icon

Gynekolog Obert a jeho nepríjemná sestrička. Vyradila ma bez súhlasu.

miiriaam
9. okt 2019

Lekára každý chváli, okej, môže byť - je to odborník. Je však veľmi rýchly, nič sa nestíhate spýtať a už odchádzate z ambulancie. Mne nevyhovuje sestrička - je veľmi drzá, neochotná a arogantná. Mala som problém a lieky, ktoré som mala brať boli veľmi silné, dostala som na ne alergiu a zvracala som. Volala som tam niekoľkokrát a prosila ju, či by mi vedela dať lieky na kartičku keďže som sa nemohla dostaviť kvôli práci - lebo vraj to vedia - rozprávala mi o tom, keď ma registrovala. Vraj nie, lebo lekár nedáva recepty od brucha. Tak som ju prosila, či môžem prísť najbližšiu stredu kedy pracujú dlhšie, odpoveď bola, že nie lebo majú plné (ani 5min na podanie receptu nemali). Zdravotné problémy pretrvávali a ja som nedokázala už ani obsedieť od bolesti a škrabania sa. Ďalšiu stredu som tam šla, s tým, že konečne budem môcť spať a nebudiť sa - nikto v ambulancii nebol. Vo štvrtok som jej volala, už mierne vytočená, že som šla k nim trištvrte hodinu cez celé mesto a nikto v ambulancii nebol, že mám problém a nerieši sa, že sa bojím aby to neprešlo do niečoho chronického a či by bola konečne taká ochotná a lieky mi napísala na kartičku a ja si ich iba vyberiem. Jej reakcia bola, že ona bola na pohrebe lebo jej zomrel blízky človek a keď mám byť nespokojná, v Nitre je 15 lekárov, mám si nájsť iného. Ja že prosím? Ona zopakovala svoju odpoveď, na čo som jej povedala, že nad tým uvažujem. V ten deň mi recept prišiel na kartičku, vybrala som ho, lieky využívala a bola som s tým OK. Sestrička mala asi zlý deň keďže mala súkromné problémy a ja tiež, keďže som mala zdravotné problémy. O mesiac na to (7 deň v mesiaci) mi zvoní telefón a sestrička mi oznámi, že ma teda vyradila k prvému dňu tohto mesiaca tak, ako som si to priala. Ja som úprimne nechápala o čo ide, keďže som už aj zabudla.. Pýtam sa jej prosím? ja som nič také nechcela. Ona mi na to, že som uvažovala o zmene a bola som nespokojná a jej zomrel blízky človek a tak ma vyradila. Za prvé, to, že som povedala, že o tom UVAŽUJEM, neznamená, že odchádzam. Za druhé, môže ma vôbec vyradiť bez môjho súhlasu a ešte mi zavolať, že vyradila som vás tak, ako ste to chceli? Za tretie, prečo mi to dala vedieť až siedmy deň v mesiaci keď už som od prvého vyradená? Otrasný prístup. Povedala som jej, že ja lekára meniť nemienim, keďže som tam bola len mesiac, to že som si nesadla s ňou ešte neznamená, že tam byť nechcem. Ona povedala - bohužiaľ, my sme jeden tím. Možno bola sestrička v minulosti super, teraz však je veľmi náladová a nepríjemná. Na to, ako ich veľmi každý chváli, som veľmi prekvapená. Nepríjemná skúsenosť. Neodporúčam tohto lekára, aj keď je odborník, chýba mi ľudský prístup.

zojkaaa
9. okt 2019

@miiriaam Ani ja, bolo to pred 8r, mala som 23r, bola som sice studentka a neplanovane tehotna, ale Obert mi oznamil tehotenstvo: vy ste preco nepouxili ochranu????????a sestra ze ale nechate si to ze???
Nevedel o mme nic, ci som planovala alebo neplanovala a toto na mna vytreskol, to bolo poslednykray co sme sa videli...
Tiez uz vtedy bol rychly a to ze sestra bola pri kaxfom ukone som tiez zazila len u neho.

miiriaam
autor
9. okt 2019

@zojkaaa Presne tak to sa mi vobec nepacilo, ze sestra sa mi pozerala vselikam,ked som bola na koze..mam problem sa vyzliect pred nim a nie pred dvoma ludmi. Vies co je sranda?uverejnila som tuto recenziu na lekar.pluska.sk a niekto to zrusil,nedala sa pridat...ma tam iba 100% hodnotenie,tak sa necudujem,ze kazdy tam chce ist ked iba dobre hodnotenia uverejnuju.