icon

Životné facky. Ako sa vyrovnať s minulosťou?

Včera o 11:28

Ani neviem ako začať, možno sa potrebujem len vyrozprávať. Mám pocit, že ma život v kuse len fackuje a ja už neviem čo ďalej. Začnem od začiatku, mala som pekné detstvo, rodičia boli na mňa dobrí keď som bola malá. Ale ako som začala chodiť do školy tak sa to výrazne zhoršilo. Neučila som sa príliš dobre a rodičia nič iné nevedeli len ma fackovať za zlé známky. A aká známka bola, toľko faciek som dostala, bola päťka, bolo päť faciek. Fackovali ma aj za dvojky, bola dvojka, boli dve facky. Ja neviem, ale akosi som si potom na to zvykla. Celé sa to však zhoršilo, keď nás opustil otec. Pri odchode sa na mňa otočil, čakala som že povie niečo ako "prepáč, musím odísť", ale on mi bez slova len strelil facku a zabuchol dvere za sebou. Doteraz neviem prečo odišiel a nikdy som mu to neodpustila. Aj preto lebo moja mama to veľmi zle znášala a fackovala ma ešte viac. Raz po rokoch sa mi priznala že ma navyše fackovala preto lebo ma musela fackovať aj za otca. Potom som odišla na strednú školu. Išla som radšej do iného mesta, aby som mohla byť na internáte ďaleko od mamy. Tam to ubehlo ako voda, a myslím že to bolo pekné obdobie v mojom živote. Asi to tak malo byť ale ako mi skončila škola, tak všetko akosi išlo dole vodou. Krátko po maturite som mala rande s jedným chalanom čo chodil do inej triedy. Meškala som asi 3 minúty a ako som prišla, tak mi dal facku za to že som meškala. Ale inak to bolo pekné rande. Viac sme sa však nestretli, len mi napísal, že ľutoval že mi nestrelil ešte jednu. Ani mi to nevadilo, lebo krátko po maturite som spoznala iného muža a tento bol iná trieda. Randili sme spolu dva roky až ma požiadal o ruku. Neváhala som ani chvíľu lebo bola som a ním šťastná. Neskôr po rokoch som si uvedomila, že svadbou mi začalo peklo. On na mňa dobrého hral, len aby ma dostal. Prvú facku som dostala od neho už počas svadobnej hostiny ale bola to taká facka že som nielen videla všetkých svätých ale aj počula čo hovoria! Doteraz nechápem prečo mi ju dal pred toľkými ľuďmi. Faciek od neho som si užila dosť dokonca aj keď som porodila prvé dieťa. Prišiel za mnou do pôrodnice, dal mi facku a potom sa už venoval len dieťaťu. Pri druhom dieťati to isté. Facku mi dal aj keď som kojila. Po rokoch som už mala toho dosť a požiadala som o rozvod. Keď sa to dozvedel dal mi ako inak facku až sa mi pred očami zaiskrilo. A potom druhú, aby som nekrívala. Ale rozvod podpísal. Odvtedy som sama lebo deti súd prisúdil nemu. S mamou sa nebavím tak žijem sama už tretí rok. Neviem čo ďalej ale už mám všetkého dosť. Prepáčte za dlhý text.

sisska96
Včera o 11:34

Mne sa zdá že si na hlavu

anonym_125fe7
Včera o 11:34

Nikdy si neuvažovala o tom, že facku vrátiš?

jankar1995
Včera o 11:35

😂😂😂 Dal ti na začiatku rande facku, inak to bolo super rande?? Keď v slovníku nájdem pojem "fackovací panák", určite bude pri ňom tvoja fotka.

anonym_09fa71
Včera o 11:37

Tak do polky by som tomu aj uverila, ale to s fackou na rande uz bolo prehnane a o tom dalej uz ani nehovorim.. skus vymysliet nieco uveritelnejsie

patrike
Včera o 11:37

Vymyslene, zvelicene, podla nadpisu som cakal nejake zivotne tazkosti a ono su to realne facky. Druha moznost, zase sem pise nejaka diagnoza.

why_not
Včera o 11:40

Raz po rokoch sa mi priznala že ma navyše fackovala preto lebo ma musela fackovať aj za otca 😃😃 pekný príbeh. Nudiš sa cez prázdniny?

patrike
Včera o 11:41
@anonym_09fa71

Tak do polky by som tomu aj uverila, ale to s fackou na rande uz bolo prehnane a o tom dalej uz ani nehovorim.. skus vymysliet nieco uveritelnejsie

@anonym_09fa71 Typicke znaly trolingu - pribeh bez emocii, opisane ako z pohladu tretej osoby. Scenka v porodnici uplne nerealna, aky bol dovod facky ? Narodil sa cernosko ?

anonym_c65383
Včera o 11:43

výmysly, že sa nehanbíte si takto vymýšľať, potom ľudia nebudú brať vážne tých, čo majú naozaj problém, lebo si pomyslia že to je ďalší trol. Prestaňte s tým ak máte troška úcty k tým, čo sú ozaj obeťou domáceho násilia!!!

doriiis
Včera o 11:45

Troll

anonym_084755
Včera o 11:46

Facka v texte 18x

sisska96
Včera o 11:47

AI príbeh. Ale dobrý pokus

anonym_32bcab
Včera o 11:49

@anonym_autor daj si jednu facku za tento chabý pokus

anonym_0feab8
Včera o 11:52

Toto su vymyslene pribehy,no isto by som po takej facke zostala s nim na rande akoby povedal Dobry den,nech sa paci,co si objedname.Vyber nechavam na vas.To len blb moze tomu verit.

stellarstar
Včera o 11:58

No z tohto nejaký Action thriller kniha nebude

anonym_09fa71
Včera o 12:02

Ja som uz cakala, ze aj deti ta fackuju.. skoda, nebolo to dotiahnute do konca

anonym_dde528
Včera o 12:03

Daj si facku a preberieš sa sama

anonym_dd69ca
Včera o 12:10

Ratala som to. Slovo "facka" a jej podoby tu bolo 17x. Gratulujeme😄

sisa_s
Včera o 12:25

Asi nebudes celkom ok, ak sud pridelil deti chlapovi, nie tebe (odhliadnuc od toho, ze je to urcite vymysleny blud alebo mas diagnozu a nic z toho nebolo tak, ako si popisala)

1sally12
Včera o 12:29

Prosím ťa...🙄ešte tie facky za známky som ochotná ako tak uveriť ale zvyšok? Nepreháňáš?

anonym_5aa016
Včera o 12:39

@anonym_autor ty si dalsi letny summer troll alebo jedna z materi , kde sa pytam preco Cecilko toto:

Odvtedy som sama lebo deti súd prisúdil nemu.

januska12323
Včera o 12:39

@anonym_autor ak tomu čo píšeš naozaj veríš je najvyšší čas navštíviť psychológa až psychiatra.

patrike
Včera o 13:07
@januska12323

@anonym_autor ak tomu čo píšeš naozaj veríš je najvyšší čas navštíviť psychológa až psychiatra.

@januska12323 Zbytocna zataz pre poistovnu, staci prefackat, ona je zvyknuta.

januska12323
Včera o 13:44
@patrike

@januska12323 Zbytocna zataz pre poistovnu, staci prefackat, ona je zvyknuta.

@patrike to jej nepomôže, zabudne, že sem písala a domyslí ďalšie detaily :D

mandarinka555
Včera o 14:00

@anonym_autor Takú pi**vinu som už dávno nečítala...Keď už vymýšľaš, tak aspoň trošku reálne situácie! Prišiel do pôrodnice a dal ti facku? Kojila si a dal ti cez papuľu? Lekári čo hovoria?

rozculena
Včera o 16:37

@anonym_autor keď si budeš nabudúce vymýšľať,tak rozvod sa nepodpisuje

mischy00
Včera o 17:27

Slnce, seno a par faciek sa moze schovať 😀

Ty co si mala na čele vytetovane, ze kľudne si plesknite, som zvyknutá?

Netrep....

althejka
Včera o 17:40

tak urciteee

anonym_31b086
Včera o 17:43

@anonym_autor Otázka je, po ktorú facku sme ti verili, však? Asi po to rande, teda rande už bolo cez. Názov výstižný. Vyhrávam niečo?