icon

MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty

trinitka87
23. nov 2010

Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??

dakujem

ana85
28. jún 2013

@mariankamk ano, je to taka nadobka ako na obrazku. v lekarni to predavaju bezne. vola sa to nadobka na odber vzoriek.

ana85
28. jún 2013

@mariankamk ja som to kupovala v Galante v lekarni v Tescu, ale maju to aj v Kauflande.
urcite to maju aj v Seredi, skus inu lekaren.
napr. na krizovatke, v Kauflande, alebo lekaren Flos Tillia (stara lekaren).

ak by to naozaj nemali v Seredi v lekarni, tak v zdravotnickych potrebach (napr. na poliklinike)

mariankamk
28. jún 2013

@ana85 bbyvam v GA, v Seredi som skusila len preto, ze som akurat sla okolo... a co vsetko vam davala urologicka zistovat? ktore parametre?

ana85
28. jún 2013

@mariankamk my sme zistovali pohyblivost spermii, kolko % z nich je oplodnenia schopnych, ci nemaju atypicky tvar, aky je ich pocet - cize rozbor kvoli zisteniu plodnosti.

denide
7. júl 2013

ahojte baby neviete mi napisat ako robi zajtra pan doktor janicek nasla som si ho na 1 internetovej stranke a tam ma az od 13tej? utorok a stvrtok od 16tej stale to tak funguje? potrebujem mu zajtra surne zavolat ohladom objednania, dakujem

batomi
10. júl 2013

denide- kukni na www.zzz.sk

denide
10. júl 2013

@batomi ahoj dakujem ti, ale uz som si to nasla a neberie novych pacientov, tesne pred mojim terminom bude na dovolenke

ana85
26. júl 2013

ahojte,
neviete ci ma pan doktor dovolenku? neviem sa dovolat do ordinacie.
dakujem

denide
26. júl 2013

@ana85 ano ma dovolenku vracia sa 06.08. dufam, ze si nepotrebovala nic surne

ana85
27. júl 2013

@denide dakujem pekne za info. no, budem musiet vydrzat. robila som si test a je pozitivny. tak som to chcela potvrdit 🙂 ale budem musiet pockat, kym sa pan doktor vrati z dovolenky,

denide
27. júl 2013

@ana85 gratulujem 😀

ana85
28. júl 2013

@denide dakujem 🙂 len zle mi je ako psovi ☹ ranna nevolnost nie je ranna, ale celodenna a zachod sa stal mojim najvernejsim kamaratom 😝
dufam, ze tieto tehotenske nevolnosti rychlo prejdu.

sandra1005
31. júl 2013

Ahojte.Neviete mi poradit, kto zastupuje dr. pocas dovolenky?

veronix84
2. nov 2013

@mareli P.Doktor má pravdu a inak je aj moj lekár ,nikdy by som si toto nedovolila napísať ak som si nie istá a mimochodom na správe od lekára je jeho pečiatka takže ked už Vám to dieťa takto nešetrne vyšetril prvé čo si pozriem je meno na pečiatke 😠 .A mimochodom je velmi fajn lekár 🙂

veronix84
2. nov 2013

@mareli Pečiatka na naleze ti nič nehovorí ,ked to nebol on tak tam malo byť ine meno!To je prve čo si pozriem ked niesom spokojná s lekárom 😀

mareli
3. nov 2013

@veronix84 dakujem ti za upozornenie, prislo sice takmer po 3rokoch, odkedy som tu pisala a nasledne aj vysvetlovala. tak ale vzdy sa najdu dobre duse, co si este s radostou "rypnu".

veronix84
4. nov 2013

Sorry ja som sem na tuto stranku prišla pred 4 dni dozadu takže som si vobec nevšimla dátum príspevku . 🙂 tak ešte raz sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ana85
20. dec 2013

ahojte baby, tie ktore ste rodili u dr. Janicka ako to funguje, ked pridu na vas porodne bolesti a dr. nema sluzbu? zavolate mu na mobil a on na 100% pride za vami do nemocky?

siss_sz
21. dec 2013

@ana85 pokial nema dovolenku, tak ano..ale musis sa s NIM dohodnut... 😉

ana85
22. dec 2013

@siss_sz dakujem 🙂 ty si u neho rodila? bola si spokojna?

siss_sz
22. dec 2013

@ana85 ano, obe deti..
a neviem ci najdes nespokojnu pacientku medzi jeho pacientakami 😉 takze ano,bola som spokojna..jedno dieta mi odrodil v sluzbe, jedno o tretej v noci - takze volala som a prisiel

vera1984
7. jan 2014

Ahojte. Chcem sa spýtať, ja by som chcela rodiť s epidurálkou a chcela by som aj JAníčka. Neviete aký ma on na to názor? Rodila niektorá z vás pri ňom s epidurálkou? Ďakujem za odpoveď 😉

cynthie
10. jan 2014
Používateľ cynthie je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cynthie.

ahojte baby, mudr. janíček má 3D alebo 4D ultrazvuk? Ďakujem

ana85
10. jan 2014

@cynthie pokial viem 3D 🙂

ana85
10. jan 2014

@vera1984 ahoj, pokial viem, je zastanca prirodzenych porodov bez epiduralky. ale vraj psychicky dost pomaha pri porode. takze mozno epi ani potrebovat nebudes 😉

teecko
10. jan 2014

odporucam, volala som mu ked nemal sluzbu, dviha telefoon!! co sa pri havranekovi povedat neda.. baby skor bol na pohotovosti v galante /zo serede/ ako ja zo severu !!!!

martinasukennikova
11. jan 2014

Odporucam!! Ja som moc spokojna! Hlavne pri porode.mi dost pomohol. Nemam nic zle na jeho osobu...fakt super doktor ;)

vera1984
11. jan 2014

@ana85 Ty tiez budes rodit pri nom?

ana85
11. jan 2014

@vera1984 ano, chcem rodit s nim v GA nemocnici. ty tiez?

vera1984
12. jan 2014

@ana85 Ano aj ja.Ale chcela by som aj epiduralku,tak dufam,ze nebude mat s tym nejaky velky problem.