MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty
Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??
dakujem
dakujem ti batomi za info ... 😉
xen21-mas pravdu,da sa sem pisat vselico,ale s rozumom.....
Sofinka81-teraz uz patris k doktorovi Janickovi,alebo si len rodila u nho,a mas toho gynekologa,koho si mala?
no....dievčence...toto musím okomentovať....ja som aj napriek vášmu protestnému nesúhlasu velmi rada,že sofinka81 mi napísala aj takúto ,,variantu,, podla mna nieje natom nič zlé....má to byť forum o všetkom,tak prečo nebyť ,,otvorený,, a uprimný.samozrejme,že nechcem nikomu zle,ale ukážte mi dr. ,ktorý to tak ,,sem tam,, nerobí???a ja čo platím peniaze do poisťovne,mám prispieť ešte aj na nemocnicu?všetko si tam musím zabezbečiť,nič mi nemocnica nedá,ešte aj tú podložku pod zadok si mám priniesť....tak ako ,,sorry,,.
popelka79-tu neide o to,ze nemame napisat pravdu,a samozrejme sofinka s tym chcela dobre,ze ti to napisala,ale nezabudnime,ze na tejte stranke dr.Janicek je "v hlavnej ulohe",a predpokladam,ze nikto mu nechce robit zbytocne problemy.Da sa pisat internu postu tomu dotycnemu,komu chces povedat take volaco,co netyka ineho,a hotovo.To ze on ma tu namahu,ze sa s rodickou dohodne,aby co najlacnejsie mohla vybavit,to neznamena,ze treba vykricat,aby kazdy vedel,ake spekulacie sa deju.Lebo,vselijaki sme,kazdy inak to pochopi,kazdy inak reaguje na to.A co hovoris,ze do nemocnice vsetko mozne treba brat,je to pravda,a je hamba na nase Slovensko,ale za to Janicek nemoze,tak preco by mal mat po chlebe on?!Moja sesternica ked isla rodit-nie u Janicka-tak ten dotycny doktor cakal pred salou na jej muza s obalkou,dovtedy ani neisel za nou na salu.Takze taky dr,ako Janicek,nie je kazdodenny,myslim ako clovek,aj ako doktor,takze nerobme mu zle zbytocne,lebo nemusi to kazdy tak brat,ako ty,a uz je z toho problem.A to co hovoris,ze ktory doktor to tak nerobi...Ale o ktorom je takto napisane verejne???
a tak ano batomi...uznávam máš pravdu,žiadne problémy nikomu nechceme ...ani to nebolo v úmysle....len som chcela vedieť isté varianty,že sa dá tak,alebo onak,kedže nenavštevujem nemocnicu a nepoznám tam novych lekárov.a som vdačná za každú radu...alebo ,,variantu,,
Plati sa u kazdeho lekara,ak ho chcete mat "len pre seba".Ci je to v Galante,ci je to v Bratislave,ci je to v Kosiciach.Ale zdravotne poistovne sem neplette.Platit si nemusis.Ale tak aj ta starostlivost castokrat vyzera,ze ano.
Nedá mi nezapojiť sa do diskusie 🙂 Minulý týžden som bola prvý krát u pána doktora Janíčka na prehliadke (registrácia 20euro ale keby povedala sestrička 40euro tak dám!!!) bola som v Seredi na Železničnej objednaná na neskoré poobedie čo mi neskutočne vyhovuje pri 10 mesačnom synovi a to bola moja prvá skúsenosť so skvelým lekárom a veeeľmi milou sestričkou! Ja teda chodí dosť po doktoroch so synom ale takýto milý prístup, to sa len tak nevidí! Hned mi zistil dalšie tehotenstvo takže sa budeme stretávať častejšie 😉 Platí sa potom za každý ultrazvuk 10euro a v poslednom mesiaci tehu každá poradna 5euro čiže úplne prijateľné a pri každom ultrazvuku si môžete priniesť CD a budete mať video a má aj 4D ultrazvuk na ktorý môže prísť aj otecko! Dokonca tam prišla mamička s malou dcérkou ktorá plakala a pán doktor jej dovolil ísť dovnútra aj s maminou!!! To keby sa stalo u môjho exgynekológa tak by s nou vyšmaril dvere. 😢 Takže dr.Janíčka vrelo odporúčam (stále berú nové pacientky) 🙂
@ivuskanicolasko tak za tolke prachy vas uz mali na zlatom podnose nosit. skoro mi oci vyskocili, ked citam tie sumy. sialene.
@ivuskanicolasko keď môžem trošku poopraviť, tak poplatok 10,- eur sa neplatí za každý ultrazvuk v tehotenstve, iba za tie, čo sú "nepovinné" a to je myslím 3x, za ostatné sa neplatí. Poplatok 20,- eur je jednorázový, potom sa ročne platí tuším 5,- eur. Inak sa tiež pridávam k spokojným pacientkám Dr. Janíčka, naozaj skvelý prístup, všetko vysvetlí, takže odporúčam.
@ivuskanicolasko @stanislavao potvrdzujem sumy, co pise @moka
ano ano iba za tie nepovinné, máš pravdu MOKA a to ročne tak k tomu sme sa ešte nedostali 🙂 Normalne sa už teším keď tam pôjdem na budúce 😉 😉 😉
to vážne KIKASS ? ja stále rozmýšlam po svojom prvom pôrode či na ten druhý pôrod si nezavolám dr.Janíčka pretože si myslím že by veľmi odlahčil situáciu... lenže chcela som rodiť v TT a nie v GA 😒
Ahojte.....neviete mi povedat, ci pan gynekolog Janicek je za epidural?
Chcela by som si vybavit anesteziologa vopred ale neviem, ci to je vec gynekologa.
Dakujem pekne
lenkaleg-mna sa opytal pan doktor na poslednej poradni,ci budem chciet.Ja som nechcela,kamaratky mali,a poradili mi,nech si nevypytam epiduralku.Ale ked chces,mas jej dopredu povedat,a urcite nie je problem,aby si dostala.Samozrejme zato sa plati.
No ano ja chcem, aj som to mojmu doktorovi hovorila, ale on sa vyjadril, ze to budeme riesit v den ,,D,,. Ale to tam akurat nemusi byt anesteziolog. Preto som sa pytala, ci mate skusenosti s tym u pana doktora Janicka. Platit, to viem ze urcite budem zato.
Len ze ci si ho mam nejako sama vybavit-zazmluvnit alebo nie. Lebo ak to na mna pride a nebude v nemocnici anesteziolog, tak budem musiet byt bez nej.
Dakujem
@ivuskanicolasko ahoj chcela by som sa ta len spytat leob neviem koho ze ci potrebujem trvaly pobyt mat v seredi na to aby ma tu prijal ako pacientku . dik
ahoj,nemusis mat trvaly pobyt v seredi. Nove pacientky stale berie. Myslim, ze sa za to plati 20 €, vola sa to registracia.
Treba zavolat, objednat sa, da ti vymenny listok, s kt. pojdes svojmu gynekologovi a on ti da tvoju kartu a s tou kartou potom pojdes Janickovi.
Cislo do ambulancie: 031 381 2408
Ahojte.....este raz sa chcem spytat, ci mi neviete povedat, ci pan gynekolog Janicek je za epidural?
Chcela by som si vybavit anesteziologa vopred ale neviem, ci to je vec gynekologa, ci to on sam vybavi vopred. Len on mi hovoril, ze to budeme riesit az ked to na mna pride, v den ,,D,, Ake mate skusenosti, mam si ho sama zajednat, alebo to nechat na nahodu, ako to bude v den porodu, ci vobec bude mozne pichnut epidural.
Dakujem pekne
@lenkaleg no podla mna - ako v inych nemocniciach byva zvykom - MUSIS mat s anesteziologom nejaky "pohovor", podpises papiere.... a potom je na tebe, ci v den "D" si ho zavolas, alebo si to rozmyslis alebo pod. ...ci je alebo nie je Dr. za epidural, zistis, ked sa ho priamo spytas, ci ti odporuci alebo nie... ze aky je jeho nazor... ale ked sa ho nespytas na nazor, iba povies, ze chces epidural, tak ti nic nepovie, to je jasnacka... a aj poradi, co a jak...som si ista 😉
Dakujem za odpoved. Ja som sa ho viac krat praveze spytala a povedala ze chcem epiduralku a on ze to bude riesit az potom ked to na mna pride. Preto som sa pytala, ci nema niekto skusenosti, ze ci si to mam vybavit mimo mojho gynekologa.
A ked si nakoniec rodila bez epiduralky, tak potom co anesteziolog. Peniaze aj napriek tomu zobral? Bol tam vobec?

popelka79-mne tak bolo povedane,ze ked chces mat konkretneho doktora pri porode,ale on nema vtedy sluzbu,tak za to,ze kvoli tebe dojde do nemocnice sa mu plati 150eur,plus nemocnica vypyta dalsiu stovku za to,ze si zavolala doktora do nemocnice,ked nemal sluzbu.Inac nemyslim si,ze dr.Janicek inak by sa s tebou spraval pri porode,lebo nie si jeho pac.