MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty
Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??
dakujem
@bubatenka17 Ďakujem ti pekne len som chcela vedieť či sa jeho prístup zmenil alebo je to len fáma....
Ahojte mamičky, ja som jeho pacientka , a nechodí k pôrodom už vôbec ani za 300 euro ani za 500 euro , nezoberie od vas uz ani euro ...
nie nechodí vôbec už , jedine ak naňho natrafíš v službe . A to malá pravdepodobnosť si myslím . 😀 musím sa s ním ešte o tom porozprávať , teraz idem v stredu k nemu tak sa ho opýtam . Ja mám termín v júli .
ahojte, na odber krvi (tehu, HCG) zvyknete najprv zavolat a dohodnut sa so sestrickou na termine?
Ahojte. Mna zaujima len taka banalna otazka - dostava sa aj u doktora (asi od sestricky) ten kufrik so vzorkami pre babatko ? Lebo pri predoslom tehotenstve som k nemu prestupila az v 32.tyzdni kvoli porodu od ineho doktora z NR..a tam mi kufrik dali..a este v nejakych skorych tyzdnoch tehotenskych..A potom este 1 som dostala v porodnici..Tak som zvedava, ci aj u dr.Janiceka sa nieco take dava...Vdaka 🙂))
@devilgirl821 Neviem o tom,som jeho pacientka,a unho som nedostala kufrik,len v porodnici
ahojte, mám otázku na Vás - viete mi prosím povedať ako má dr. ordinačné hodiny v Seredi? našla som niečo na zzz.sk, len neviem či to platí. ďakujem
Ahojte baby, koľko sa plati u Dr janicka. Hneď prvý krát Keď sa prestupuje od iného gynekológa. Ďakujem
@cicus007 AHoj, prosim ta, ja som tiež pacientka Dr.janíčka, termin mam v novembri...a som nestastna že vraj nechodi k porodom - este sa mi zdalo skoro to s nim riesiť...chcem sa ta preto spýtat, že povedal ti normalne, že prostee mas ist rodit hocikomu?neporadil ti ani ku komu ked nie k nemu?....ech to este bude zaujimave...
@zuzzzz ahojcek , no ja to mam uz za pár . Každú poradňu mu pripomínam ze proste hO k pôrodu chcem a stále sa len usmieva . A kedže sa mi to blíži dávam tomu ešte max 2tyzdne tak povedal ze nech nestresujem ze na mna mysli . A ked tak sa dohodneme na jeho službu v práci . Takze asi tak 🙂 a ty ked to máš v novembri tak to je ešte ozaj hodne ďaleko . To stačí min mesiac pred termínom riešiť inak sa o tom ani baviť nebude .
@dianavaneska to je individuálne , kto koľko dá do obálky , ale vačšinou co počúvam tak od 300€ do 500€ .
@cicus007 Dakujem ti🙂 no ja som prvu dcerku rodila narýchlo v 36tt 🙂a mala som jeho pri porode, preto ho určite chcem...ale zas by som nechcela aby mi vyvolavali porod za kazdu cenu...neviem komu by som z Galantských lekarov isla rodiť ...ked nie u neho :(( dufam,že mi to tak vyjde že bude mať práve službu,to by bolo úzasne🙂 prajem to aj tebe
@dianavaneska ja som doktorovi platila v novembri 2012 za pôrod 200€...to mi on povedal, koľko...ale keby mám dám mu aj raz toľko,keby si to môžem dovoliť.Mám úžasný zážitok vďaka nemu,na ktorý nezabudnem nikdy....takisto aj keď som potratila,ma čistil on a takisto nemám z toho takú traumu....aj kvôli nemu.Tak určite sa oplatí...hovorím,keby mám peniaze...dám mu aj viac,zaslúži si fakt...

wau tak to uz je ina palka penazi, nemam slov