icon

Druhý cisársky

marfka3
5. aug 2018

Ahoj.Ako ste zvladali druhy cisar?Mna to o chvilu caka a uz nespavam v noci od stresu.

Strana
z2
romiada
9. aug 2018

@marfka3 ja som mala prvý cisársky pri ktorom som skoro zomrela (masívne krvácanie, 3litre transfuzia). Pri druhom si moj doki všetko snažil preveriť aby sa to nezopakovalo (bola som na MR kvôli placente, či nie je tak vrastena ako predtym) , cisarak bol s niekoľko-člennym timom okolo mňa - postarali sa ako v bavlnke - naozaj sa na nič nemôžem sťažovať. Aj napriek tomu, že mám škaredý rez, ešte k tomu vertikálny do Téčka, som spokojná a neriešim to. Po cisárskom som sa začala zviechať sama (aj keď mi potom musela sestrička pomôcť, lebo sa mi točila hlava a tá jazva akoby ma ťahala k hrbeniu viac ako keď máš horizontálny rez), bola som vďačná a šťastná že všetko dobre dopadlo. Priznám sa Ti, že som sa tiež strašne bála. Chcela som manželovi a dcére napísať list, keby sa niečo stalo. Ale otočila som to na srandu a manželovi som napísala, že čo mi má dať zahrať keby niečo......prepáč, morbídne viem ale mne to pomohlo, lebo manžel ma ukľudnil že som v dobrých rukách a majú to podchytené, keďže vedia ako to bolo pri prvom. A ja som si povedala, dobre, ok, nebudem nič negatívne privolávať. Na sálu som išla s absolútnou dôverou. Ale keď som sa zobudila z narkozy, vytryskli mi spontanne slzy (že "dala som to"). Držím Ti palce. Neboj , to zvládneš - už vieš čo Ťa čaká takže aj tú bolesť už budeš vnímať inak 😉

knaza
Autor odpoveď zmazal
alzbeta222
9. aug 2018

druhy cisarsky bol lepsi, neviem preco ale normalne som chodila a fungovala ovela skor ako po prvom...tiez som behala skor, a mlieko sa mi preto spustilo az na 5ty den, no hlavne ze sa spustilo 🙂

Strana
z2