Môžem dávať novorodencovi vlastné umelé mlieko už v pôrodnici?
Ahojte, je povolené vlastne umelé mlieko v pôrodnici ? Prve dieťa som kojila, druhé z psych dôvodov kojit nechcem. A teda rada by som mu od začiatku dávala jedno mlieko ktoré budem dávať aj doma
Ďakujem za normálne odpovede
@anonym_autor Nemaju pravo Ti to zakazat.
@anonym_2a1f36 ďakujem určite sa spýtam aj lekára aký je postup. Lebo malu som kojila + jej dávali umelé myslím HiPP vtedy
@anonym_2a1f36 ďakujem určite sa spýtam aj lekára aký je postup. Lebo malu som kojila + jej dávali umelé myslím HiPP vtedy
@anonym_autor samozrejme, sestra už ku druhému brala mlieko a aj fľaše svoje.
Jasne, tvoje telo- tvoje pravidla a rozhodnutia 🙂
@anonym_autor co ja viem kvoli hygiene nemozete svoje davat resp svoju flasku
Oni si zapisuju kolko ml pije dieta .....ja som pri druhom dieťati povedala na začiatku ze mlieko nebudem mat.tak ziadam mlieko od začiatku aj tak bolo.....pri prvej dcere ju nechali hladovat 2 dni ci kedy konecne dali mlieko jej to ze aj bola malicka este aj schudla dostala.silnu zltacku kedze nemala.ako vylucovat kedze nepila mlieko.....
Druha mala slabu zltacku ale kedze jedla každých 2 3hod tak sme sa rýchlo zbavili
Takto, z hygienických dôvodov by si nemala dávať priamo svoje umelé mlieko. Ale môžeš doniesť svoju formulu ešte nerozrobenú a tú ti nachystajú sestričky. Asi by bolo najlepšie sa opýtať priamo na oddelení, v každej nemocnici to môžu mať inak. Prípadne zistiť, alé mlieka tam používajú, možno aj to tvoje.
Mňa sa spýtali, či chcem kojit alebo mi donesú umelé mlieko. Ja som síce kojit chcela, no dokrmovala som ich mliekom .až doma svojim
@anonym_autor co ja viem kvoli hygiene nemozete svoje davat resp svoju flasku
Oni si zapisuju kolko ml pije dieta .....ja som pri druhom dieťati povedala na začiatku ze mlieko nebudem mat.tak ziadam mlieko od začiatku aj tak bolo.....pri prvej dcere ju nechali hladovat 2 dni ci kedy konecne dali mlieko jej to ze aj bola malicka este aj schudla dostala.silnu zltacku kedze nemala.ako vylucovat kedze nepila mlieko.....
Druha mala slabu zltacku ale kedze jedla každých 2 3hod tak sme sa rýchlo zbavili
@zuzkaa1991 rodila som pred rokom a pol a teda absolútne nikto nezapisoval koľko dieťa zjedlo. Len ja som značila močenie a kakanie. Taktiež fľašku mi sama sestra povedala, že pokojne nech dám svoju. Mlieko som si rieši zarabala ja.
Nekojila som ani jedno dieta, v porodnici mi ale dali oni svoje mlieko a potom mi len povedali znacku aby som si kupila ked som doma, vobec sa nad tym nezamyslali ze preco nechcem kojit a pod a to som mala predcasniatko
@anonym_autor a prosím ta akú máš diagnózu na tie psych problémy? Ďakujem.
@anonym_autor jasne aj u mňa to tak bolo..na umwlom uz v nemocnici..jedna sestricka vkuse preco preco..no lebo

@anonym_autor Nemaju pravo Ti to zakazat.