Hľadám gynekológa v Piešťanoch

nikusa85
10. jan 2013

Hladam si gynekologa v Piestanoch, viete mi niekoho doporucit? Uvazujem nad dr,Glesom. Potrebovala by som poradit nakolko planujeme babatko, a moja gynekologicka mi uz nevyhovuje, lebo je daleko,v inom meste. Dakujem

ejuska79
10. jan 2013

@nikusa85 ja som mala glesa ako porodníka, vopred zajednaného, takze som k nemu chodila v tehotenstve na vysetrenia, ja som bola velmi spokojna.. samozrejme su aj opacne pripady, sto ludi, sto chuti...ale ci ma aj ordinaciu, kde k nemu chodia jeho pacientky neviem...inak chodim na robotnicku ulicu k dr. trizmovi, a som spokojná..vlastne od porodu som tam nebola, takze dufam ze tam stale je 🙂

billam
10. jan 2013

Určite dr.Varga...má vsetky prístroje, spravi sono prsnikov, babatka - dá ti fotku...ambulanciu má v dome Kos oproti Auparku. Je vsak súkromný a musi sa u neho platit....ja tych nemocnicnych príliš nemusím....staci ked sa mesiac pred pôrodom prihlasis do nemocnice, cele tehu mozes byt u Vargu. Je veľmi milý, mlady a skutočný profesionál.

nikusa85
autor
10. jan 2013

A platilo sa u neho nieco? dalo sa napriklad objednat na presny cas, ci on dal termin a bolo treba sa prisposobit?

billam
10. jan 2013

@nikusa85 dá sa k nemu priamo objednať na presný čas, ktory chceš ty.

nikusa85
autor
10. jan 2013

@billam o Vargovi som pocula ze berie za kazde vysetrenie v priemere 20€, je to pravda?

nikusa85
autor
10. jan 2013

@ejuska79 a da objedna aj u Glesa?

abbey1
10. jan 2013

@nikusa85 Sestra od neho odišla. Nebola spokojná s diagnostikou. Ja som odišla z Robotníckej a chodím až do Topolčian. Ale sestra je teraz u Trizmu a je spokojná.

billam
10. jan 2013

@nikusa85 podla toho, co ti robi...určite nie za bežnú poradnu...mne robil cytologiu, sono prsnikov a maternice a vtedy to bolo za 20...za poradnu toľko neberie...v čakárni má tuším cenník a každý den do 11.30 má v čakárni aj sestricku, tak sa najprv poinformuj o cenách a potom sa rozhodni.

billam
10. jan 2013

Ja som chodila na Robotnicku ...uz si nepamätám ako sa volal ten lekár, ale odišla som od neho...to sa fakt s Vargom neda porovnat.

ejuska79
10. jan 2013

@nikusa85 treba ist za nim do nemocnice a tam sa popytat, ci ta vezme..aspon tak chodili oststne holky, co ho chceli ako porodnika, moj muz sa s nim dobre pozna, takze mna toto obislo....inak neviem ci berie len tehotne, ktore ho chcu mat pri porode, alebo klasicky ako gynekologicke pacientky, naozaj neviem, snad niekto odpise...

nikusa85
autor
10. jan 2013

@billam a mozes mi dat na neho kontakt prosim?

billam
10. jan 2013

@nikusa85 sestra /9-11/ 0915 478 387...doktor/po 11.00/ 0905 973 038

veron24
10. jan 2013

ahoj, s panom dr. glesom som bola dohodnuta na porode s prvym synom, odrodil ma, bola som s nim spokojna, ale pocas tehotenstva aj pred nim som chodila a stale chodim p. dr. Vargovi, podla mna je skvely doktor, ten mi odrodil v bratislave druheho syna, pretoze som to chcela a bolo to super., nadherne, neda sa u neho objednavat na cas, musis prist a pockat, samozejme s tym, ze je sukromny, navsteva u neho ma stala tusim 22 e naposledy, ale to je normalne, ked ides sukromnemu.

billam
10. jan 2013

@veron24 ja sa vzdy presne na den a na čas objednam...ale je pravda, že ked tam prides, tak sa musíš posadit a pocakat na poradie.

pancuska
11. jan 2013

@nikusa85 ja som chodila aj na Robotnicku aj k dr Vargovi.......ale na Robotnickej nebol vtedy este dr.Trizma a striedali sa tam dr kedze som chcela mat babinko a nedarilo sa nic so mnou nerobili tak som isla k dr.Vargovi!!! Je sice velmi dobry odbornik ale ma toho strasne vela a ta stara sestricka sa tam vobec nehodi....je tam len 2 hodiny a aj to len klebeti....vela krat musel mooj muz ist kupit dr papier alebo bloky....kvoli tomu objednaniu sa tam baby hadali a aj ked som sa objednala musela som cakat niekedy aj 2 hodiny......ale ako hovorim je dobry odbornik ale treba mu hlavne sestricku taka co mu bude vsetko riadit a nie ze tam bude len 2 hodiny,lebo potom je na neho toho strasne vela ....ja som u neho za kazdy ultrazvuk platila 10eur ....teraz uz k nemu nechodim,nasla som si rovnako dobreho odbornika no mimo PN 🙂 dufam ze ma tu nikto nezbije 😉 teraz cakam dvojicky 🙂

billam
11. jan 2013

@pancuska no to je pravda s tou sestrickou...je to take divne, že sedí s pacientkami v čakárni...preto ja chodím az okolo 14.00, vtedy tam nie je sestricka a je tam menej bab... Ale raz sa mi stalo, že tam bolo viac chlapov ako žien 🙂... Varga je fakt super super lekár a clovek...nám sa dlho nedarilo a jediný on mi pomohol...nikde so mnou nic nerobili...a dokonca ked som mala menšie krvácanie cez tehu, tak som mu zavolala - bola sobota a on ochotne prisiel z domu do ambulancie, aby som za ním došla a prehliadol ma.

zuzulica
11. jan 2013

@nikusa85 ja chodím do Vrbového k doktorke Kovářovej a max.spokojnosť, mladá doktorka, má aj super sestričku 🙂

irsina83
15. jan 2013

@nikusa85 tiez som pri oboch tehu chodila dr. Vargovi, je uzasny a aj mi pomohol otehotniet. skvely odbornik...

irsina83
15. jan 2013

@billam zdielam tvoj nazor ze Varga je super lekar, aj mne pomohol otehu pri oboch detoch 😉

nikusa85
autor
15. jan 2013

@irsina83 a nevies mi prosim ta povedat ci je v cakarni cennik k nahliadnutiu? A dr. Kolkovu nepoznas nahodou?

pancuska
15. jan 2013

@nikusa85 ak ti mozem napisat na dr.Kolkovu,moja dobra kamaratka k nej zacala chodit a strasne jej pomohla,hovorila ze ma aj dobre vybavenie v ordinacii a bola s nou velmi velmi spokojna takze ja by som volila dr.Kolkovu!!! dr. Varga mi tie ceny daval aj len tak mimo cennika a u Kolkovej neplatis je to cez poistovnu......vyskusaj ist k nej a ak nebudes spokojna kludne mozes ist potom k Vargovi lebo aj mna zobral bez toho aby som bola u neho zahlasena!!

nikusa85
autor
15. jan 2013

kočky a nedava tie ceny haj buj ten Varga? trocha ma odradza ze za vsetko treba platit kedze nema zmluvu s poistovnami

irsina83
15. jan 2013

@nikusa85 cennik je pri dverach hned a za vstupne viacorganove platis 25e a kazda dalsia konttrola ako netehotna tusim 12e a ako tehu 10e... 😉 ja za nim dochadzam z trnavy takze neponam v PN ziadnych lekarov...

nika2
20. jan 2013

ahojte, chcem sa spytat. ked chcem zmenit doktora musim si ja zobrat kartu, alebo si o nu poziada novy doktor? chcem skusit dr.Vargu.

nika2
23. jan 2013

@nikusa85 @billam , ahojte chcem sa spytat. mate u Vargu aj kartu zdravotnu? chcela by som k nemu ist, len sa chcem informovat ako to ma.

pancuska
23. jan 2013

@nika2 ahoj.....ja ked som k nemu zacala chodit tak si kartu ani nepytal,ani nic podobne lebo ze on je sukromny a on to nepotrebuje.... potom mi povedal ze musim byt zahlasena aj u statneho aby som si vykony v nemocnici a podobne nemusle platit sama,tak ja neviem ale mne to vtedy povedal tak.....

nika2
23. jan 2013

@pancuska aha a teraz k nemu nechodis?

pancuska
23. jan 2013

@nika2 uz nie,naposledy som tam bola pred rokom!! nasla som si rovnako dobreho odbornika v TN a tam ani neplatim ,len za jednodnovy chirurgiu ako je napriklad laparoskopia..... ale k dr.Vargovi mozes ist aj ked mas len nejaky problem ,on ta zoberie..... len sa u neho dost plati!! ja som musela chodit niekedy aj 2 krat za tyzden a raz som platila 10€ raz 7€ a raz 12€ a bolo to dost,ako nie som lakoma ale vedela som si tie peniaze aj inak predstavit!! a aj ked je velmi dobry odbornik,rozhodla som sa odist lebo sa mi nepacilo ze som tam cakala aj 2 hodiny a sestricku ma len na par hodin taku staru zvedavu pani.... 🙂 ale ked potrebujes vyriesit len nejaky nevelky problem tak k nemu chod!! 😉 ja ta v ziadnom pripade nechcem odhovarat,musis vyskusat 😉

nika2
23. jan 2013

@pancuska to ano,ak tam mas nechavat tolko penazi. ja chcem praveze zmenit doktora. lebo chceme mat druhe babo a u toho povodneho som bola prvy krat tehotna a nebola som moc spokojna.

pancuska
24. jan 2013

@nika2 inak v poslednej dobe pocujem chvaly na tu pani dr.Kolkovu oproti nemocnici.... a tam by si tolko neplatila!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre