icon

Moja zlá skúsenosť s MUDr. Danutou Holecovou

Chcem sa podeliť o skúsenosť so svojou bývalou gynekologičkou ,ktorá mi bola potrebná asi tak na predpísanie antikoncepcie a potom už na nič viac.Keď som čakala dcérku,nielen že mi povedala,že tehotná nie som(robila mi testy,za ktorý som platila 13 eur a mal byť stopercentný),ale snažila sa mi naďalej nanúťiť antikoncepciu,
keď som sa o dva týždne vrátila s pozitívnym teh. testom a zrazu som bola na konci 3 mesiaca.To by bolo ešte v poriadku,stane sa,ale po celé obdobie tehotenstva sa táto pani doktorka nanamáhala pretvarovať ako strašne ju otravuje hociktorá moja otázka,žiadny tehotenský balíček som nedostala a ani fotku bábätka.Nedokázala mi ani určit termín pôrodu,(keď som šla na ultrazvuk vyšiel mi úplne iný.A čerešnička na torte je,že keď mi brala krv aby mohla moju krvnú skupina napísať na knižku napísala úplne inú. Naštastie som chodila darovať krv a vedela som akú mám krvnú skupinu,ona sa so mnou nehádala,len prepísala.A v nemocnici sa na mňa pozerali ako na úplného idiota,keď som ich porosila aby mi ešte raz pre istotu vzali krv.Keď som po pôrode prišla s problémom,takma odbila a povedala,že za to mám byť vďačná a ,že v 50 to prejde.Snažila som sa jej vysvetliť,že tento problém mi naozaj strpčuje život no ona ma len s úsmevom vyprevadila so dverí. Takmer pokaždé som stretla niekohos lístkom o žiadosť o kartu.Takže mamičky ak máte podobný problém neváhajte a vymeňte lekára!!!

Strana
z2
lubike
13. júl 2015

neviem, ja našťastie chodím len na pravidelnú kontrolu. a nemáš kam inam ísť? ona má dosť svojský spôsob komunikácie a nie každej babe to vyhovuje. prečítaj si aj recenzie na iných stránkach.

nikinka72
13. júl 2015

Otrasna doktorka, utekala som od nej prec....

lubike
13. júl 2015

poradíš kam?

nikinka72
13. júl 2015

@lubike ja som isla k Dr. Sladicekovej, ale tiez su na nu rozne nazory, ja som s nou zatial spokojna a uz som bola aj 2x tehotna a nemozem jej nic vytknut, akurat ceny ma trocha vyssie.

lubike
13. júl 2015

dík za typ

scorpion82
13. júl 2015

@lubike no, moj gynekolog chcel 180 eur pocas tehotenstva, ako poplatky a sono a druha doktorka Sladicekova 250 eur. Mne to pride strasne vela, ked platime odvody do zdravotnictva, etc.
Hladam niekoho, kto to bude mat za mensi poplatok.

rainee
13. júl 2015

@scorpion82 tak zhodou okolnosti som chodila aj k holecovej aj sladicekovej, ani jednu neodporucam. Na holecovu som tu pisala svoj nazor, dost napovedia aj referencie na nete. A sladicekova nie je zla, len ordinuje z rychlika, neda sa k nej vobec dovolat a cakacie terminy mala aj 2-3 mesiace, co je pri akutnom probleme nerealne, preto som od nej odisla, proste som sa k nej nevedela dostat, hlavne ze ceny ma ako na sukr.klinike. Pozri referencie na lekar.sk. Teraz chodim dr.fellnerovej, platila som pri kazdej navsteve len 15e za objednanie na presny cas. Zatial som s nou spokojna, len neviem ci este berie novych pacientov, tiez maju plno.

nikinka72
13. júl 2015

Sladicekova ma teraz zmenene ordinacne hodiny, uz iba objednava, bezplatne.

nikinka72
14. júl 2015

Sladicekova ma teraz zmenene ordinacne hodiny, uz iba objednava, bezplatne.

scorpion82
14. júl 2015

bola som u Holecovej a bola velmi mila. Dokonca mi povedala, ze nemam brat omega forte, lebo zeny vela priberaju a maju velke deti. ma pravdu, som len v 11 tyzdni a uz som pribrala 4kg a pritom sa vobec neprejedavam. Uvidime ako to bude na dalsej navsteve. Dala mi fotku, sono, zaregristrovala ma platila som len 15 eur.

andrea0607
8. jan 2016

Dobrý deň, viete mi prosím odporučiť výbornú ženskú lekárku v Bratislave? Ďakujem veľmi pekne

adika84
15. jún 2016

napisem aj ja moju zlu skusenost na pani dr.Holecovu. Bola som u nej pacientkou cca 5 rokov ale pokial som nemala problemy a urobila mi len preventivku tak bola celkom ok ale ako som zacala mat problemy a chodila som na vysetrenia tak sa to zmenilo. Ked mi robial vysetrenia a ja som si zavolala pre vysledky tak mi povedala ze su negativne, kedze mam znamu v labaku kde robia vsetky vysetrenia vysledky som si overila a smozrejme som ich mala pozitivne (bola mi zistena ureaplazma). Ked som jej znovu zavolala ze som si vysledky overovala v labaku tak mi na to povedala ze aj sestricka sa moze pomylit a urcite by ma kontaktovali a vysla som z toho este ja ako debil. Pri tejto skusenosti som si povedala ze clovek je omylny. Ale minuly tyzden som opat bola na kontrole a opat mi povedala ze vysledky negativne a samozrejme som si ich overila ved ked som mala minule taketo skusenosti a kamoska mi povedala ze ich mam pozitivne. Tak hned v ten den som poslala vymenny listok na poslanie karty k inemu dr. Takze ja jej uz neverim nic ja som mala stastie ze som si vedela vysledky overit priamo v labaku.

evamag
15. jún 2016

Vsetkych pozdravujem a som prekvapena,ake reakcie pisete na p. Dr.Holecovu.Ja ku nej chodim skoro 15 rokov a som s nou nesmierne spokojna.Mam vdaka nej 2 krasne deticky,predtym som raz potratila.Vzdy je ku mne ustretova,mila,ohladuplna,pocas tehotenstiev a aj teraz chodim k nej s detmi,ked ich nemam kam dat.Som milo prekvapena z reakcii...Sestricka je tiez mila,ustretova,nemam problem s objednanim,ci vysledkami.Ja ju mozem len odporucit.Chodia ku nej aj moje kamosky a su spokojne.Pozdravujem a prajem spravny vyber lekara.

buckeye
15. jún 2016

no ja mam pco, respr pravdepodobne som ho mala odjakziva, lebo moj cyklus nikdy nebol pravidelny, Dr. Holecova ho zhodnotila, ze to je v mladom veku ok (mala som 18) a dala mi HAK, sono vajecnikov mi nikdy nerobila, hormonalny profil tiez nie, pokial som chodila len na preventivky a na predpisanie HAK bola mila, nic sa nedialo, ked som HAK chcela vysadit, ci ten cyklus uz je normalny aj bez nej, ved ubehlo niekolko rokov, uz taka mila nebola...ze ci planujem dieta..no teraz hned nie, ale najprv chcem vediet, ci som ok... to uzbola ufrflana, ze co spekulujem, az budeme chcet dieta, tak vysadim...pecenove testy mi pocas 5 rokov spravila len 2 razy, co sa maju robit kazdy rok(pri uzivani HAK), a tak som si povedala, ze zmenim lekara..u nového som sice bola len 3 mesiace (potom sme sa stahovali prec z svk), ale aspon mi spravil komplet hormonalny profil, zistil mi PCO a tak som vedela, co mam robit, ak chceme mat dieta..

zuzanag1
15. jún 2016

@adika84 Holecova, klamala ako sa jej z ust prašilo, bodovala si výkony, kt nikdy nerobila!!!!

lubike
16. jún 2016

ano je mila, keď je to platený termín

adika84
20. júl 2016

tak opat pisem len potvrdenu zlu skusenost na pani dr. Zmenila som lekara a samozrejme hned mi robil vysetrenia a stery a hned mam zle vysledky, a to je len prejav toho ze ma pani dr. neliecila aa stale mi hovorila ze mam negativne vysledky aj napriek tomu ze boli pozitivne kedze som si ich vedela okontrolovat v labaku. takze dakujem pani dr.....dufam ze to nebude mat nejake negativne dosledky...

dasenka26
20. júl 2016

@michaelavyskocilova ja mam zlu skusenost s doktorom Lanim (zilina) poznam min. 2 baby co od neho odisli..pan biznisman 🙂 a este dosraty z kazdeho problemu co mal riesit

petra19972001
4. apr 2024

@michaelavyskocilova ja som spokojna bola spm nice len raz min.rok u nej a mala.super pristup... nemama co vytknut.. p.Doktora Holeca ste nemali ? U toho som este nebola ked sa striedaju

Strana
z2