Dr. Jozef Tholt (Dolný Kubín). Aké máte skúsenosti?
Ake mate skusenosti s Dr.Tholtom ako porodnikom? Chcem ho pri porode a zaujimaju ma Vase skusenosti...Dakujem 🙂
@evinka2311 dakujem za nazor...aj na mna posobi ako v pohode clovek a super odbornik len mam strach kedze som prvorodicka ...nevies mi povedat ci ma vo zvyku nechat prenasat alebo sa snazi porod vyvolat? ci robi hamiltonov hmat alebo nie? ci ak budem mat velke babo podla merani rovno naplanuje cisarsky rez alebo ma bude trapit normalnym porodom...? aj ked by som radsej normalen rodiila ale vyzera tto tak ze malinka nebude az taka malinka 😀
dakujem
vrelo ho odporucam a som mu neskonale vdacna za nase srdiecko 🙂
ja ja len a len odporucam, je to skvely porodnik, dufam, ze ma odrodi aj na buduce 🙂 🙂 🙂
Mamičky, neviete či má teraz Dr. Tholt dovolenku? Lebo som sa chcela telefonicky objednať na 3D ultrazvuk a od minulého piatku mi tam nik nedvíha telefón.
@katarinkalm vtedy dovcu nemal, lebo ma rodil....nedvihaju, lebo sestricka tam ma toho vela, treba skusat viackrat denne....
@zahadka dakujem, už sa mi podarilo mu dovolať 🙂
Maminky,kt.ste pacientky Dr.Tholta a rodili ste prve akutnou sekciou,nechal Vas druhe rodit prirodzene?Moc dakujem za odpovede
@jankaferancova no nechce moc rodit normalne po sekcii ja sommala prvu a teraz budem mat zase vravel ze y to muselo byt uplne bez problemov ale to je malo takych pripadov
@jankaferancova neviem ako on, ale svagrina mala prve sekciou a druhe po roku a pol porodila normalne...pri blahovej
@kviotecek ahojky,pytala som sa sice dost davno ohladom sekcie u Tholta.No vyzera to tak,ze ma to asi caka,nechce ma nechat porodit prirodzene,Pisala si,ze budes mat druhu sekciu znova,mozem sa opytat,kedy ti ju naplanoval?ako to prebiehalo,bola ta druha sekcia lepsia ako prva?teda lepsie zvladnutelna? 🙂 Ja som rozmyslala,ze by mi ju mohol urobit aj on,nevies,ci sa za to plati?Lebo viem,ze za prirodzeny porod ano,ked ho tam chces mat,ale za sekciu to neviem...Dakujem za tvoj cas 😉
@jankaferancova ahoj mala som to naplanovane asi tyzden pred terminom dala osm si jeho bolo to za 100e druhu soms i dala so spinalom a znasala som to lepsie nez v uplnej narkoze sice som cez spinal vracala ale ten pocit ze som maleho videla na nezaplatenie
@kviotecek ja chcem tiez spinal teraz ak teda ta sekcia bude.a plati sa kedy dopredu?ci az potom?
Ahoj ja som prvu rodila pri nom normalne asi šest dni pred terminom a druhu som tiez chcela rodit normalne ale nechcela så otocit ale bola drobna tak sme boli dohodnuty na normalny asi desat dni pred terminom mi zacal trochu stupat flak tak sme sli na sekciu velmi som så bala narkozi zvolila som spinal jednoznacne Pan doktor s velkym D mozem len odporucit
Naozaj úžasný doktor, tiež pol môj lekár počas tehotenstva aj pri pôrode. Mám len a len dobré spomienky a skúsenosti, veľmi milý, ochotný a hlavne výborný lekár a profesionál. Vedela som, že sme s dcérkou v dobrých rukách a aj keď pochádzam z Turč.Teplíc, tak ak budem opäť tehotná-určite sa k nemu vrátim a rodiť budem zas v D.Kubíne 😉.
Ahojte neviete kolko stoji pritomnost Mudr.Tholta pri porode?dakujem 🙂
je to skvely odbornik 🙂
Ahojte, poraďte mi prosím. Keď nie som odtiaľto mozem sa objednať na 3d? Koľko to stojí? Tam sa môže objednať každý!? Dakujem za odpoveď
@lienka0078 ahoj neviem kolko v DK,ale u nas v KE je to do 40 € vsade inak a jasne,ze sa moze pacient objednat aj z ineho mesta...

ja som rodila pri nom dvakrat a staral sa o mna pocas oboch rizikovych tehotenstiev.mam na neho uzasne spomienky najma ako na lekara,ktoremu som 100% doverovala a tiez ako na cloveka,ktorý je velmi ludský a chapavy. dovolim si tvrdit, ze som to vsetko zvladla vdaka nemu.a som mu velmi vdacna,ze mam mojich dvoch chalanov. ja len doporucujem!