icon

Máte skúsenosti s Mudr. Grochalom z Martina?

dilema
20. júl 2010

Femicare Martin - centrum prenatálnej ultrasonografickej diagnostiky. Nasla som na internete toto pracovisko, a tak by ma zaujímalo, či máte skúsenosti s Mudr. Grochalom a ak ano tak ake? Kazdy odporuca na prenatálnu diagnostiku Bratislavu alebo Kosice, ja mam predsa len Martin najblizsie a tak by som chcela vediet, ci by to stalo zato riesit v Martine alebo pre istotu pocestovat. Dakujem za kazde info....

saidyes
6. apr 2017

@willino1 a kolko vam robil asi samotny ultrazvuk? mna celkom vylakalo ze mi potom aj ztvrdlo brucho 2X... s tym ste sa tiez stretli po ultarzvuku? inak dakujem moc za info 🙂

willino1
6. apr 2017

@saidyes na jeden krát robil sono asi 3x po pol hodine... musel zmerať dvoch takže len z tohto dôvodu všetko trvalo raz tak dlho a ešte krpci nespolupracovali 🙂 a mne brucho netvrdlo 🙂 nemala som ani poslíčkov ... nikdy 🙂 išla som cisárskym pre polohy krpcov v 38. týždni a nemala som kontrakcie ani len namerané na pásoch a to ani vtedy keď mi robili záťažový test ... a ten mi robili 2x 🙂 vždy tvrdím, že keby ma nechali tak a netlačili na cisársky tak dvojčatá hádam aj prenášam 🙂 ale dvojičky nechať do termínu býva rizikové a B-čku už v brušku nebolo až tak dobre, takže sme museli už rodiť 🙂

barrborka
17. máj 2017

Kocky,morfologicke sono robí ako,cez bruško?

willino1
17. máj 2017

@barrborka áno

barrborka
17. máj 2017

@willino1 ďakujem a Kika aj zo spodu na tom vyšetrení?

uzanka16
17. máj 2017

@barrborka iba cez brusko robi,uz nechce robit zo spodu ked sa ide v tom skorsom tyzdni

barrborka
17. máj 2017

@uzanka16 v 19tom som konkrétne ja

uzanka16
17. máj 2017

@barrborka tak to iba cez brusko ti bude

willino1
17. máj 2017

@barrborka v 19. týždni len cez brucho... mna aj v 12. týždni robil len cez brucho... zo spodu sa robí sono, len v prípade, že by zle videl cez brucho a to sa nestáva často (keďže má veľmi dobré tech. vybavenie )

barrborka
17. máj 2017

@uzanka16
@willino1 ďakujem pekne

miruss1989
15. jún 2017

Ahojte tehulky a snazilky🙂
Ja som bola na 3d sone v 20tt u pana dr.grochalu a musim ho naozaj odporucit kazdej buducej mamine....ta ochota ,pristup a to s akou trpezlivosotu a zanietenim vam vsetko poukazuje,povysvetluje..dokonca hodinu a pol pocka kym sa drobec otoci to je na nezaplatenie.urcite ho este niekedy v buducnosti navstivi....hoci nas to stalo 85€ za jednu fotku a cdcko nelutujem🙂)

barrborka
15. jún 2017

@miruss1989 mne cd nechcel urobit

miruss1989
18. jún 2017

@barrborka fakt?lebo ja som mu povedala ze to chcem najakor na usb ale povedal ze mi to da radsej na cdcko jeho ze ak by bol daky virus ma usb ze pre istotu...ale je to cudne lebo zato pyta 10 eur tak neviem preco ho tebe nechcel spravit😔 mrzi ma to☹

barrborka
18. jún 2017

@miruss1989 povedal,že len fotku mi urobí,tak reku aspoň to

kniha24
18. jún 2017

@barrborka ja som bola v 20tt a robil mi zo spodu sono,lebo nevidel dobre.

ajrinocka
5. júl 2017

Dievčatá povedal niekomu pán doktor nesprávne pohlavie???
My sme boli dnes u pána doktora a šokoval nás s informáciu, že čakáme babu, pričom ,,môj,, gynekológ nám dva krát tvrdil, že čakáme chalana. Máme doma už tri baby, tak chlapček by sa nám celkom hodil 🙂.

soldi
5. júl 2017

@ajrinocka vzdy mi povedal dobre, aj kamoskam. Neviem ake sono a aky odbornik je Tvoj gyn ale grochal je spicka. Na druhu stranu, aj majster tesar sa moze utnut

petra2210
1. aug 2017

Prosím vas baby a váš gynekolog nemá 3D/4D ultravzuk ked chodíte k p. Grochalovi? Moja gynekologička ma ale ked čitam chvali tak rozmýšlam že by som išla aj ja k nemu na 4D sono 🙂

barrborka
1. aug 2017

@petra2210 moja má,povedala,že urobí aj ona,ale odbornejšie by bolo s ním..no môj malý sa narodil v 25 TT,tak my sme už na svete

julia1993
1. aug 2017

My sme boli nq odporucanie ostatnych. No myslela som si ze za tie peniaze nam teda toho povie viac. Kamosky tam boli hodinu. Nas "odbavil" za 15 minut. Rozpraval strasne potichu a nezrozumitelne.
Pôsobil ako odborník, ktorý vie čo robí no čakala som za tie prachy aj trošku ľudskejši prístup. Čo nechapem že nemal kedže každý mi tvrdil že je velmi milý a ľudský. Holď možno nemal svoj deň alebo sme mu nepasovali my... za 15 minut vysetrenia plus jedna foto sme platili 75€

barrborka
1. aug 2017

@julia1993 aj ja tak,a chcela som cd s fotkami a nezajem,vytlačil ledva 1 a 75 e fuč,tiež som ostala sklamaná

kikusik88
1. aug 2017

Mily,prijemny a velky odbornik.ked babo nieje otocene na dobru foto posle vas sa prejst,pobehat schody aby ho rohybal,tri krat sa nam povenoval body dal napit aby sa foto podarila a nic.mala som aj placentu v predu cize z foto nic..hned nam povedal pohlavie,co nas dr tajil a skumal do 30tt....mali sme krasny zazitok,vsetko ukazal aj vysvetlil

petra2210
1. aug 2017

@barrborka takže ste 4D ani nestihli u neho???.. fuu 25tt skoro :( tak držím palčeky...
@juia1993 tak teraz neviem čo spravím :-/ a v ktorom týždni ste boli na to 4D?

julia1993
1. aug 2017

@petra2210 my sme boli v 30tt

barrborka
1. aug 2017

@petra2210 veru nie.Maly ma dnes mesiac presne a je na Antolskej

bea226
1. aug 2017

Ahojte žienky chcem sa spýtať pan Dr ešte dovolenkuje? koľko trvá kým vás objedná? Som v 11tt a chcela by som ísť k nemu len neviem ci ma zobere ☹

kniha24
1. aug 2017

@bea226 objednanie trva niekedy aj dva mesiace 😢

bea226
2. aug 2017

To vážne? A za príplatok sa nedá?..

kniha24
2. aug 2017

@bea226 ono zalezi od toho kolko ma naobjednavane,skus zavolat a uvidis,ale viem zeje vytazeny,lebo chodia za ním zeny z celeho sr

barrborka
2. aug 2017

@bea226 skús,mňa objednal v priebehu 2tyzdnov od zavolania a dal mi na výber 2 terminy