Morfologický ultrazvuk: Skúsenosti s doktormi Cunderlik a Slezák
Ahojte, prosím, vedeli by ste mi poradiť ku komu ísť? U mojej gynekologičky mi povedali ze doktor Holan nepracuje už a mam sa objednat k pánovi doktorovi Cunderlikovi alebo Slezakovi. Čítala som ze obidvaja su odborníci no chcela by som aby mohol ist partner so mnou a dočítala som sa ze u Slezaka je doprovod zakázaný. Viete mi prosim niekto napisat ako ste boli spokojné, ci mohol ist s vami partner a kolko ste platili? Vopred dakujem za odpovede😊
@anonym_autor ja som bola u cunderlika na vážny problem neprisiel … tvrdil ze je vswtko Okej nebolo o dieta som v 23tt prisla
S oboma detmi som bola aj u Holana aj u Cunderlika. Moja gyn nasla problem, Cunderlik sa tomu venoval - napisal spravu pre nemocnicu, prilepil detailny ultrazvuk, zaukoloval ma co mam povedat pri porode aj po narodeni ked budu robit vysetrenia babatku. Konzultovala som s nim aj porodnicu kedze som chcela ist k nim na Kramare, ale nie som z BA... Nasledne sa tomu na Kramaroch podla jeho postupu aj venovali. Dokonca vysetrenia urobili 2x, tak ako kazal. Vsetko v poriadku. Sla by som k nemu znovu.
1. dieta bola tazka korona, takze bez manzela. 2.dieta tam muz bol so mnou.
Ides plnu sumu aj ked mas vymenny listok (vymenny by ti zobrali iba keby ides k nemu na Kramare a nie do sukromnej ambulancii asi). Cena sa predpokladam odvtedy zmenila, takze to sa popytaj rovno ich mailom.
Slezaka nepoznam.
@anonym_autor bola som 2x u Slezaka. Pred koronou aj s mužom, dokonca sa ma sestricka pýtala, ze ci nejde (sedel ďalej vonku), crz korunu sama. Teraz sa pýtaj, nevidím dôvod prečo nie. Vždy bola s nim aj taka mlada doktorka, takže som mala vlastne 2 doktorov. Všetko vysvetlil, ukázal, nemala som problémy takže za mna OK
@anonym_autor ja som bola u cunderlika na vážny problem neprisiel … tvrdil ze je vswtko Okej nebolo o dieta som v 23tt prisla
@anonym_aa0c54 veru mám podobnú skúsenosť ale s Grochalom tvrdil že všetko je v poriadku ale amniocentéza tvrdila opak.
@anonym_autor ja som bola u Cunderlika 3x. Bol mi pdporucany kamoskou, isli sme za nim cez 100km. Mam s nim vyborne skusenosti. Kontroloval kazdy jeden prstek, kosticku, vsetko mi ukazoval kde co je aj vysvetloval. Pri urcitej casti mohol byt aj muz, pri tretom sone mohli prist na par min pozriet babätko aj surodenci. Dostala som fotky a platila tusim 100€ par rokov dozadu. Ale trebalo sa dost dopredu objednat pozor na to.
Raz sme tam cakali asi hodinu navyse, potom sa mi dr ospravedlnil, ze bohuzial nasli nieco vazne mamicke predo mnou, tak to museli poriadne skontultovat. Ale tak to nevies ovplyvnit.
Bola som zatiaľ 2x u dr. Čunderlíka a som spokojná. Upokojil ma, venoval sa mi naozaj dôkladne. Je to veľmi milý a skúsený doktor a k inému na sono ani ísť nechcem. Ešte ma čaká jedno, opäť chcem ísť len k nemu.
@anonym_autor ja som bola u Dr. Čunderlika ale teda neodporucam...viac by som k nemu nesla. Ale to je moj nazor a rada. Velmi neprijemny,arogantny doktor. Mozno nemal svoj den. Mala som rizikove a tazke tehotenstvo a od neho som sla s placom,bezcitny clovek,na stastie ini lekari mi velmi pomohli. A boli prekvapeni z jeho pristupu.

U Cunderlika je partner bez problémov