icon

Fotografka novorodencov na Antolskej

ivanasik
9. jún 2019

Prosim Vas dali ste si fotit novorodenca este na sestonedeli na Antolskej?Kolko ste asi cakali na fotografie? Mala sa mi totizto fotografka ozvat,ale uz su to 3 tyzdne a nic. Samozrejme som si kontakt na nu nezobrala...a neviem sa ku nej dopatrat. Najde sa mamicka,co by mi pomohla?Dakujem.

mirola
9. jún 2019

Poslala som ti spravu

muco40
21. jún 2019

Tiez by som na nu poprosila kontakt ak niekto ma?dakujem

muco40
21. jún 2019

@mirola ahoj mas na nu prosim kontakt?

miskamia1
23. júl 2019

@mirola dáš info prosim aj mne? Tiež ma to zaujíma a mam tam čoskoro termin 🙂 ďakujem

ivanasik
autor
28. júl 2019

@muco40 zabudla som odpisat, vola sa Marcela Terenyi, mobil:+421918599544

muco40
29. júl 2019

@ivanasik dakujem fotky uz mam doma

zuzka_f
9. máj 2023

@ivanasik Dobry den, ako ste dopadli so spominanou fotografkou, prosim? Cakam na fotky uz 5 tyzdnov a stale nic. Dakujem

zuzka_f
9. máj 2023

@muco40 Dobry den, ako dlho ste cakali na fotky prosim? Nas fotila pred 5 tyzdnami a fotky stale nemame. Dakujem

zuzka_f
9. máj 2023

@mirola Dobry den, mate prosim skusenost s fotografkou novorodencov Marcela Terenyi? Dakujem

patricia_09
25. máj 2023

@zuzka_f dobry den, ano, fotila nam synceka na antolskej predvcerom. Uvidime ako dlho budeme cakat na fotky, zabudla som sa jej spytaj kedy budu hotove :D

alexaka
4. aug 2023

Ahojte rada by som sa opytala ci ste boli s fotkami spokojne. Celkom sa mi pozdava fotenie v nemocnici aby som sa nemusela trepat rozsekana do atelieru na 4 hodiny. A mne sa pacia jednoduche foto bez rekvozit. Dakujem za odpoved

patricia_09
16. aug 2023

@alexaka ja som spokojna, fotky su krasne, aj cele spracovanie karticiek/pozdravov 🙂 bola som rada ze mi odfotila maleho kym bol este drobnucky s tym ze sme nemuseli nikam chodit + mne sa tiez moc nepcia tie nanutene fotky s rekvizitami

alexaka
17. aug 2023

@patricia_09 super dakujem za odpoved. Nemam rada tie detske kridelka a kosiky. Pacia sa mi jednoduche fotky. Ale nikde na internete neviem najst jej tvorbu. A neviem ako budem po porode ci budem vladat utekat do studia.

martina1236
4. jún 2025

Dobrý deň mohla by som aj ja dostať číslo na fotografku ja čakám skoro 2 týždne na fotky Ďakujem

basska_b
4. jún 2025

Cislo uvedene vyssie na pani Terenyi stale plati (info februar 2025) a na foto sa veru caka ten 1 mesiac

juliavolna
18. júl 2025
@basska_b

Cislo uvedene vyssie na pani Terenyi stale plati (info februar 2025) a na foto sa veru caka ten 1 mesiac

@basska_b baby a koľko stojí balík? Je to povinne ?

basska_b
18. júl 2025
@juliavolna

@basska_b baby a koľko stojí balík? Je to povinne ?

@juliavolna Povinne to neni samozrejme. A nemusis ani nejaky balik si objednat, kludne len 1-2 fotky. Ona urobi jeden zaber a z toho ti spravi napr. jednu A4 a 2-3 "oznamenia o narodeni", co si povies. Povedala mi, ze to robi uz 16 rokov a ma to fakt velmi pekne. Ceny uz neviem.presne takto z hlavy, ale dakych 7 euro bolo oznamenie, 20 euro ta A4? Nejak tak

juliavolna
18. júl 2025
@basska_b

@juliavolna Povinne to neni samozrejme. A nemusis ani nejaky balik si objednat, kludne len 1-2 fotky. Ona urobi jeden zaber a z toho ti spravi napr. jednu A4 a 2-3 "oznamenia o narodeni", co si povies. Povedala mi, ze to robi uz 16 rokov a ma to fakt velmi pekne. Ceny uz neviem.presne takto z hlavy, ale dakych 7 euro bolo oznamenie, 20 euro ta A4? Nejak tak

@basska_b ale ona príde a dieťa nafoti bez dovolenia ? A potom ti donesie hotovú fotku či ako to funguje

basska_b
18. júl 2025
@juliavolna

@basska_b ale ona príde a dieťa nafoti bez dovolenia ? A potom ti donesie hotovú fotku či ako to funguje

@juliavolna Nie, ona alebo jej asistentka chodia po izbach a opytaju sa, ci mas zaujem. Len ak mas zaujem, tak si prinesie veci a odfoti. Nemusi to byt v ten isty den - ak sa este necitis fit alebo babatko neni ok, dohodnete sa na iny den ci cas.

juliavolna
18. júl 2025
@basska_b

@juliavolna Nie, ona alebo jej asistentka chodia po izbach a opytaju sa, ci mas zaujem. Len ak mas zaujem, tak si prinesie veci a odfoti. Nemusi to byt v ten isty den - ak sa este necitis fit alebo babatko neni ok, dohodnete sa na iny den ci cas.

@basska_b vďaka a fotky posiela postou?

basska_b
19. júl 2025
@juliavolna

@basska_b vďaka a fotky posiela postou?

@juliavolna Jj, postou doporucene