Kam mám ísť rodiť v okolí Trnavy?

vali111
15. jún 2020

Ahojte dievcence.
Prosim vas, poradte mi, kam mam ist rodit v okoli Trnavy?
Trnavskou nemocnicou nie som velmi nadsena, uvazujem o Trencine alebo Galante. Ale ako citam rozne fora mam pocit, ze to je uplne to iste len v ruzovom :(
Mam z toho celeho hrozny strach, neviem si predstavit ani porod, ani tych par dni neskor v nemocnici bez muza, bez sukromia, bez skusenosti s dietatot (prvorodicka).
Dakujem za kazdu radu.

nikimeli
15. jún 2020

@vali111 ahoj .. ja som pred 10mi rokmi rodila v TT. Povedala som si že už nie. V marci som rodila po 10 rokoch a zase v TT a všetko bolo top 😊 sestričky, doktor, ktorý bol úžasný.. najskôr som chcela ísť do BA ale nakoniec som rada že som bola v TT

mon895
15. jún 2020

Ja som rodila predcasne pred 3r v TT a nemozem ani pol kriveho slova povedat

pralinka25
15. jún 2020

ja som rodila v trnave 2x a no nieje to interhotel ale nemozem povedat nic zle. konieckoncov nemyslim si ze nejaka slov. nemocnica je interhotel. do trnavy pojdem urcite aj treti krat. navyse maju dobru jisku tak aj pre pripadne komplikacie ktore snad nenastanu urcite trnavu. lekari aj sestricky boli uplne v pohode.
tu su na izbe po dve mamicky a na nadstandarde 1 v niektorych nemocniciach byvaju aj 4 mamicky.

00ivi00
15. jún 2020

Bože to keby viem že TT je taká fajn, tak som mohla ísť radšej tam 😏 ja som rodila v PN pred 4 mesiacmi (prvorodička) a teda teraz spätne keď čítam skúsenosti iných žien bol to otras.. Ale dosť som čítala aj o Trenčíne, tam to všetky vychvaľujú, ale myslím že najlepšie by bolo aj tak si pôrodnicu prehliadnuť..

amonet
15. jún 2020

trnava sa dost zmenil, teraz navyse prerabaju komplet sestonedelie, do konca mesiaca uz bude nove, maju fitlopty, fajn prostredie, iny pristup aj kontakt koza na kozu.

kate_cs
15. jún 2020

Ja som naopak mala veľmi zlý pôrod v Trnave, ale to je veľmi individuálne. Keď som rodila ja, mali veľa pôrodov naraz a ešte aj cisársky a operácie. Ale sestričky na oddelení milé. Jedlo bolo otrasné, ja si najbližšie určite pobalím zásoby svojho. Nadštandardná izba len jedna a aj tá stále obsadená, inak wc a sprchy spoločné na chodbe. Dieťa som mužovi a rodine mohla ukazat len vez sklo, čo mi príde v dnešnej dobe nonsens, aby otec nemohol byt so svojim dieťaťom.

danulienka78
15. jún 2020

Ja som rodila 2x v Trnave a za mňa spokojnosť, dokonca so tam niekoľkokrát ležala na rizikovom a bola som spokojná.

denisa0504
15. jún 2020

Ja som rodila v Galante a som spokojná. Samozrejme všade sa nájdu nejaký ľudia, čo si myslia, že sú niečo viac, no takých "múdrych" sestričiek tam bolo len máličko a viac bolo normálnych čo pomohli

kp7333
15. jún 2020

@vali111 Ak chces pohodlie a osobnejsi pristup, tak potom Koch. Ved Bratislava je na skok od Trnavy. Rodila som tam 2x a spokojnost.

halci
15. jún 2020

@kp7333 ano, suhlasim. keby som sa mala moznost znova rozhodnut, kde by som prvykrat porodila, tak jednoznacne Koch.

ovkaja
20. jún 2020

Moja sesterka rodila v Trenčíne, zle odhadli pôrod(krátke kontrakcie), takže malej museli napokon pomáhať von zvonom,dokonca 3,nakoľko sa 2 na nej zlomili. Druhá kamarátka ma tiež zle skusenosti, tá rodila cisárskym hoci bola dohodnuta na prirodzenom a tiež po pôrode nebola spokojná s personalom. Za mňa Trnava je top, 2x som rodila v TT a so všetkým som bola spokojná -personal fajn,strava tiež,všetko bez problémov.Len ti poradím, treba sa veľa pýtať na vsetko bez ostychu a keď budeš mať problém s mlieckom, majú kontakt na laktačnu poradkyňu, tu si platíš. Prip.sa popýtať sestier,tie mi pomohli dosť aj bez laktacnej. A kolegynka na izbe bola vždy fajn, hoci som sa toho tiež obávala,postrážila dieťatko keď som šla na wc či do sprchy, pokecali sme...rýchlejšie to ubehlo. Prip.si vybav nadštandardnú izbu, poisťovňa dôvera prepláca časť.

nikimeli
20. jún 2020

@ovkaja ahoj, dôvera prepláca časť? Ja som bola na nadštandardnej a nevedela som ..?

pralinka25
20. jún 2020

@ovkaja co preplaca cast dovera? naklady za nadstandard?

pralinka25
20. jún 2020

@ovkaja jej dakujem velmi za info vobec som to netusila. tesim sa. este aby bola volna 🙂

ovkaja
20. jún 2020

@pralinka25 nz, držím palce 🙂👍

amonet
21. jún 2020

@pralinka25
@ovkaja len je tam presny zoznam nemocnic kde to preplaca neplati to na vsetky

ovkaja
21. jún 2020

@amonet ...museli to pomenit, švagrinej preplacali

nikimeli
21. jún 2020

@ovkaja Trnava tam nepatrí 😶🤭🤭

ovkaja
21. jún 2020

@nikimeli už som vyššie písala,že švagrinej preplacali, takže museli pomenit

shebamex
2. dec 2020

@vali111 rovno zabudni na galantu prosim.... Velmi zla osobna skusenost, trauma.... Hlavne ako prvorodicka..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre