MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty
Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??
dakujem
No,je to dost penazi.Ja som mala to stastie,ze ked som isla rodit,mal sluzbu.Ine poplatky nemas,ak nechces byt sama na izbe,alebo ked nebudes mat pri sebe nikoho pri porode.Za izbu,ked si tam sama,tusim 15eur sa plati na den,a ked mas niekoho pri sebe pri porode,to tusim 26eur.Primara som mala na vizite v pondelok a stredu,ale viaceri chodia vtedy naraz,a nie su tam ani 5minut.Pri kazdej mamicke sa ozve ten doktor,u koho si rodila,a povie primarovi,ze ako si na tom.U mna sa ozval Janicek,primar len pozrel na moju kartu,a hotovo.Nie si jedina,co si od neho odisla,tak urcite to nebude nejak riesit,hlavne ked nie sam chodi po izbach.Aj ja som bola prvorodicka,vselijake obavy som mala samozrejme,ale vsetko prebehlo v poriadku chvala Bohu.Kedy mas termin?Co budes mat syna,alebo dceru?Drzim ti palce
To,ze tu 100-ku nevypyta nemocnica,nikto nepotvrdil.Pan doktor hovoril,ze treba s tym ratat
Môzem len odporucit pana doktora Janicka.Mne bol pri pôrode a musim povedat ze keby nebolo jeho tak dopadnem velmi zle.Mali sa mi narodil 16.11.2012 v 36 tizni,mala som problemi pri otvarani nemala som kontrakcie ale vdaka doktorovi som porodila aj ked som bola otvorena len na 8 cm.Bol to tasky pôrod ale nemuseli ma nastrihnut.Este raz dakujem panovi dok. Janickovi
Musím vyjadriť max. spokojnosť so starostlivosťou a celkovým prístupom Dr. Janička počas tehotenstva, pôrodu a pobytu na šestonedelí. Vďaka nemu máme úžasný zážitok z pôrodu. Ešte raz ďakujeme Pán Doktor! 🙂
Podobne .veľké ďakujeme za starostlivosť počas tehotenstva a porodu,za ludsky pristup a zaujem. 🙂
@mokaa sme sa na tom sesto aj stretli,že Monci🙂kto by to bol povedal🙂 Veronika
@bubatenka17 ano, dobre nam to vyslo 🙂
Ahojte, chcem sa spytat, neviete niekto, ked chcem rodit v Galante, či pri pobyte v pôrodnici môze byt so mnou partner a za akych podmienok, kolko sa plati? Máte niekto takúto skusenosť? Mám istý zdravotný problem a okrem toho budem mat aj cisarsky, tak by som bola rada, aby bol pri mne a pomohol mi,,,dakujem za odpoved,
Tiež by som všetkým rada Dr. Janíčka odporučila. Super prístup, ambulancia, odbornosť, sestrička, no hotový poklad 🙂 Som veľmi rada, že ho v Seredi máme. Po pôrode sa mi podarilo dostať samostatnú izbu a to bolo tiež veľmi fajn. Užila som si v klude prvé dni malého a aj som sa veľmi dobre vyspala a obaja sme si oddýchli (vlastná kúpeľňa a donáška stravy na izbu tiež poteší 😀 ) prajem doktorkovi veľa spokojných a šťastných maminiek ako som ja 😉
Ahojte, viete poradiť, či tento týždeň bude niekto v ordinácii? Chcem sa čím skôr objednať na vyšetrenie, ale či má vôbec význam chytať telefón do rúk 😅
Pan doktor Janicek je ten najuzasnejsi doktor na svete. Vzdy mi len pomohol a povzbudilma..on je premna ze vazne PAN doktor . Keby bol kazdy doktor taky ako je on tak zdravotnictvo by vyzeralo trikrat lepsie !! A nieje to pekne taketo veci vymyslat na tak dobreho cloveka.
@luciabenikova ake veci? 😲 ved ho tu vsetky chvalia...
@f_janicek Rovnako môžem pána doktora len a len pochváliť! Veľmi milý a profesionálny prístup. Odkedy som začala chodiť ku gynekológom, bola to jedna nočná mora. Tu som prvýkrát zažila absolútne bezbolestnú preventívnu prehliadku, neverila som, že také niečo je možné!!!!!! Potom celé tehotenstvo som stresovala a panikárila, ale do poradne som sa tešila, lebo s pánom doktorom sa dá rozprávať o všetkom, vždy som dostala priestor na svoje otázky, dokonca mi tie poradne chýbajú 🙂. Aj celý pôrod bola jedna veľká panika 🙂 myslela som si, že viem, čo ma čaká, ale nebola som na to v skutočnosti pripravená. Je mi jasné, že som porodila len vďaka Vám, pán doktor. Verila som Vám každé jedno slovo, každý jeden povel a čo ako ťažko mi bolo, vedela som, že musím poslúchnuť 🙂 Baby nehľadajte iných lekárov, šup šup do Serede 🙂
Pán doktor, Vám z celého srdca želám, aby Vás nikdy nedobehla frustrácia z nízkeho príjmu, únava z nočných služieb, alebo služieb počas sviatkov, alebo tie ustavičné sťažnosti žien s veľkými bruchami 🙂, lebo aj to musí ísť niekedy parádne na nervy (teda, aspoň mňa by šľak trafil, keby za mnou chodila taká pacientka, ako ja 🙂 a aj keď toho určite máte niekedy akurát tak dosť, nikdy to nie je cítiť a to je super! Ďakujeme za všetko 🙂 Manželia Angletovci + Jakubko
pan dr. Janicek najlepsi doktor akeho poznam, mozem len odporucit 🙂 o tri tyzdne idem rodit, a vdaka jeho podpore a starostlivosti sa absolutne nebojim, urcite to hravo zvladneme 🙂
@lenuska2907 da sa s nim po telefone dohodnut ze pridem do GA nemocky a tam by sme sa dohodli na tom porode? lebo aj tak pojdem do GA do nemocky a takto by som si to vedela vybavit. Alebo kedy on ordinuje v GA?
@zankaj musis mu zavolat najprv zalezi na nom kedy ma v sluzbu v galante, ale mal by mat v stredu a v piatok, zalezi co ti navrhne. A povedz mu ze ides do galanty aj tak, tak ci by ste sa nemohli dohodnut na tom tam..,
@lenuska2907 ok dakujem stredu idem na poradnu k svojej uvidime ako dopadnem uz asi druhy den mam bolesti 🙂 ale take jemne a nepravidelne a v suske mam strasny tlak a aj v panve :D ja sa tesim ale aj bojim 🙂 a ozaj ta epi to kde mam ist na ktore poschodie v nemocke ci kam to vlastne?
Tehulky, chcem sa spytat kolko p.dr berie za porod a ci ma vezme ked ma toho tolko vela :( dakujem
tu sumu som uz nasla :P
no baby, nevolala som este ale pisalo sa tu niekde, ze okolo 150e...chcem u neho iba rodit....
@f_janicek ,mareli,keĎ som si prečítala tvoj inzerát,išla som z kože vyliezť od zlosti,pretože Dr.Janíček je PÁN DOKTOR aký sa ani v zahraničí nevidí nie ešte na Slovensku a to v malinkom meste,na šťastie som si prečítala aj nižšie príspevky a je to vyjasnené.Som vďačná,že môžem byť jeho pacientkou,pán doktor je najlepší akého poznám,milý,ústretový,ochotný,poradí,vysvetlí,všetko čo si len praješ,nedá sa mu nič !!! vytknúť 🙂 vybaví čo sa len dá.V Seredi ambulancia funguje,je nadštandardne vybavená,kde sa skoro vôbec nič nečaká.Môj prvý pôrodník odišiel do dôchodku a túžila som mať tak dobrého aj pri druhom ako bol on,ale Dr.Janíček je ďaleko viac 🙂 Som vďačná za opravnú diagnózu v tehotenstve(ktorú iný zle udal-aj preto som prešla k Janíčekovi),za pôrod,za operáciu,všetko 🙂) Komu som ho odporučila,tiež sú baby spokojné,a ak chce byť niektorá tehotná mamina v bezpečí a istote,smelo odporúčam pána Dr.Janíčeka,a ako čítam už aj PhD.Gratulujem 🙂 Vlčekovci
@jozka111 ahoj nedalo mi neanpísať ti,šaľa je ešte nie za ale pred opicami,tiež šikovný lekár mi to udal takú diagnozu v tehotenstve,že som preležala jeden mesiac doma,zbytočne,,,ale najhoršie že som ten čas aj prerevala,tiež zbytočne 😕
vrelo ti Dr.Janíčeka odporúčam kým ku nemu nezajdeš,nepochopíš presne o čom tu píšeme,lebo slovami sa jeho profesionalita a ľudskosť nedajú opísať.pa

No ja nechcem rodiť práveže cisárskym ale musím. Takže dokopy 250 eur? Fuuha no to je celkom dosť. ? Ešte sa mám pripravit okrem tohto aj na nejake iné poplatky? Som privorodička a mam v tomto dosť chaus. Ešte k tomu som prestupila od primára takže moc sa neteším ako sa na mňa na vizite bude pozerať, ale hádam to nejako prežijem. O sestričkách som taktiež čo to počula. Chcem sa spýtať nato všetko aj doktora, len idem až za 2týždne a už som chcela vedieť nejaké info dopredu 🙂))