icon

Ktorý pôrodník je najlepší?

27. feb 2023

Ahojte troska inak sa spytam. Viete napisat, meno Dr. o ktorom si myslite, ze je topka a plus mesto odkial ste prosim. 🙏
Pojdem kamkolvek, zistim si, ci je tam moznost aj hoteloveho apartmanu ale hlavne mi ide o uzasneho porodnika, ktory ma skusenosti a dobre recenzie. 🙏
Dakujem.

tenerifka
27. feb 2023

neviem, ci ti pomozem, ale najlepsi porodnik si ty sama-tvoje nastavenie, tvoje zdravie, tvoja kondicia.....a ostatne zariadi priroda

ikonica
27. feb 2023

Ani najlepsi porodnik ti nezaruci, ze sa nic nepototoo.. ani zmluva s nim ti nezaruci na 100% jeho pritomnost pri porode... Ked som bola cca pred rokom v porodnici, jednu babu tam odrodila 'len' porodna asiatentka, lebo vsetci ostatni lekari boli pri inych porodoch... Proste to bola taka sialena noc, ze vsetky kapacity boli na salach, ale prirodu a porod nezastavis, tak ju odrodili kdesi na lehatku nie na porod urcenom... Ale vsetko dobre dopadlo..

danyelia
27. feb 2023

Ahoj, pre mňa je to MUDr. Erik Dosedla, primár, Košice nemocnica Agel- Šaca

pukina
27. feb 2023

ja by som sa neorientovala len podla vyborneho lekara. jednak ako bolo pisane veci a mozu rozne skomplikovat aj pri spickovom lekarovi a nemas nikdy 100% zaruku, ze ta odrodi, aj ked si ho zazmluvnis a druha podstatna vec (aspon pre mna) je celkovy pristup personalu aj na sestonedeli, kedze tam stravia viac casu ako pri samotnom porode. v kazdej porodnici na slovensku sa najde aspon jeden vyborny lekar, odbornik, ale nie v kazdej porodnici je aj prijemny ostatny personal.

lenka7477
27. feb 2023

Máš taký strašný strach z pôrodu , alebo nejaké komplikácie ?
Ja som rodila tretie dieťa pri pôrodnej asistentke , a nemám zlé spomienky. Lekár nestíhal ...
Nikto Ti nezaručí že ak bude Dr. ,,najlepší,, z celého sveta - tak bude Tvoj pôrod najjednoduchší, alebo nebolestivý ...

kiki68
27. feb 2023

Orientuj sa celkovo podla porodnice, nie jedneho lekara. Vzdy sa moze stat, ze zrovna nebude moct k tomu porodu. Ani lekari nie su supermani.

danyelia
27. feb 2023

V tom, že je to ,,jedno,, akého máte pôrodníka celkom nesúhlasím, podľa mňa je to dosť podstatná vec a celkovo rozhoduje o tom, aby pôrod dopadol čo najlepšie...Určite by som skôr prijala skúseného lekára, ktorý má za sebou x pôrodov a teda aj skúseností, ako (nie v zlom...) pôrodníka-začiatočníka, pre ktorého je môj pôrod 3- tí v živote, má menej skúseností a je tu logicky väčšia pravdepodobnosť, že môže skôr ,,spanikáriť,, v istom zmysle niečo zanedbať, rozhodnúť sa zle. Tiež je pre mňa výhoda, ak je lekár zazmluvnený/dohodnutý a teda ho poznáte, máte k nemu lepšiu dôveru, komunikujete spolu pred pôrodom, pozná vaše tehotenstvo a zdravotný stav, ako spoliehať sa na niekoho náhodného, kto bude mať práve službu a budete sa vidieť prvý x v živote. Jasné, aj super lekár môže pochybiť a mladý zvládnuť pôrod výborne, ale ja osobne autorku chápem a tiež by som pre seba a dieťa chcela len tú najlepšiu starostlivosť, cítila by som sa na pôrod lepšie pripravená...

autor
27. feb 2023

@danyelia ja dufam, ze babatko dopadne super a bude zdrave ale ja som komplikovany pripad po viacerych zdravotmych problemoch, preto mi ide o naozaj skuseneho lekara...

danyelia
27. feb 2023

Jasné, úplne Ti rozumiem...

sella38
27. feb 2023

Dosedla Kosice 😉

lenka7477
27. feb 2023

@danyelia začínajúci pôrodníci vždy majú pri sebe kolegu staršieho - toho by som sa neobávala . A určite musia nejako tú svoju prax začínať- všetci raz začínali.

A autorke príspevku teraz rozumiem a verím, že vo svojom okolí nájde vhodného lekára a pôrod zvládneš s jeho pomocou na jednotku 🙂

queen_mary
27. feb 2023

Mozno by som skor hladala najlepsie vybavenu porodnicu, a poton porodnika z nej.

danyelia
27. feb 2023

@lenka7477 Jasné, ja som dokonca aj podpísala súhlas, že pri mojom pôrode môžu byť prítomní aj medici a učiť sa, samozrejme pod vedením môjho skúseného lekára...(nakoniec tam v ten deň ani neboli)

aliaray1
27. feb 2023

Za mna UNB Kramare, top lekari, super zohrati mlady tim v kombinacii so skusenejsimi

autor
27. feb 2023

@lenka7477 dakujem moc 🙏 len nechcem az sa nieco pokazi, je vela dobrych ale aj zlych recenzii a pokaslat to moze aj ten najlepsi na svete... ale psychike velmi pomoze, ked vie, ze pri mne bude naozaj odbornik 🙏

pupava36
14. mar 2023

Ja som rodila v Ružinove v BA v 2015 a 2017 a mala som Mudr. Annu Bednárovú a ona bola perfektna. Mala som ju zazmluvnenu, k porodu prisla pomaly rychlejsie nez ja, nakoniec mi musela robit akutnu sekciu kedze sa ten "klasicky" porod niekde napol ceste "zasekol". Druha sekcia uz bola indikovana kedze moj krpec bol moc velky a bol sprieceny. Ale pani dr. bola proficka, rychlo konala, vsetko mi vysvetlila, cely postup operacie vsetko do poslednej bodky mi povedala ako to bude prebiehat, po sekcii ma chodila stale kontrolovat ci som v poriadku, ci sa mi hoji rana atd...bola perfektna, mila, ustretova, ju odporucam kazdej buducej mamine.

lucyjka6
21. mar 2023

Najlepsi je ten kt.vam nesposobi traumu a nedokalici vase telo a dieta privedie na svet zive a zdrave