Gynekológ v Nitre
Chcela by som sa opýtať či by ste mi vedeli poradiť nejakého dobrého gynekológa v Nitre a taktiež by som chcela vedieť či berie aj nejaké poplatky.Ďakujem.
@mimzy123 ahoj, ano ano som spokojna, myslim si ze urcite niesu hlavne zamerany na taketo pacientky,uzsko spolupracuju s gin-finom co oni taketo riesia,ona je normalna gynekologicka ktora ma skusenosti s problemamy,tak ak potrebujes gynekologa urcite ju odporucam 🙂 osobne si myslim ze su momentalne najlepsi v NR
neda mi to a musim povedat ze gynekologia Aevitas je uplne super. Presla som k nim pocas tehotenstva, tiez som hned dostala dve fotky 3D zadarmo, co ma velmi prekvapilo, lebo moj byvali gy nekolog si za obycajne pytal 5eur. Som tam velmi spokojna, Poplatky maju 20eur rocne, ine som zatial nepostrehla.
A @linuska77 nevies prosim ta ci sa plati za priatela ak by chcel ist dnu somnou?zabudla som sa spytat a teraz by chcel ist.
@sklaudia to je zadarmo, moj drahy tam vzdy chodi do vnutra ked je tam so mnou, dokonca je tam u nich dost oblubeny ked tam neni sa nanho pytaju a zakazdym ho pozdravuju aj sestricka aj doktorka, ked ti pojde robit sono cez brusko tak povedz ze je tam s tebou priatel a ci by mohol ist do vnutra, urcite ti povie ano, dokonca sa mi stalo ze sestricka ho zavolala ked som si lahla,
Ja mam strasne vela fotiek, si asi album spravim 🙂 si piamo z nitry?
@linuska77 Tak to som velmi rada🙂)uz sa teda tesim lebo idem tento stvrtok. No ja lutujem ze som hned od zaciatku nechodila sem, nebyvam dlho v nr a mala som gynekologa inde, daleko a dochadzanie by uz bolo komplikovanejsie, este na zaciatku sa to dalo.
Asi cca rok byvam uz v nitre kusok pred parovskymi hajmi🙂
pan dr. Ravinger..
@mimzy123 ja som platila len ten rocny poplatok, fotky aj 3D mi vzdy ukaze zadarmo. Ani za surne pripady sa podla mna neplati, mne vzdy povie kedy mam prist a sestricka ma objedna a povie mi ze ak by bolo nieco vazne nech pridem aj skor hocikedy.
Ja ked som prechadzala sem do aevitas tak som volala so sestrickou a dohodla sa snou ze na poradnu este pojdem k staremu doktorovi a vypytam si aj vypis s karty. Vypis mi dal a potom som zasla do aevitas kde mi dali termin a to bolo vaetko. Hlavne je aby si mala ten vypis z karty, co sa ale cudovala sestricka ze mam lebo zevraj to iny doktori naschval natahuju a vypis poslu tal za dva mesiace.
@sklaudia dakujem, ze si mi tak rychlo odpovedala. Tak to som nevedela, ze to moze tak dlho trvat, ja som este u doktorky nebola, lebo som este len zistila, ze som tehu, ale uz by som to mala zacat riesit. Len moju doktorku mam dost daleko, skoda ze sa to neda vybavit len telefonicky.
Ahojte baby,
prosim poradte DOBREHO - ale ozaj dobreho gynekologa v NR (okoli). S mojim terajsim lekarom som po ludskej stranke spokojna - je mily, ma velmi dobry profesionalny pristup.... avsak mam problem - neustale opakujuce sa mykozy, zapaly.. terajsi lekar mi dookola predpisuje 1-2 druhy kremu, no o mesiac-dva sa moj problem vzdy vrati opat.
Nedavno som absolvovala IVF - bohuzial neuspesne. Podla mna je predpoklad, ze za tymto neuspechom mozu byt aj opakujuce sa problemy tohoto druhu.
Dakujem za Vase nazory!
@snezienka011 treba riesit mykozy alter cestou..gynekolog je lekar, ten bude len chemiu radit..kazdy jeden..
@mariynka viete mi, prosim, poradt ako?
@snezienka011 rada, mykoza su kvasinky, ktore vzn zo sacharidov, teda treba drzat nizkosacharidovu dietu, na fb su dve super skupiny, super recepty, super vysledky!mozete nastudovat aj na modrykonik.cz Kvasinkova infekce u deti, doplnit probiotika, prebiotika, antimykotika-kamosky maju dobre skus.s gse od nutribiotics, candimis, bunk sol nat phos-vnutorne aj do posvy
@petronela1985 ahoj ked idem prvykrat na gyndu a hovoris ze si spokojna; treba s ak nemu objednat ? A ak ano ako a kde sidli ?
@kitanaa ahoj,Dr.Kozar už odišiel do dôchodku
Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť či by ste mi nevedeli poradiť dobrého gynekológa približne v centre Nitry. Presťahovala som sa sem zo stredného Slovenka a nemá mi kto poradiť. Ďakujem krásne za pomoc 🙂
Ahojte, nepoznáte nejakú dobrú gynekologičku v Nitre, Chladeková a Vondráková neberú pacientky :( ďakujem

@linuska77 ahoj, si v tom gynekologickom centre aevitas spokojná? ja som tu ich stranku pozerala a zda sa mi, ze je to skor pre tie zeny, ktore nemozu otehotniet