MUDr. Grochal - vaše skúsenosti
Ahojte, objednala som sa na vysetrenie k MUDr. Grochalovi a chcela by som vediet ake mate s nim skusenosti + ako to tam cenovo vychadza 🙂
@lajlilinka co to presne znamena v domceku? 😠 nikdy som to nepocula
Já som sa objednavala telefonicky,podlá datum poslednej menstruacie mi vyratal návštěvu na 19tyzden,Teraz viem,ze to je skoro na 3D.....a v ambulancii povedal,ze je to skoro...nechapala som.Mily,ochotny,ludsky pristup a veelky odbornik,a hlavně,som odchadzala s pocitom,ze naše dievcatko,je úplné v poriadku....to bolo pře nás najdolezitejsie....a to myslím,ze by mi povedali aj na 3D v Hlohovci,cize druhykrat by som tak dialku nesla.
@aduska211 neviem presný názov, je to za Alijevicom, nejaké Centrum prevencie onkologických chorôb a sono... Posielajú tam gynekologovia na sono alebo mamografiu. Je to asi štátne, nič sa neplatí...
Tehotná žena je dnu 2 minúty...takže asi tak, aj to niečo značí...
Sa Dr. pýtam, že či je všetko ok a díval sa na mňa ako na blázna...pýtala som sa na srdiečko, či dobre bije, že či chcem počuť...tak ho pustil a díval sa na mňa, ja na neho, že hádam mi aj povie, či to tak ma znieť...až na moju otz sme sa k tomu dostali...😬 išlo ma poraziť!
Ahojte baby, my sme boli dnes u Dr. Grochala a mozem ho len odporucit 🙂 Pan doktor je velmi mily, privetivy a trpezlivy. Nas drobec sa nam otacal chrbatikom, tak nas pan doktor dvakrat poslal na prechadzku 🙂 Vsetko nam podrobne vysvetlil a ukazal.
Ahojte, viete mi poradiť, ci sa špecializuje aj na vyšetrenie srdiečka dieťatka v tehotenstve? Ďakujem
@maminalalala ,najdi si stranku Femicare Martin Mudr.Grochal ma tam vsetko opisane co vsetko sa da u neho vysetrit,je to skvely lekar,odbornik,
@maminalalala ahoj, ja som nola unho prvykrat tento tyzden a pozeral podrobne cele telicko vratane srdiecka. Tam pozeral ako pracuju komory a ako pumpuje krv a vela ineho. Fakt sa riadne venoval 👍
Ja mam tiež super skúsenosť.Ale spýtam sa či sa niekomu stalo žeby si pomýlil pohlavie?
@martina55555 tak to by zaujmalo aj mna,ale neverim ze by tak skvely lekar a odbornik sa pomylil
@maminalalala Ano, srdiecko vysetruje velmi podrobne.
@maminalalala ahoj, áno. Moj syn sa narodil so srdcovou vadou, tak sme si dcéru dali skontrolovať u neho. Nikdy som tak podrobné sono srdca nevidela.
@vydrnik
@tulipanikdiddlina
@szuszana ďakujem pekne za rady. Dnes sa chcem niekde objednať, ešte niesom na 100%rozhodnutá. Jeden dr. ma poslal do Ba na fetálne echo, vraj tam to je naj. Všetci ostatní dr. sú pre mňa bližsie, ale ak to má byť naj kvalita v Ba, tak prečo nie.
@matulapd Ahoj, prosím Ťa za určenie pohlavia ste platili ? lebo rada by som si to zaplatila u svojej dr. a dva krát to platit nechcem.
@maminalalala ja som nič neplatila, povedal mi to v rámci vyšetrenia ...
@maminalalala pohlavie ti povie ak chceš v rámci vyšetrenia neplatí sa za to.
@maminalalala nie je zac 😄 Ja som si ho vybrala preto, lebo som si o nom vela precitala, pytala sa a naozaj bol fajn a fakt isiel dopodrobna.
@pipkeska
@josephine77
@tulipanikdiddlina ďakujem za rady 😉
Neviete niekto ci sa da dr.Grochal zazmluvnit k porodu?
my sme boli u neho dva krat, na druhom sone sa mu nezdalo srdiecko velmi dlho ho pozeral a podrobne nam vsetko vysvetlil aj do papierov cervenym napisal aky je problem aby to bolo hned na ociach a podla toho sme to aj dalej riesili. sestricka je obcas nevrla asi ako sa vyspi 😀 ale k panovi dr. grochalovi napisem len tolko ze keby boli vsetci doktori alebo sestricky taki odbornici a s takym ludskym pristupom ako je on (este je aj vtipny 😝 ) tak slovenske zdravotnictvo je z 50% za vodou (zvysnych 50% myslim financovanie vladou 😀 )
ahojte baby ako prebieha toto vyšetrenie? robí sa po brušku alebo zo spodu ? budem v 20tt objednala by som sa je to akuratny čas ?
@tajap Ahoj 🙂 Vysetrenie robi pan doktor cez brusko, nic specialne k tomu nepotrebujes, pouzije vlastne utierky. Ak nema dost dobry pristup alebo babatko nie je dobre otocene, mozno navrhne pozriet sa zo spodu - vtedy sa vyzlecies za plentou a zavinies do cistej vyzehlenej plachty (tiez k dispozicii).
Inak, urcite svoje rozhodnutie neolutujes, je to skvely charakterny clovek a obrovsky odbornik. Odporucam!!!
Nacasovanie podla mna vyborne, drzim palce, aby vsetko dopadlo dobre a odchadzali ste s usmevom 🙂
Ja som sa chcela poradit s mudr Grochalom v 20 tt o dalsom postupe lebo malej nasli v hlavicke cystu. MUdr. bol taky zlaty ze ma objednal o tri dni na 6 tu rano!musim povedat ze su to velmi dobre investovane peniazky (50€), lebo nic vam nenahradi pocit kludu, a je to aj krasny zazitok. Na tom sone vidno naozaj vsetko a doktor pri vysetreni vsetko detailne popisuje 🙂
@svetlana261 neviem ti povedat ale s tym kolko mazien neviem ako by stihal este ist kporodu vedzeny k nemu chodievaju aj o vikendu,
My dnes u p.Grochala,max.spokojnosť. Velky odbornik. Všetko nam podrobne vysvetlil..ukazal..a odchadzali sme samozrejme stastni a s fotkou.
Ahojte.Kto z vás absolvoval tento týždeň kontrolu u Grochalu.Ako to tam beží.Citala som že je tam stan postaveny, merajú teplotu...Informačné tabule atď.dakujem
Ahojte maminy,chcela by som sa opýtať ci je tu taká mamina, ktorej z výsledkov Triple testov doporucili amnio a nakoniec sa rozhodla neísť? Objednala som sa u Mudr. Grochala, vtedy budem cca 19 týždeň aj pár dni. Veľa sa o ňom píše, že je to vynikajúci odborník ale predsa len ani on nevie spočítať na sone tie chromozómy, stále mi vŕta v hlave tá amnio. Nájde sa vobec mamička ktorej MUDr povedal že je všetko v poriadku a nebolo to tak? Genetikovi som hovorila že chcem najskôr podstúpiť morfo sono a na základe toho ak dr odporučí podstupim amnio, ale ten s tým nesúhlasil. Povedal mi že ak chcem spraví mi to teraz lebo vie, že je to relevantné, prišlo mi to z jeho strany zvláštne a sama teraz neviem ako sa rozhodnúť.
@iwike3 ahoj, ja som bola uňho minulý rok v auguste, bola som an bežnej kontrole a doktor povedal ze maly vyzerá na 20tt a mal byť už 24, potom som bola u Višňovského ten mi tam nadristal hrozne veľa zlého, pomaly som mala pocit ze malý nemá ani hlavu, na ďalší deň som bola v MT na odber plodovej vody, prišiel tam dokonca nejaký tam primár tiež total bludy, fakt som mala pocit ze v bruchu nemám ani dieťa, potom som šla do BB tam nespomeniem si na meno teraz ale nasla by som to, perfektný doktor, malému všetko vylúčil ale upozornil ma ze tam problem je a veľký, na ďalší deň som šla do Brna, tiež videli ze je zle, skúsila som ešte ale potom aj Grochala a poviem Ti, bol perfektný, také dôkladne vyšetrenie som ešte nemala a to v Brne a v BB boli skoro hodinové Sona.. Bol milý, pomohol mi pochopit co sa všetko deje, čo s malým je, čo sa stane, žiaľ syn mi zomrel ale vedela som co sa stane, syna som po pôrode videla, mal presne vady ktoré mi opísali len v Brne a Grochal... Takže ak sa na niekoho môžeš spoľahnúť tak na neho. Ak ešte budem niekedy tehotná, rozhodne budem chodiť na 3D k nemu.. Drz sa!

Ku Grochalovi som sa trepala až z Bratislavy, niekoľkokrát. Ak by bolo treba, trepala by som sa za ním aj do Košíc. Odporúčam. Prístup, profesionalita, vybavenie - porovnateľné so zahraničím. Len s tým rozdielom, že u Grochala som platila cca 50€, v zahraničí 300 €...