icon

MUDr. Anna Gottschallová. Má niekto skúsenosti?

d.a.n.k.a
31. máj 2010

Ahojte, chcem sa spytat, ci ma niekto skusenosti s touto gynekologickou. Som tehotna, chodim zatial do poradne ku MUDr. Millemu do Ruzinova, ale rozmyslam o zmene. Nieze by som bola nespokojna, ale som z PK a od 1.6. ma tato doktorka otvorit v PK ambulanciu GYNPRENATAL. Tak zistujem... Nechce sa mi velmi cestovat do BA, kedze mam doma maleho synceka. Bolo by to pre mna jednoduchsie. Vopred dakujem za odpovede 🙂

jankaa23
25. mar 2012

ale myslim ci sa k nej da chodit iba na aultrazvuk ak nie je moja doktorka ?

iviatko
2. apr 2012

@jankaa23 ahoj, da sa, aj ja som tak bola. teraz ma caka morf.utz. v 20 tt.

jankaa23
2. apr 2012

Aha no super tak to som rada dakujem za info ;)

evakva
22. aug 2012

@iviatko Prosim ta, pisala si, ze pojdes do GYNPRENATAL na morfologicky UTZ. Mna tam moja lekarka chce poslat. Platila si nieco? Aka bola lekarka? Dostala si nejake fotky? Vdaka

iviatko
22. aug 2012

@evakva na utz som bola len u nej. Lekarka je vyborna,vsetko vysvetli. Morfo utz trva hodku a pol a platila som 80 eur za fotky,dvd s videom a fotkami,objednanie...v 30 tt som platila 60 eur.

evakva
22. aug 2012

@iviatko Vdaka. A mala si odporucanie od lekarky, alebo si isla na svoju ziadost?

iviatko
22. aug 2012

Ona je sukromna,mozes mat odporucani kolko chces,plati sa u nej za vsetko.

nikina345
31. aug 2012

Ahojte, teraz na nete je, že má zmluvy s poisťovňami. Aj teraz sa platí poplatok 100 € ročne?

iviatko
31. aug 2012

@nikina345 ano plati.

kuriatko84
15. okt 2012

a nie je to svinstvo, aby žena platila navyše aj za to, že je tehotná? Veď má zmluvy s poisťovňami, ktoré tie základné vyšetrenia v tehotenstve preplácajú! Nehovorím, ak niektorá chce utz vyšetrenie navyše napr. 3D alebo 4D, kt. poisťovňa neprepláca, tak to nech si zaplatí sama.

heli78
31. okt 2012

Pred týždňom som absolvovala svoju prvú návštevu u PANI doktorky. Na moje naliehanie na objednala hneď v ten deň ked som zavolala, že držím v ruke kartu od "bývalého" gynekologa. Spomenula som, že som pravdepodobne v 6-7 tt, ale ešte ma nikto nevyšetril a mám "špinenie" . Ešte v ten deň som bola u nej objednaná a trpezlivo mi vysvetľovala a vyšetrovala ma. Trošku mi na nej chýbal úsmev, možno toho mala len vela. Okamžite ma vypísala na PN. Špinenie som mala aj v prvom tehu a bývalý gynekolog ma nechal pracovať s tým, že som brala Duphaston, len mam dodržiavať kludový režim. Nakolko pracujem v kancelárii pri PC - kludový režim som mala a v pohode som aj "kritický" prvý trimester prekonala. Pani doktorka je pravdepodobne opatrnejšia..., dokonca v prvom trimestri odo mňa nežiadala ani 200 Eur, len 100 Eur. Vraj keď všetko bude v poriadku, následne doplatím zvyšných 100 Eur.

siwamey
7. nov 2012

Kuriatko84 - socializmus tu nefunguje už 23 rokov, keď chceš kvalitnú staostlivosť, musíš si ju zaplatiť, aj u zubára platíme všetci bez pardónu a nikto to už nekomentuje. v dnešnej dobe si môžeš vybrať lekára podľa vlastného uváženia a nemusíš prijať jej podmienky

hama27
8. nov 2012

@siwamey
@kuriatko84
Siwamey, vybrala si mi z ust slova ...
Poistovne preplacaju "standartne" vysetrenia, u nej som mala pocas celeho tehotenstva "nadstandartne" sluzby, takze mi to vobec ako svinstvo nepripada, ze som jej zaplatila 200E. Uz len pre ten dobry pocit a doveru mi tie peniaze za to stali. Viem posudit tu standartnu starostlivost, ktoru som dostavala pocas prveho tehotenstva /pricom som cumela na znudeny ksicht lekara/ a nadstandart u tejto lekarky - "nebe a dudy". Kazdy ma na vyber.

ecilpse_3
3. jan 2013

uff baby, odbornosť? ste s nou spokojné aj z tejto stránky?

mircalla
4. jan 2013

Moj nazor, ze ak je lekar dobry a ma dobre vybavenie, tak hoci tie poplatky nie su male, radsej si zaplatim.

hama27
4. jan 2013

@ecilpse_3 ano, bez vyhrady.

iviatko
7. jan 2013

@ecilpse_3 je vynikajuca, aj ako clovek, aj ako lekarka.

nika987
5. mar 2013

ahojte baby, ak by to ešte niekoho zaujímalo s Mudr. Gottschallovou mám čerstvé skúsenosti a to len tie najlepšie. Prihlásila som sa k nej hneď ako som zistila, že čakáme bábo nakoľko som bola s predošlou lekárkou nespokojná a toto bol pre mňa vhodný podnet na zmenu. Od prvej prehliadky bola veľmi príjemná a profesionálna. Na začiatku zistila drobné komplikácie a ako sama povedala, radšej tomu bude venovať väčšiu pozornosť pre môj a aj jej pokoj na duši ako to podceniť. Na každej prehliadke mala neskutočne ľudský prístup, pričom zároveň veľmi dôkladne vždy vysvetľuje čo a prečo práve kontroluje, či sú namerané hodnoty OK, atď... Taktiež pacientky dostanú kontakt na mobil, kde jej môžu volať kedykoľvek sa niečo deje (dovolala som sa na prvý krát, hneď so mnou konzultovala a odporučila ďalší postup ak nechcem čakať kým bude ordinačný deň) Minulý týždeň sme absolvovali aj s partnerom morfologický ultrazvuk a aj on bol z nej užasnutý a hneď trval na tom, aby som si ju zazmluvnila k pôrodu 😀
Čo sa týka cenník tak ako už bolo spomínané 100eur je ročný poplatok pre bežné pacientky, 200eur pre tehu ale len do skončenia šestonedelia, potom sa môžu rozhodnúť, či chcú byť ďalej u nej alebo nie. Naviac som ešte doplácala za už spomínaný morfologický ultrazvuk- 50eur plus ak je záujem 20eur za DVD s foto a videom.
V každom prípade tieto poplatky by som veľmi rada a ochotne zaplatila u každého lekára ak by som mala z neho taký dobrý a zároveň odborný pocit ako z nej 😉

amouramour
5. mar 2013

mam uplne skvele, moj posol dobrych sprav🙂dr. z antolskej mi povedal, ze nech pride o tri dni aj so zbalenymi vecami na pripadny kyret, lebo nevidi srdiecko a to by uz malo byt...co na tom, ze som povedala, ze je to urcite posunute?dr. gotschallova ma pozrela, ukludnila a povedala, ze je to podla nej normalne sa vyvijajuce tehotenstvo🙂je vela odbornicka na ultrazvuky, velmi mila osoba...len sestricka je troska zvlastna🙂

meggie.sk
18. apr 2013

Tiež som s ňou spokojná. Tie peniaze za to stoja. Dokonca aj sestrička sa mi zdá fajn 🙂

eleonora11
5. máj 2013

Ahojte, je drahá a nechápem odkial sa beru tie pozitívne ohlasy.. a ten jej cenník? mám to len jeden názor - každá tehotná je pre ňu len a len chodiaca penaženka!! a je to smutné, ako dokáže oklamat ľudí,a tahat z nich dalšie peniaze ..na zaplakanie..a čo ponúka??? nič EXTRA!!
Koment na sestričku vynechám - paradoxne sa mi nezdala až tak strašná 🙂
Ale musím suhlasi s niektorýmí dievčatami, že je to osoba s prišerným chovaním, arogancia -hrubého zrna! , Na druhu stranu - pokial nie je problém ,tak je milá, ale pri riešení problému stratená a po následných konzultaciach s odborníkmi som len bohužial zistila, že je aj medicínsky "nezdatná" ...nedoporučujem! Elena

eleonora11
5. máj 2013

len pre informaciu , ten ultrazvuk - morfologia je hradena poistovnou..takze svinstvo...a aj ine vysetrenia su hradené poistovnami..chapem, 3D a dvd a ine je uz nadstand. služba - to ano ...momentálne zistujem to je to s tymi poplatkami 100 , 200 euro...podlavsetkeho je to protizákonné požadovať vstupne akože registračné poplatky a malo by to byt len doporučené..EL

cecil36
5. máj 2013

@eleonora11 nerozumiem? pokial lekar nema zmluvu s poistovnami, je sukromnik, tak si moze spravit cennik aky chce. Bez ohladu na to ci to preplaca poistovna. Lebo on s nou zmluvu nema.

eleonora11
5. máj 2013

pokial viem, tak ma zmluvy s poistovnami, ale aj tak si ceny stanovi sam " sukromnik - lekar " neda sa to nijak regulovat, je len na pacientovi , kolko investuje do sukromnej ambulancie..a co ale viem, ze morfologicky ultrazvuk v 20 tom tyzdni je na 100% hradený poistovnou..

hama27
5. máj 2013

@eleonora11 inak, tiez sa v tych Tvojich komentoch akosi "stracam" a nerozumiem. Co sa tyka sestricky, tak ta, co ju mala predtym - zahoracka - tak to bolo cislo samo o sebe, ale ja som ju mala na haku i ked som si s nou, na pocudovanie, celkom vychadzala. Ale teraz tam ma novu sestricku a ta je celkom do pohody. K lekarke - ja som s nou velmi spokojna a nikdy by som o nej nemohla povedat, ze je z odbornej stranky nezdatna. Tiez sa mi nezda byt protizakonne, ze berie rocne poplatky - pacientka s nou podpisuje zmluvu, o cenach je informovana, svojim podpisom to berie na vedomie, takze co by tam malo byt protizakonne? Morfologicky UTZ - pri prvom tehotenstve mi moj stary gynekolog robil 3xUTZ a to vzdy iba uplne obycajny na obycajnej mašine, kde akurat tak zmeral velkost babatka. Nikdy ziadne prietoky, nikdy mi nepovedal, ci oblicky a srdce dobre funguju, ci placenta dobre vyzivuje, proste nikdy ziadne detaily ako pri mojom druhom tehotenstve u nej. Ani ma nikdy na morfo neposlal k niekomu inemu. Takze urcite je morfo preplacany poistovnou? Jedine ze by sa pred 4 rokmi taky ultrazvuk este nerobil, resp. ja ako prvorodicka som vtedy ani len nemala sajnu o nom.
Inak, vidim, ze si sa dnes zaregistrovala a hned supla na nu tieto 3 komenty. Ja viem, nie vsetci si su navzajom sympaticki, ale pride mi to zvlastne. Co sa stalo? Nejako Ta "zanedbala"? Vies, ked sa tak bavime s ostatnymi kockami, tak jedinu vyhradu k nej mali iba co sa tyka vysokych poplatkov, ale po odbornej stranke jej nic nevycitali.
@cecil36

eleonora11
6. máj 2013

ved som sa snažila potom reagovat na dalsi koment o teorii s poistovnami..ale to je jedno

sarin
4. jún 2013

@eleonora11 akoze nerozumiem,... o tych poplatkoch, kazdy sukromny trochu nadstandartny lekar ma poplatky nazvime ich ako chces registracne,... chodila som do Medifery tam bol poplatok 4500 korun slovenskych, len za gynekologiu,.. potom som chodila standartnej gynekologicke a bol to des,.. cakanie cakanie a dokonca aj ked som sa za 10€ objednala tak zase bolo cakanie a cakanie,.. Este som s nou neriesila nejake siahodlhe problemy, ale par bab poznam, ktore u nej po rokoch neuspesneho snazilkovania otehotneli do dvoch mesiacov,... Ja na nu nedam dopustit a tych 100€ mi za to stoji...

elfi1
6. jún 2013

tiez mam len dobre skusenosti - zatial ako netehulka. sestrucku vymenila a tato je celkom v pohode. chystame sa aj na dalsie babo, takze potom sa budem vediet vyjadriť aj k tehotenskej starostlivosti.
pred nou som mala tiez dobru lekarku, ale bol problem sa od nej dozvediet nieco. ked som sa nespytala, tak som nevedela. tato doktorka bez vyzvania vsetko komentuje, vysvetluje, radi...
co sa tyka cien, tak ano, su vysoke. ale pokial je problem, tak tam mozem za tych 100Eur chodit aj denne a mi to pokryje - az na nejake vynimky.
ak nie je problem, tak v podstate za jednu preventivku da zena 100Eur.
a v tehotenstve ze sa plati viac... Tak k tomu len tolko, ze mat moznost non stop konzultovat vsetko co treba aj po telefone, tak to je k nezaplateniu. Nie kazdy lekar je ochotny obetovat svoje sukromie

jankaa23
27. aug 2013

Ja som bola s pani doktorkou velmi spokojna aj pocas tehotenstva aj aj pri porode .... Mozem len odporucat

cicolatko
2. jan 2014

ja na pani doktorku nedam dopustit...mne velmi pomohla...a terajsie sestricka je uplne super...takze zatial ziadne vyhrady...teda akurat jedna...uverejnovat aspon na stranke kedy budu mimo (napr. na dovolenke).