Kde teraz pôsobí MUDr. Slezák?
Ahojte, prosim Vas nevieke kde najdem Dr.Slezáka ? Volala som aj do Femme s.r.o. a tam uz nepracuje. Dakujem
v SAGAXE býva vždy v utorok
Dakujem. Ale zevraj este posobi aj v Bratislave, len neviem kde.
na kramaroch, nie?
strečnianska 13, idem tam v pondelok.. názov neviem...
Ahojte, neviete náhodou kedy ordinuje Mudr. Slezák na Strecnianskej?
Mate niekto cislo na slezaka? Neviem na neho nikde najst kontakt. Dakujem
Baby
Prosím vas, neviete kedy je doktor slezak v národnom onkologickom ustave? Stredy?
@daniela.ho áno,v stredu a treba tam byť skoro ráno aby si mala dobré číslo
Ďakujem a je tam každú stredu? O kolkej asi tam treba prísť? O siedmej alebo skor?
@daniela.ho áno, každú stredu je tam pán doktor Slezák, lepšie keď tam budeš už okolo pol siednej aby si bola v poradí, oni okolo 7.15 spustia ten prístroj a tam si vytlačíš poradové číslo takže čím skôr prídeš, tým skôr ideš dnu. Ja som u neho bola len 2x lebo naštastie sa mi nič nepotvrdilo, ale je to úžasný lekár. PÁN lekár.
@natalienka12 ďakujem moc za informácie. Ešte sa spýtam, mala si výmenný lístok od svojho gyn? Ja mám papiere s diagnózou a čo teda mi je ale neni to výmenný lístok. A treba sa najprv registrovať na tej vratnici? Idem tam prvý krát a že treba sa registrovať či čo
@daniela.ho ja som nemala výmenný lístok, ja som to mala vytelefonované cez známeho lekára a dr. Slezák sa ma ujal. Tak neviem, či to treba. Keď vojdeš cez tú hlavnú bránu na Klenovej, tak sa pôjdeš registrovať do tej budovy je tam napísané rádiodiagniostické oddelenie a tam to otvárajú až o 7:00 ráno, tam sa zaregistruješ a potom pôjdeš do druhej budovy, je to tuším 2. poschodie.
@natalienka12 dakujem moc za info
Ahojte baby, neviete mi niekto dať aktuálnu info koľko stal morfo utz u mudr slezaka/rukavicova na strecnianskej? vdaka
@arepkoi ja som objednana za necely mesiac, sestricka mi povedala 50 Eur.

Ahojte kočky, prosím, kde - v ktorom zariadení teraz dr. Slezák pôsobí?