icon

MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty

trinitka87
23. nov 2010

Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??

dakujem

angel987
1. mar 2017

@zuzi1409 no to bolo prvykrat ked som k nemu šla,čiže registracia + preventivka. takze asi preto 20€

zuzi1409
1. mar 2017

@angel987 ahaaa dakujem, ja za zakazdym sa tolko plati 🙂

xen21
2. mar 2017

20 je registracia a 5 je rocne za preventivku.

dianavaneska
3. mar 2017

@zuzi1409 nie za preventivku 5 e..,a 20e sa plati ten prvy vstup ako registracny,ci ako sa to vola 😊

daphne13
9. mar 2017

Ahojte mile Mamicky. Chcela by som Vas poprosit o podporu prispevku ohladom zriadenia Hoplalandu v Seredi. Vyjadrite prosim aj Vy svoj nazor. Hoplaland je uzasna vec pre nas a nase deti . Preco by sme mali cestovat do inych miest ked sa chce nase dieta vyskakat , Prosim podporte tuto mslienku a aj Vy mamicky, ktore este len cakate babatko alebo mate male babatko , casom kazda uvidite ze detske ihriska v horucavach a zime su takmer nepouzitelne. Arzenal hraciek tiez doma vela krat nezabera , lebo sa stavaju rychlo opozeranymi. Cim viac nazorov tam budeme mat tym skor daco docielime. Vopred Vam vsetkym dakujem, nakolko Vas cas je velmi vzacny.

http://www.seredonline.sk/clanky/chybajuci-hopl...

jessiejess
9. mar 2017

@daphne13 tak s tymto nepohnes.Nehnevaj sa,ale ked investor cuvol,asi mal dovod.Asi sa mu to neoplati.Ty,ja ani nikto nic nezmoze...😉

daphne13
10. mar 2017

@jessiejess . Len ten co sa vopred vzda, ten nic nezmoze. Ja osobne sa nevzdavam, lebo to je to najjednoduchsie a nikam to nevedie, len k apatii a stagnacii. Ked by sme po prvom pade z bicykla nenaskocili nam opat , nikdy by sme sa bicyklovat nenaucili.

mariahodzova
2. máj 2017

Zienky neviete ci sa u pana doktora nezmenili ordinacne hodiny?mam napisane ze ordinuje pondelok,utorok,stvrtok len nejako sa neviem dovolat.dakujem

martina2621
2. máj 2017

@mariahodzova maju dovolenku. mali by byt spat myslim 9.5

mariahodzova
2. máj 2017

@martina2621 Dakujem

anjelka1
21. jún 2017

Prosim vas ake ma dr. ordinacne hodiny?

siss_sz
3. júl 2017

@mariahodzova
@martina2621 do 10.7. ma vypisane...

mariannamk
25. sep 2017

ahojte, je tento tyzden aspon sestricka v ordinacii zastihnutelna, prosim? kamaratka sa potrebuje objednat a nevie sa po cely den dovolat. vdaka 🙂

monika333slov
28. máj 2018

Neviete či ordinuje dnes Janicek? Neviem sa dovolať.

petulaptt
28. máj 2018

Tu su ordinacne hodiny

monika333slov
14. jún 2018

@petulaptt ďakujem, tak nakoniec mal dovolenku.

danielruzic
24. júl 2018

@monika333slov zial ma dovolenky takmer stale .. v kratkom case napisem obsiahlejsi clanok

danielruzic
24. júl 2018

@elmunda81 som rad ze citam aspon jeden pozitivny ohlas na jeho spravanie za posledny cas

danielruzic
24. júl 2018

@angel987 je mi velmi smutno z toho co tu citam velmi zial musim potvrdit skusenost .. ano pan doktor sa za posledny cas mimoriadne zmenil v spravani a zial nie k lepsiemu

danielruzic
24. júl 2018

@tinuska58 o moznosti zmenach doktora Vas iste ochotne bude informovat aj Evicka Ferkova sestricka

danielruzic
24. júl 2018

@martina2621 zial suhlasim a potvrdzujem .. aj z jeho spravana v osobnom zivote

danielruzic
24. júl 2018

@angel987 o moznostiach zmien vas bude informovat velmi ochotne sestricka Dr. Janicka

danielruzic
24. júl 2018

@angel987 zial ano velmi sa zmenil za posledny cas
\

danielruzic
24. júl 2018

@daphne13 zial co viem Modreho konika od kedy sa zacali na nom vyskytovat negativne nazory prestal citat a uz necita vobec. vseobecne ... ma to zrejme v povahe nema rad akukovek kritiku tazko ju znasa a namiesto toho aby pouvazoval nad svojim spravanim jeho odpovedou je utok voci osobe ktora ho kritiuje

tinuska58
24. júl 2018

@danielruzic nerozumiem tomuto komentáru ja som s pánom doktorom spokojná a urcite by som ho nemenila a ani to nemám v plane pravdepodobne ste sa pomýlila a nemalo to byt adresované mne ...

danielruzic
25. júl 2018

@tinuska58 vy ste spominali zmenu doktora v niektorom prispevku, len som Vam podal vseobecnu informaciu

tinuska58
25. júl 2018

@danielruzic ale to som ja konkrétne nechcela zmeniť lekara... pýtala sa to vyššie pani... ja som jej len dala radu avšak nie s úmyslom odist od pána doktora ...s Dr janickom som spokojná a nemám v plane ho menit 🙂

danielruzic
25. júl 2018

@tinuska58 ok tak potom je všetko v poriadku

elmunda81
29. júl 2018

@danielruzic a preco sa mu zmenilo spravanie? Vsimla som si, ze posobi aj ako fotomodel, myslite ze kariera gynekologa je uz na vedlajsej kolaji? Nemyslim to nejak vyrivacne ale tiez spm sa dopocula, ze uz to nie je ten "doktor" co byval.

danielruzic
30. júl 2018

@elmunda81 nie je jednoduché vyjadriť sa mi na túto tému. Skôr by som navrhoval aby ste si názor spravili resp odpoveď nasla sama. Skúste porovnať posledné strany reakcií pacientok na modrom konikovi s profilom pána doktora na instagrame. (fero.janicek)