Kde v Bratislave je gynekologická pohotovosť?

vivien11
19. okt 2010

Ahojte.

Dlho som sa rozhodovala medzi vyberom gynekologa nakolko pracujem v Ba ale rodit budem v Banskej Bystrici. Nakoniec po navsteve lekare tu v Ba co som si horko tazko vybavila som sa rozhodla pre svojho doktora ktory je specialista na porodnictvo a rizikove tehotenstvo co mam v Banskej Bystrici. Vsak na navstevy mam narok a na vikendy aj tak chodievam domov tak bude aspon predlzeny. Chcem sa ale poradit pripadne vas poprosit o adresu a kontakty ak by mi tu v Bratislave pripadne tazkosti prislo zle alebo sa nieco dialo da sa tu obratit na nejaky urgent ? polikliniku specializovanu na gynekologiu???aj bez toho ze niesom pacientka

bianca
19. okt 2010

ty sa mozezs obratit na ktr.kolvek urgent na Slovensko a nielen tu.Je uplne jedno ci mas lekara v BA alebo BB v nemocnici ta pozru v pohode (teda ak nebudu riesit rajonizaciu co tebe ale moze byt jedno ked mas pobyt mimo BA)

maznacik007
19. okt 2010

normalne pojdes na pohotovost... s akutnym stavom.. ale treba ratat ze na kontrolu atd. ta mozu poslat k tvojmu gynekologovi.
aky budu zavisi od toho na koho natrafis.. resp. kto bude mat sluzbu, ale pokial je to urgentny stav tak ta prec z nemocnice z pohotovosti neposlu

sharlotta
19. okt 2010

Ruzinov, Kramare, Antolska (v Petrzalke).

feb13
19. okt 2010

Akurat to sa mi nelubi, ze porodnicu si mozeme vybrat ale na pohotovost treba ist podla rajonu. Ak nemas trvaly pobyt v BA tak asi podla prechodneho bydliska. Ale ak ti bude velmi zle, hadam ta osetria aj ked podla rajonu tam nepatris...

Mimo pracovnej doby na Antolskej sa treba hlasit na chirurgickej pohotovostnej ambulancii, na Kramaroch na internej a v Ruzinove je spolocna ambulancia pre vsetky urgentne stavy. Oni potom zavolaju gynekologa a ten bud pride dole, alebo ta poslu za nim na oddelenie na vysetrenie. To len preto, lebo na vsetkych 3 miestach je vypisana aj gynekologicka ambulancia (alebo teda volakedy bola) ale bezne tam nikto nie je, zbytocne cakate.

mirinka7
19. okt 2010

Mozes ist uplne hocikam na pohotovost. A to plati v ktoromkolvek meste. Staci ak budes mat karticku poistenca a musia ta zobrat vsade. V BA na Antolskej je pohotovost 24h denne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre