Klimatizované oddelenie šestonedelia
Dobry den mamicky vie mi niekto poradit porodnicu s klimatizovanymi izbami sestonedelia. Zapad alebo stred Slovenska. Rodit budem v juli. Nasla som ze Koch ma nejake stropne chladenie ale riskovat ze to bude stat tolko penazi a stale bude teplo to nechcem. Poprosim nech sa vyjadria mamicky co to chapu a tiez su horkokrvne, teraz mam doma 19stupnov a som stastna :D.
Zvolen....ale teda my sme klimu nepustali kvoli detom, akurat ked sme vsetky odisli aj s detmi na chodbu,tak sme trosku vychladili izbu, ale malo to efekt tak 10 minut...rodila som teraz v auguste...ja by som pri dietati klimu nezapla urcite
A teda horkokrvna som az az, trpela som tam ako kon, prezliekala som sa 2x denne, bolo mi neskutocne teplo, ale proste pri novorodencovi by som klimu nepustila
@majahruska neviem či taká je, keďže u nás vo februári kvôli deťom kurili asi na 30 stupňov 😃
@majahruska rodila som v juli u Kocha a bola hrozna zima, klima vypeckovana, ze som sa bala, ze prechladneme s malou. V mojej izbe sa nejak nedala znizit klima 😵💫
Ružinov- nadštandardné izby. Ale nikto Ti n zaručí, že sa na ňu aj dostaneš.
Zlata, ze uz teraz riesis klimu v porodnici v juli😀 baby ti odpovedali a garantujem ti ze to bude posledne co budes vyhladavat😀
@majahruska Rodila som u Kocha v auguste, na izbach bolo takmer ako v chladnicke, takze asi to stropne chladenie funguje 🙂
@majahruska úsmevné
@majahruska Levice majú stropnu klimatizáciu na nadštandardných izbách
@dominidi je to moje tretie a garantujem ti ze to budem riesit 🙂

@majahruska ja Ta chapem, pre Teba je sice fajn klima, ale pre babetko to uz az tak fajn nie je. Asi by som rozmyslala ako sa inak schladit. Ja som tiez rodila v juli. Matovy caj ochladzuje, ale v lete vychladeny a na krk studeny uterak. Mozno mas aj Ty nejake grifi co Tebe pomaha. Drzim palce nech vam vsetko co najlepsie dopadne.