icon

Ktorú pôrodnicu zvoliť: Trenčín, Vsetín, alebo Bory?

patricia1508
7. feb 2025

Dievcata ,potrebovala by som poradiť ,ako prvorodička mám samozrejme strach z pôrodu ,bývam v Trenčíne,ale počula som skôr samé negatíva na pôrodnicu v Trenčíne.Vsetin a Bory ma dobre ohlasy,viete mi poradiť,nejaké vaše názory a osobne skúsenosti.Velmi pekne ďakujem 🙏🏻

elenka1907
7. feb 2025

@patricia1508 ja som rodila v Trenčíne pred 2 rokmi za mna super rychle, skôr asi zalezi ako sa ti spúšťa poorod a ci sú niake komplikácie.

1ryba
Autor odpoveď zmazal
jesenzima
7. feb 2025

@patricia1508 dvakrát som bola v TN a za.mna super 🙂 teraz je to tam vraj aj zmodernizované. Prístup lekárov a sestier na oddelení gyn, aj novorodenckom bol super, boli milé a keď som niečo potrebovala, nemali problém ...

a_alexandra_a
7. feb 2025

Bory majú veľmi veľa neatestovaných lekárov. Čiže bezproblémové pôrody sú ok, ale ak sa vyskytne komplikácia, tak môže byť problém a neviem či by som chcela mať stres okrem vzniknutej situácie aj z neatestovaného lekára.

kiki68
7. feb 2025

Ten Vsetin je za mna naj. TN som pocula rozne veci, zalezi ako to kto vychyta. Bory su tak plne, ze to nemas ani sancu. To nechaj tak

kiki68
7. feb 2025

@1ryba len ci by ho v TN spravili vcas, oni to vedia dost hnat do krajnosti.

1ryba
Autor odpoveď zmazal
elenka1907
7. feb 2025

Viem že niektoré chodia aj do Piešťan.

kvadrinkaaa
7. feb 2025

Porodila som dve deti v Tn a spokojnosť.

zuzi0911
26. mar 2025

Keď už rozmýšľaš na Bory ,nechceš ísť do PB .
Úžasní personál,vynovené sály,ak porod nepostupuje ,nehrozia to a ukončia sc ..hlavne sú nápomocní,podporia,povzbudia atď