MUDr. Halmešová z Nových Zámkov
Baby z NZ, mate niektora skusenosti s MUDr. Bibianou Halmesovou?Nasla som na nu celkom dobre hodnotenia, len by som chcela vediet aj vase skusenosti. Dakujem 🙂
skupina o porodnici Nove Zamky - dozviete sa viac https://www.modrykonik.sk/group/6506/
Ahojte baby, mňa by zaujímalo ako sa objednáte k pani dochtorke, boĺa som u nej len raz a to osobne som sa boĺa objednat lebo som sa ta nevedela dovolat a ani teraz neviem :-/ ako to riesite vy? dakujem 🙂
Baby neviete kde by som nasla jej cennik?
ahoj ewinecka ak sa k nej chces prehlasit staci zavolat sestricke ona ti povie ze mas prist pre papierik ktory zanesies tej svojej na zaklade ktoreho ti ta tvoja vyda kartoteku a zanesies Halmesovej ja som u nej asi mesiac a pol.
Ahojte, prosim vas neviete mi poradit dnes som tam uz volala niekolkokrat a stale je to nedostupne. Volala som na cislo 0917 778 999. Nemate nejaku informaciu ci maju dovolenk alebo to je neplatne cislo ?
sabzel, cely tyzden maju dovolenku. od 11.8.2014 tam budu znovu.
po kolko robi 4D? nemusim byt jej pacientka aby mi to urobila? v ktorom tyzdni to robi?
Ahojte, neviete prosim Vas, ci by ma zobrala, aj ak chodim k inemu dr? chcela by som len jedno sono, pripadne 3D urobit v 22tt. a este cenu 3D? Dakujem
Pekny vecer,ja by som chcela ist k halmesovej len na 4D.Da sa aj tak a aka je cena u nej??Dakujem
Ahojte je to surne treba sa pani doktorke halmesovej objednat ? 🙂
Prosim vás neviete koĺko sa platí za preventívnu prehliadku u Halmešovej?
NEODPORÚČAM! !!!!!!!!!!!
Jej ochota A správanie K zakaznickam je hrôzostrašné! !!!! Žiadna spokojnosť najhoršia skúsenosť akú som kedy skym mala!!!!

Perfektná pani doktorka!ja som mala velmi komplikované tehotenstvo,ale vždy stála pri mne,je nesmierne ludská a precízna.Môžem len odporúčať!Ja som jej nesmierne vďačná ,že sme to dotiahli a môj drobček je zdravučký a krásne spinka tu vedľa mňa 🙂