Lekár priznal, že občas facká rodičky
... ženy a toto si naozaj ešte stále necháme ???
podla mna je to silno vytrhnute z kontextu. Keby dany lekar len tak fackoval rodicku na sale z pleziru, urcite by sa takto nevyjadroval na kameru.
@ebi88 michalovce,2r dozadu 😂😂😂 bola to taka 17r dievcina,bolo to strasne,ja som sa strasne zlakla ked som to pocula.
Silne vytrhnute z kontextu. Ked ma dieta amok, tiez staci prsknut vodu do tvare....cca na porovnanie. Neznamena to, ze dieta je tyrane.
@misinka26 prepac ale niektore zeny su fakt neskutocne hystericke a mozno keby jej vtedy ten doktor nedal facku mohlo sa stat nieco s dietatom a potom by bolo uz neskoro a kto by bol zase na vinne jasne ze lekar. Nevravim ze nase nemocnice su uzasne ja som tiez nesla rodit do Zilinskej nemocnice preto co som pocula. Vybrala som si Cadcu a mozem povedat ze som sa citila fantasticky od lekarov az po sestricky a dokonca mi zatlacili aj na bruchu tak ze zrolovali moju nocnu koselu a tym mi pomohli. Syncek vysiel na 4 zatlacenie. Nie nadarmo sa to dakedy robievalo nehovorim o bolestivom tlaceni na brucho ale ked tym pomozu tak som za.
Zazili ste uz niekedy amok cloveka? Naozajstny amok? Ja ano..
Presne kvôli tomuto sa chodí rodiť mimo SR alebo do súkromného sanatória, pretože tu na SR ženy takýto prístup ešte obhajujú. Opakujem ja som bola tiež hysterická prvorodička, ale nikto si nedovolil na mňa vrieskať, ani ma fackať. Všetko je o prístupe a o správne zvolených slovách
@malasandrika
Zatial sa tu ani jedina zena nestazovala.Jedna mala lahsi porod,druha tazsi,ale nikto tu nepovedal na nejakeho lekara pol kriveho slova.
@misinka26 ako ked da niekto niekomu na ozivenie jednu tak to by som nevidela tak zle mne viac vadilo to skakanie po bruchu zle som ho znasala a viem ze bola aj ina cesta ale vtedy som bola rada ze bolo nakoniec vsetko ok... ale som netusila ze to je zakazane lebo som sa citila nskutocne hrozne este 3 mesiace ma rebra boleli... ale toto su ine veci ked ide na sale o zivot alebo tak to beriem inak mne sa skorej nepaci ta separacia od dietatka a niekedy ten "ludsky" pristup toho personalu a doktorov a pochopenia... aale je to ako pises sama som videla ze je este vela mamiciek ktore si naozaj povedia ze sa este dost nastaraju a naprebaluju a su radi ze si 5 dni v porodnici po porode pospia a oddychnu a potom aj pristup je taky ze ked chces mat dieta pri sebe tak na teba cumia jak na choru
@misinka26 nechame, ak to ma pomoct, dakujeme za tvoj zaujem 👍🏻 Predstav si, je nas tu dost inteligencne schopnych na vlastny nazor aj rozhodnutie ;) miesat dobre mienenu facku od lekara v zaujme pomoci a facku od muza, to su predsa jablka s hruskami, to sama nemozes mysliet vazne ;) ale asi myslis, potom skoda reci.
Ja si skor myslim ze vdaka hysterkam premudrelym je obraz o zdravotnictve nasom (onporodnictve teda), taky aky je 🙂 takze tak. Keby som chcela byt sprosta, poviem ti, odcupkaj si mile pekne do Kochu ci kde to a tam sa uspokoj so svojimi "pravami", ale som clovek taktu, takze vela stastia prajem.
Lekar nehovori o tom, ze dal facku (jednu, jednej) pacientke, ale ze obcas (cize uz viackrat) tak pacientku "umravnil". Sorry, ked sa niekdo topi ci odpadne na ulici, tak nemam po ruke nic ine, aby som ho dostala spat. Ale lekar v porodnici?! Aj ked by uz rovno aj tu vodu do tvare pouzil, stale je to vhodnejsie, nez jednu flasknut. Ale snad ma na vyber aj nejake tie chemicke pripravky, ktorymi zenu spacifikuje. To kde sme, pre boha. Potom mi aj v praci sef moze jednu slahnut, ked ma vytoci zakaznik a ja nahodou stojim pri okne, aj muz doma, ked ma do nespricetnosti vytoci v kuchyni (su tam ostre noze) A vobec, ktokolvek kedykolvek, ved ktohovie, ci mi tym prave nezachranuje zivot....😨 Ano, moze to byt skreslena a prehnana reportaz. Skor ma desi, kolko zien je hned ochotnych akceptovat facku ako bezny komunikacny prostriedok.
@misinka26 sa mi zda, ze ty len silou mocou potrebujes spravit vzburu pre nic za nic. Ta facka je naozaj taky impulz ze "preber sa" ked niekto chyti taky hystericky zachvat. To nie je o tom, ze lekar potrebuje prefackat zenu a doma ziadnu nema tak ide rodicky fackat. Sa mi zda, ze si to nejako zamienas a je ti jedno, aky bol dovod. Podstatne je, aby lekar bol ch*j, lebo dal facku zene. Ty budes jedna z tych co maju pocit, ze ja rodim kto je viac a prides si s milion podmienkami do porodnice a vsetci maju stat v pozore. Mne keby lekar alebo aj muz pri hysterickom porode jednu pleskol a pomohlo by to, tak som skor rada, ze to dobre dopadlo... Nevravim, ze nie je co zlepsovat na nasom zdravotnictve, ale z tohto robit teraz hysteriu nie je na mieste...
@mrkvicka060... ano lebo ty ma poznas... ja som napisala mne jw to jedno nechajte sa flaskat a muz nech mu za to este flasu kupi... vivat slovakia a ludska hlupost...
Vidim, ze tu proste zeny musia stale prehanat a zachadzat do extremov... a este ake su ostatne priondiate, ze sa nechaju fackat. Kks tak to uz je dobre mimo... 😀 nemam slov. Ked niekedy budete same s clovekom s takym amokom, tak si spomente na tuto temu. Ale sak, vy ho radsej nechate nech si aj hlavu oplieska o stenu, akoby ste ho mali prebrat jednou dobrou cez drzku. Sak nebudete predsa niekoho fackat.... achboze..
@misinka26 ty si kvalitka 😀 hahaha
@charlie1980 chi chi v suvislosti s tou vodou ja som naopak pri porode oplula primara 🙂 nastastie si to nezobral osobne ani to nedal na web :D... muz mi daval pit a akurat dosla kontrakcia tak som vodu vyplula a primar bol hned na rane (aj ked teda mozem si povedat ze si zasluzil lebo mi tlacil na to brucho) s tym ze u mna z mojho uhla pohladu komunikacia aj ked slusne tak nezvladnuta nakolko vela ludi na porodnici a nik ma nevedel riadne usmernit kedy tlacit kedy nie len sa polka z nich rozplyvala ze netlacim a tlacim slabo a tlacili mi na brucho ale keby povedali teraz je cas tlacit mozete tak to nik ... ale tak ja som sa ani nesspytala zase v tom strese no tak je to tak 50 na 50 ale nemusela som mat pocit dolamanych rebier.. takze trochu tazke srdce na nich mam ale kedze som nasledne mala zdrave pekne babatko 2 hodiny pri sebe na sale aj z muzom kedze tam mohol byt tak mam na ten porod nakoniec v celku dobre spomienky a poucila som sa ku druhemu porod z toho a druhy uz nebol problemovi...;)
@vroni a co jej ma dat lieky alebo facku (nie desat jednu aby sa prebrala) ja som sa skorej zhrozila na tom ze si nechavaju otvorene dvere na vystrovni ako brrr.. a aj ta separacia deti a tieto veci tiez to beriem ze je vela co zlepsovat a teba sa ozvat ale ta facka mi osobne nepride taka hrozna lekar sa ale vyjadril dost nestastne... s tym umravnenim je to odveci ... ale ja som si skorej hned predstavila niekoho v polosoku kto potrebuje len prebrat ... ale ktovie ako to bolo naozaj lekar si to tiez moze odlahcit a poveat to takto uz nasledne po tom porode (ale teda nehovorim ze to nieje blbec takto sa vyjadrit a este na kameru...)
@mrkvicka060 ...mna urazi len inteligent 😉😉😉😉
@mrkvicka060 Ked sa ti dieta bude hadzat o zem tiez mu jednu struhnes alebo pockas kym sa ukludni .No nic...
@misinka26 nesprava podla vole lekara? Ti nepece? Sak lekar z nej to dieta nejak musi dostat, co si uz natolko zadubena, ze to nechapes??? Ta zena asi musi aj tlacit trochu, aby sa to dieta nepridusilo.. ale jasne, bola hystericka tak sa mal na nu vyprdnut a spravit sekciu. Sak co. Potom by bol zas za debila, lebo mamicka sekciu nechcela a teraz ma "zly vztah s dietatom na cely zivot" klasika
@ebi88, nie, facka moze v istych pripadoch prebrat k zivotu. Ak by ten doktor pomahal pri porode na zelenej luke, tak je to prostriedok na prebratie. Ale nie v nemocnici, ktora je plne vybavena na preberanie k zivotu inymi sposobmi. Nakolko lekar tie ine sposoby nepouzil, vychadza mi z toho ako hulvat (mne, nie objektivne). Take sa pritrafi kdekolvek, ani mimo Slovenska nie je kazdy lekar usmievavy cukricek. Ale aby niekto hulvatstvo povysil na normu a este za to dotycneho vychvalovat, tak to uz je dost cez ciaru.

@petulda333 kde si rodila? :D nebola som to ja? :D ale ja som nekopala, len kricala ;)