Ktorý gynekológ v Martine ma zoberie aj bez karty?
Ahojte maminy alebo tehulky ktoré s týmto máte skusenosti,,,potrebujem akutne poradit,,,som z Martinaa aj rodit sa chystám tu,,,ale mojho gynekologa mam už v Ba lebo sa tam idem stahovat..a dnes mi povedali v nemocke že oni mi poradnu nespravia že to len u mojho gyndoša(/on ma ubezpečoval že vo všetkých nemockach sa poradna robí)a už v takomto vysokom štadiu nechcem cestovat neviete ktorý gynekolog v MT by ma zobral aj bez karty?
poprípade ak na tie poradne nepojdem daju mi vobec ten príspevok(tých 628e)či to ma na to vpliv
dakujem za vaše rady
)
ved samozrejme že koli bábetku...aby bolo všetko ok..ale som počula že to naiko suvisi s poradnami ten príspevok...ja neviem vraj v martinskej sa nerobia poradne
@lady511 tak to je nejaké divné, skús sa opýtať priamo v téme o martinskej pôrodnici. A príspevok..gynekológ ti na papieri potvrdzuje, že si chodila na pravidelné gynekologické prehliadky v tehotenstve. Takže v podstate sa vyjadruje iba k tým 36-tim týždňom, čo sa chodí k nemu.
dakujem ti za rady🙂
od 36tt by sa akože malo chodiť každý týždeň do nemocnice,ale ak si to stav pacientky vyžaduje.ak nemá žiadne problémy chodí sa ku gynekológovi každý mesiac až do pôrodu.do nemocnice sa nechodí vôbec.
ahojte chcem sa opytat platite niekto za ultrazvuk ktory si nevyziadate?chodim k normalnemu gyn a platim 5e a ani mi to nechce robyt v poradni.
ahoj aj ja platím za každé sono 10e a to sono trvá asi 3min...soms tým tiež velmi nespokojná
niektoré ženy idu až na konci tehotenstva do poradne a príspevok dostanu....toto nechápem tento systém
ked sa to opytam niekoho u nas nechapu.ved to je povine vysetrenie ktore sa ma robyt v poradni.
noo ale ja som pomali na konci a poradní mám len 6..a dnes som s a dozvedela že už asi na žaidne dalšie nepojdem(samozrjeme mám za sebou všetky sona aj všetky povinné testy)to za to že mám 6 poradní(viem že 1mi chýba pretože soms a prehlasovala k inému) a nie 10tak nedostanem príspevok?
@lady511 myslis 1O poradni alebo 10 tem?
tem 10 som tutukla prve cislo co ma napadlo 😅 ..myslela som to v dobrom..aj pre teba bude jednoduchsie ked si zalozis jednu temu a v nej sa dozvies vsetko potrebne ako sa stale preklikavat a aj pre ostatne citatelky to bude jednoduchsie..aj ine mozno hladaju odpovede na podobne otazky
co sa tyka poradni..musis mat potvrdenie od gynekologa, ze si chodila na pravidelne prehliadky pocas tehu..a to cislo som niekde nasla ale teraz neviem kde..teraz som to hladala a nenasla..len ze pravidelne prehliadky
teraz sa uz od 36 tyzdna nemusi chodit do porodnice do poradne, kludne moze buduca mamicka pokracovat v poradniach u svojho gynekologa az do terminu porodu 😉
Pravdupovediac som z toho už zufala podla mna je jedno či tých poradní je 10 alebo 5...viem že som umyselne žiadnu nevinechala...chodila som poctivo na krv aj na všetky testya ešte som si doplácala za nadštandardné soná..za každé asi 20e,,,takže som zvedavá....le skrátka tento posledný mesiac mi nemá kto spravit poradnu kedže poj povedal že to robia v nemocke a tam mi povedali zase že moj gyndoš si ma prehadzuju jak zemiak
@mimuska2 povinny ultrazvuk je len 3x, ostatne iba ked si to vyzaduje zdravotny stav, ten by mal byt logicky zadarmo alebo ked chce pacientka, a to mi pride prirodzene ze za to plati.. mne tiez moj gynekolog pri prvom ultrazvuku vytlacil fotku bez toho aby som si ju pytala a vypytal za to 5 eur... predtym to nerobil, ale celkom som sa tej fotke tesila, tak som to neriesila, okrem 3 povinnych ultra mi spravil este jeden ked sa mu cosi nepozdavalo, ale neplatila som zan... 😉
tak kedže v knižke mám napísané že posledný mesaic v nemocnic sa robí....tak som ymslela že je to normálny postup...teraz vobec neviem kedže on je z BA,,,cestovat tam asi každý týžden nebudem neviem čo robit
@lady511 kedze si chodila pravidelne, tak na prispevok mas narok 😉 len potom musis na urad doniest potvrdenie od gyndosa
pokial mas svojho gynekologa inde ako budes rodit, tak v nemocnici su povinny ta zobrat..hlavne ak je tvoj gynekolof´g uplne niekde inde a nie, ze v susednom meste...
ono to funguje tak..ze mas svojho gynekologa k nemu chodis na poradne a on ma CTG v ambulancii tak nemusis chodit do nemocky, ak nema, nemocka ta musi zobrat..pokial mas gynekologa daleko a nechstats sa u neho rodit, tiez ta musi nemocka zobrat
este raz si to prever v martinskej nemocnici ze preco nie, lebo si myslim ze su povinny ti poradnu spravit a ked nepochodis, tak by som zavolala sem http://www.udzs.sk/kontakty-pracoviska-uradu/po... nech ti poradia ako v takomto pripade postupovat 😉

nechápem 😕 od 36tt sa predsa chodí do poradne každý týždeň už do nemocnice, kde chceš rodiť. Ako to, že ťa nezobrali?
A chodiť tam by si mala nie kvôli príspevku, ale kvôli tvojmu dievčatku 😉