MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty
Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??
dakujem
@mariankamk ja som to kupovala v Galante v lekarni v Tescu, ale maju to aj v Kauflande.
urcite to maju aj v Seredi, skus inu lekaren.
napr. na krizovatke, v Kauflande, alebo lekaren Flos Tillia (stara lekaren).
ak by to naozaj nemali v Seredi v lekarni, tak v zdravotnickych potrebach (napr. na poliklinike)
@ana85 bbyvam v GA, v Seredi som skusila len preto, ze som akurat sla okolo... a co vsetko vam davala urologicka zistovat? ktore parametre?
@mariankamk my sme zistovali pohyblivost spermii, kolko % z nich je oplodnenia schopnych, ci nemaju atypicky tvar, aky je ich pocet - cize rozbor kvoli zisteniu plodnosti.
ahojte baby neviete mi napisat ako robi zajtra pan doktor janicek nasla som si ho na 1 internetovej stranke a tam ma az od 13tej? utorok a stvrtok od 16tej stale to tak funguje? potrebujem mu zajtra surne zavolat ohladom objednania, dakujem
@mareli P.Doktor má pravdu a inak je aj moj lekár ,nikdy by som si toto nedovolila napísať ak som si nie istá a mimochodom na správe od lekára je jeho pečiatka takže ked už Vám to dieťa takto nešetrne vyšetril prvé čo si pozriem je meno na pečiatke 😠 .A mimochodom je velmi fajn lekár 🙂
Sorry ja som sem na tuto stranku prišla pred 4 dni dozadu takže som si vobec nevšimla dátum príspevku . 🙂 tak ešte raz sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ahojte baby, tie ktore ste rodili u dr. Janicka ako to funguje, ked pridu na vas porodne bolesti a dr. nema sluzbu? zavolate mu na mobil a on na 100% pride za vami do nemocky?
Ahojte. Chcem sa spýtať, ja by som chcela rodiť s epidurálkou a chcela by som aj JAníčka. Neviete aký ma on na to názor? Rodila niektorá z vás pri ňom s epidurálkou? Ďakujem za odpoveď 😉
ahojte baby, mudr. janíček má 3D alebo 4D ultrazvuk? Ďakujem
odporucam, volala som mu ked nemal sluzbu, dviha telefoon!! co sa pri havranekovi povedat neda.. baby skor bol na pohotovosti v galante /zo serede/ ako ja zo severu !!!!
Odporucam!! Ja som moc spokojna! Hlavne pri porode.mi dost pomohol. Nemam nic zle na jeho osobu...fakt super doktor ;)

@mariankamk ano, je to taka nadobka ako na obrazku. v lekarni to predavaju bezne. vola sa to nadobka na odber vzoriek.