icon

Kontrola v deň termínu

zivotsakrasnemeni
10. júl 2025

Dnes mam den terminu, je to druhe babatko a tiez som cakala ze prcek bude vonku skor ale je mu tam az mooc dobre, uz i pred 3 dnami som mala pocit ze pojdem ale nic 😀 ale k teme.
Pred tyzdnom mala dovolenku lekarka tak som nemala Ctg vysetrenie. Tento tyzden uz pracuje a volala som jej aby som sa uistila ze kedy mam prist na to vysetrenie, tak najprv bola ze nech pridem dnes okolo 9:40 alebo tak ale potom sa setricka pytala doktorky a ta povedala ze uz mam ist rovno do tej nemocnice kde budem rodit. A tu zacina ten problem. Ja som do tej porodnice volala a povedali mi ze ked nemam problemy tak by ma poslali po vysetreni domov ale ze nech si pre istotu beriem neco so sebou take zakladne, pre mna a babatko. Lenze Ta porodnica je vzdialena tak na 45 minut. Mne uz taka dlha cesta nerobi dobre, mna vycerpavaju uz zakladne povinnosti a ked si pomyslim po vysetreni cestovat naspat, co ked ma cestou naspat chyti porod? Alebo uz ked sa vratim?? To potom zase naspat do nemocnice? Príde mi to ako nezmysel.A tiez nemam zaujem o vyvolavany porod, chcem aby to slo prirodzene. Rovno asi zajdem k doktorke a vysvetlim jej to takto, baby poradte co robit.
Tiez ani ja ani partner nedisponujeme autom takze sme odkazani na vlaky a autobusy. A v pripade porodu si beriem taxik

Strana
z2
zivotsakrasnemeni
autor
10. júl 2025

A keby teraz kazda zena co rodi vola sanitku? Ved by sme blokovali cestu inym vaznym pripadom. Nevyhoda taxi ze je to drahé v pripade zaplatit aj za pospinenie sedaciek.. Ja od zaciatku som vedela ze pojdem taxikom lebo tu ani nikoho nepozname a rodina sa sem trepat nebude

mdse
10. júl 2025
@zivotsakrasnemeni

A keby teraz kazda zena co rodi vola sanitku? Ved by sme blokovali cestu inym vaznym pripadom. Nevyhoda taxi ze je to drahé v pripade zaplatit aj za pospinenie sedaciek.. Ja od zaciatku som vedela ze pojdem taxikom lebo tu ani nikoho nepozname a rodina sa sem trepat nebude

@zivotsakrasnemeni nie, každá žena čo rodí nevolá sanitku, 90% žien má určite zabezpečený odvoz a nechodí taxíkom 40km 🙄
Ja som mala do nemocnice presne 3minúty autom a mala som zabezpečenú kamošku a aj kmotru, keby nebol doma manžel.

michaelam2
10. júl 2025
@zivotsakrasnemeni

@zivotsakrasnemeni s babatkom domov pojdete ako?

evcagabi
10. júl 2025

Ja som napr.volala sanitku, lebo som mala prekotny porod - a ak to na teba pride, ako u mna - ze o 18.30 som nam nakladala veceru, potom len odbehla na wc a o 18.42 som uz na chlapa volala z kupelne, ze mi zacali kontrakcie nech vola zachranku lebo autom to nedam - bolo mi ozaj fuk, kam ma ta zachranka dovezie 😅😅😅 zachranka prisla do 10min a kontrakcie som mala co 2-3min 😅😅 v tom taxi si ta fakt predstavit neviem 🤣

Strana
z2