tancujem na muzikál a cvičím 1 hod. zumbu zumbu. A schudla som podľa pána doktora málo kilogramov. Myslela som si, že ma pochváli, a on
naopak, že ešte musím dať veľa kíl dolu. Ale keby to bolo také jednoduché ????? Tak by všetky
ženy boli štíhle, ale nie je. No nevadí, i napriek tomu, že mi dohováral za tie kilá, mám ho rada, rada
chodím do jeho ordinácie, vždy sa s ním dobre porozprávam, zasmejem. A takisto má veľmi zlatú p.
sestričku Ivetku, ktorá je veľmi sympatická. Ale tak. A na záver. Je veľa gynekológov, ktorí Ti neporadia, nezasmejú sa, nevypočujú ťa a skrátka sú slabí odborníci. A p. Mudr. Kozár je veľmi, veľmi múdry le lekár !!!!!!! Ivana
@iwka242 Ahoj. Obavam sa ze to uz budes musiet s nim vydrzat, co ja viem tak tehotne pacientky nechcu brat novi doktori a povedia ze si mas tehotenstvo "dokoncit"u toho svojho a az potom ta vezmu. Vraj kvoli poistovniam je to strasne zlozite. Ja nemam osobnu skusenost ale vela kamosiek mi to vravelo. Takze ak budes chciet ist od neho prec tak si to pre istotu zisti u noveho dr.ci ta vobec tehotnu vezme.
No a co sa tyka Kozara, ja k nemu chodim, prezila som s nim uz jedno tehotenstvo. Ja som nikdy nemala z neho zly pocit ani nic podobne. Vela som sa ho pytala a on mi vzdy odpovedal aj ked niekedy takym sarkastickym tonom hlavne ked som sa pytala na nejaku ozaj sprostost. Tak isto mi vzdy vravel aby som vela nepriberala, max. 1,5kg, ak som pribrala viac tak sa mu to nepacilo. Zas na druhej strane som rada ze som mala stale v mysli ze nezer lebo ta bude dr.na poradni hresit, keby to nerobi tak vyzeram asi ako tucniak 😀 On ma taky svojsky humor ale ja to neriesim, ja mu bud odpoviem naspat alebo mu prikyvnem a zatvorim dvere a vymazem z hlavy. Ale nikdy som pri tehu nemala pocit zeby nieco robil nespravne alebo zanedbal. Neviem aky ma nazor na oteckov pri sone, kedze moj muz povedal ze on tam so mnou nebude chodit ze on to male bude lubit rovnako aj ked ho pred tym nebude vidiet hybat sa, iba na fotke. Takze som to neriesila.
Kazdopadne, mrzi ma ze si s nim neni spokojna, nie je nic horsie ako chodit k doktorovi v tomto krasnom obdobi s nechutou. Zelam Ti aby vsetko dobre dopadlo a narodilo sa Ti krasne zdrave babatko 🙂
Žienky, na margo tých kíl. Mne tiež hovoril, že mám pribrať max. 10 kg počas tehotenstva a prízvukoval mi to na každej poradni. Ale vrelo mu za to ďakujem. Pribrala som od začiatku tehotenstva 11 kg a všetky som ich nechala v pôrodnici. Takže treba si nechať poradiť každopádne. Nám veľmi Dr. Kozár pomohol, dopomohol nám k dcérke za čo som mu vďačná a vždy budem.
@petronela1985
Áno, máš úplnú pravdu. Je výborný lekár s citom a špeciálnym prístupom ku každej pacientke. Takisto p. doktor má pravdu, čo sa týka obezity. Je nebezpečná. Len ja akosi si neviem ustriehnuť kg - kolíše mi váha 15 kg hore a potom dolu, a zasa hore. Lebo všetky moje i tie najmenšie problémy zajedám, zajedám, a už som i prestala cvičiť. Ale musím zasa začať.
Ale ja sa vrátim k tebe - to je super, že si pribrala - tak málo kg. Máš pevnú vôľu. A gratulujem k dcérke - a to ti verím, že Ti Mudr. Kozár pomohol !!!! On je veľmi starostlivý !!!! Vďaka za názor. Karmen
@karmen007 Vidím, že aj ty si snažilka, tak ti prajem aby sa ti čím skôr podarilo mať taký krásny úžasný batôžtek doma ako mám ja. A keby to náhodou nešlo tak rýchlo ako si to všetky na začiatku predstavujeme, tak ti Dr. Kozár určite pomôže. Mne spravil všetky potrebné vyšetrenia a podľa výsledkov mi nastavil liečbu. Chodím k nemu 11 rokov a som s ním spokojná. Akurát ma mrzela jedna vec - že už nepracuje v pôrodnici a nemohol byť mojím pôrodníkom.
@petronela1985 Vieš, ale ja som veľa rokov stratila u nás, v malých mestách s nekvalitnými lekármi a k MUDr. Kozárovi som prišla veľmi, veľmi neskoro. Ale máš pravdu, je výborný lekár s ľudským prístupom a milým slovom. Neviem, či mi pomôže, lebo u mňa je najdôležitejšia psychika a na to mám psychiatričku, ktorá ma lieči vyše 2 roky a je to beh na dlhú trať. Takisto ako mať dieťa, pre niekoho ľahké a pre niekoho veľmi tŕnistá cesta s mnohými prekážkami. Nezmení moje zmýšľanie, bohužiaľ, ani moju psychiku, i keď mi i po psychickej stránke veľmi, veľmi, veľmi pomáha. Ale tak, vďaka za podporu. Ja k nemu chodím, krátko, len niečo vyše roka. Maj sa krásne. A môžem sa spýtať, máš do 30 alebo po 30 ? Lebo ja mám už blízko 40 rokov - a to je už dosť. Nechcem ani na to pomyslieť, lebo ma hneď rozbolí hlava.

Ahoj poznam Kozara lezalasom v nemocnice v 14tyzni jeto dochtor len na peniaze,neodporucamtiho animi nezistev diagnozu preto somsa rozhodla rodit vGalante 15oktobra mam termin cakame dievcatko Sabinka rozhodnutie je na tebe ahoj Mirka.