Kde teraz pôsobí MUDr. Slezák?
Ahojte, prosim Vas nevieke kde najdem Dr.Slezáka ? Volala som aj do Femme s.r.o. a tam uz nepracuje. Dakujem
Prosím vas, neviete kedy je doktor slezak v národnom onkologickom ustave? Stredy?
@daniela.ho áno,v stredu a treba tam byť skoro ráno aby si mala dobré číslo
Ďakujem a je tam každú stredu? O kolkej asi tam treba prísť? O siedmej alebo skor?
@daniela.ho áno, každú stredu je tam pán doktor Slezák, lepšie keď tam budeš už okolo pol siednej aby si bola v poradí, oni okolo 7.15 spustia ten prístroj a tam si vytlačíš poradové číslo takže čím skôr prídeš, tým skôr ideš dnu. Ja som u neho bola len 2x lebo naštastie sa mi nič nepotvrdilo, ale je to úžasný lekár. PÁN lekár.
@natalienka12 ďakujem moc za informácie. Ešte sa spýtam, mala si výmenný lístok od svojho gyn? Ja mám papiere s diagnózou a čo teda mi je ale neni to výmenný lístok. A treba sa najprv registrovať na tej vratnici? Idem tam prvý krát a že treba sa registrovať či čo
@daniela.ho ja som nemala výmenný lístok, ja som to mala vytelefonované cez známeho lekára a dr. Slezák sa ma ujal. Tak neviem, či to treba. Keď vojdeš cez tú hlavnú bránu na Klenovej, tak sa pôjdeš registrovať do tej budovy je tam napísané rádiodiagniostické oddelenie a tam to otvárajú až o 7:00 ráno, tam sa zaregistruješ a potom pôjdeš do druhej budovy, je to tuším 2. poschodie.
Ahojte baby, neviete mi niekto dať aktuálnu info koľko stal morfo utz u mudr slezaka/rukavicova na strecnianskej? vdaka
@arepkoi ja som objednana za necely mesiac, sestricka mi povedala 50 Eur.

Ahojte kočky, prosím, kde - v ktorom zariadení teraz dr. Slezák pôsobí?