MUDr. Ďurkech v Púchove
Ahojte. Chcem vás poziadat o vase informacie, nazory, ci skusenosti s MuDr. Lubosom Durkechom (v Puchove ordinuje v Zdravi). Nechodim k nemu dlho a na preventivkach bol v pohode, ale pravdupovediac teraz som z neho dost zmatena. Som teho- v 9 tyzdni.... Mala som u neho dve prehliadky a na buducej by mi mali uz zalozit teho- knizku. Zmetena som preto, lebo mi v podstate okrem toho ze je to zatial zdrave tehotenstvo nic nepovedal a ked som sa ho na minulej prehliadke spytala, kedy budem moct vidiet/pocut srdiecko babatka, tak sa na mna osopil, ze ci som to na tom sone nevidela... 😒 priznam sa, nevidela- nemam lekarske vzdelanie a bola som nadsena, ze vobec vidim plod...uvazujem o zmene gynekologa, ale najskor si velmi rada precitam vase dobre rady! 😉

@sujkazf
Ja bohužiaľ musím povedať, že mám zlú skúsenosť.
Áno nie je výrečný, ale o to vôbec nejde.Prestala som k nemu úplne chodiť 🫤 Mám nepríjemné výtoky a bolesť.Samozrejme je to už dlhodobo a on mi stále tvrdil , že je všetko v poriadku.Výsledky, že sú v poriadku dal mi na to nejaký predražený gél, ktorý mi absolútne nepomohol a ešte že nemám striedať partnerov🙄 a ja som v tom čase mala už päť rokov toho istého.
Som myslela, že mi oči vypadnú 👀
Takže to bola posledná kvapka 😕