icon

MUDr. Halmešová z Nových Zámkov

ivoninka
23. okt 2012

Baby z NZ, mate niektora skusenosti s MUDr. Bibianou Halmesovou?Nasla som na nu celkom dobre hodnotenia, len by som chcela vediet aj vase skusenosti. Dakujem 🙂

Strana
z3
norosko
1. feb 2014

Perfektná pani doktorka!ja som mala velmi komplikované tehotenstvo,ale vždy stála pri mne,je nesmierne ludská a precízna.Môžem len odporúčať!Ja som jej nesmierne vďačná ,že sme to dotiahli a môj drobček je zdravučký a krásne spinka tu vedľa mňa 🙂

dankamat
28. máj 2014

skupina o porodnici Nove Zamky - dozviete sa viac https://www.modrykonik.sk/group/6506/

rooni
9. júl 2014

Ahojte baby, mňa by zaujímalo ako sa objednáte k pani dochtorke, boĺa som u nej len raz a to osobne som sa boĺa objednat lebo som sa ta nevedela dovolat a ani teraz neviem :-/ ako to riesite vy? dakujem 🙂

darinka.b
10. júl 2014

@rooni ahoj, este som nemala problem dovolat sa do ambulancie sestricke, nemaju dovolenku? 🙂

rooni
11. júl 2014

@darinka.b ja to nechapem volala som jej uz asi X krat a nikto to neberie alebo ma to zrusi :-\ ...neviem ci ma dovolenku alebo nie ale uz mesiac sa jej snazim dovolat a nic :-\ ...nemohla by si mi dat prosim ta cislo na ktore jej volavas ty? dakujem 😀

darinka.b
11. júl 2014

@rooni sem volavam sestricke 0917 778 999, bola som tam v aprili a cez toto cislo sme komunikovali

maltinta100
20. júl 2014

Baby neviete kde by som nasla jej cennik?

kunovat
23. júl 2014

ahoj ewinecka ak sa k nej chces prehlasit staci zavolat sestricke ona ti povie ze mas prist pre papierik ktory zanesies tej svojej na zaklade ktoreho ti ta tvoja vyda kartoteku a zanesies Halmesovej ja som u nej asi mesiac a pol.

sabzel
5. aug 2014

Ahojte, prosim vas neviete mi poradit dnes som tam uz volala niekolkokrat a stale je to nedostupne. Volala som na cislo 0917 778 999. Nemate nejaku informaciu ci maju dovolenk alebo to je neplatne cislo ?

maja999999
5. aug 2014

sabzel, cely tyzden maju dovolenku. od 11.8.2014 tam budu znovu.

zuzukaa
20. mar 2015

po kolko robi 4D? nemusim byt jej pacientka aby mi to urobila? v ktorom tyzdni to robi?

wewerkatka
21. jún 2015

Ahojte, neviete prosim Vas, ci by ma zobrala, aj ak chodim k inemu dr? chcela by som len jedno sono, pripadne 3D urobit v 22tt. a este cenu 3D? Dakujem

35slavka
10. nov 2015

Pekny vecer,ja by som chcela ist k halmesovej len na 4D.Da sa aj tak a aka je cena u nej??Dakujem

kika_332
2. aug 2016

Ahojte je to surne treba sa pani doktorke halmesovej objednat ? 🙂

sofi1235321
23. feb 2017

Prosim vás neviete koĺko sa platí za preventívnu prehliadku u Halmešovej?

karind
3. apr 2017

NEODPORÚČAM! !!!!!!!!!!!
Jej ochota A správanie K zakaznickam je hrôzostrašné! !!!! Žiadna spokojnosť najhoršia skúsenosť akú som kedy skym mala!!!!

Strana
z3