icon

MUDr. Halmešová z Nových Zámkov

ivoninka
23. okt 2012

Baby z NZ, mate niektora skusenosti s MUDr. Bibianou Halmesovou?Nasla som na nu celkom dobre hodnotenia, len by som chcela vediet aj vase skusenosti. Dakujem 🙂

nienna
30. okt 2012

@lenuska311 tak super 🙂 ako vravím, perfektná doktorka

renitri
30. okt 2012

@nienna No asi tak.. ale kazdy urolog by mal robit spg.. je ich v meste viac...Kalinay, Lorand, Kovacic....Ale aj gyn by mala spravit spg...No v CARe robia ale rozsireny spg, nie jak tu... A tam ta nemusia hned liecit chemicky..No ale pojdem urcite najskor ku gyn s vysledkom co povie ona na to...a ked ani ona nebude riesit tak potom pojdem tam...
@lenuska311 hej ? super teda 🙂 tak pojdem asi zajtra ku nej po ten papierik a prehlasim sa k nej...

szjanka
2. nov 2012

@lenuska311
u mna tiez tak isto, nedarilo sa nam 2 roky otehotniet, presla som k dr. Halmesovej a do mesiaca som bola tehotna. Tiez sme sa s nou smiali, ze asi pozitivne vlny 🙂 Som s nou velmi spokojna, vzdy vsetko pekne vysvetli, ak sa jej nieco nezda, zopakuje bez problemov odbery, mne velmi aj psychicky pomohla :o)

tatarida
6. nov 2012

@ewinecka
@renitri tejto teme by sa asi mal zmenit nazov 😀 aj ja som chodila povodne k Langovej.......teda ja chodim do BA do NOU takze k Langovej som isla asi po 3 rokoch s tym ze som prestala brat HAK a aj po roku mam nepravidelny cyklus (ak vobec mam...) a ta pipina mi zapoti, ze to nieje problem, ze mam prist ked nebudem vediet otehotniet....... ze diky za takyto pristup a dovi-dopo! presla som ku Korcokovi, a mesiac po nasadeni liecby som bola tehotna!

renitri
6. nov 2012

@tatarida Aj ty chodis do BA do NOU ??? aj ja.. a kam a preco ak sa smiem spytat? Som rada, ze som od nej odisla.. Presla som k Halmesovej, a verim ze nam pomoze..

tatarida
6. nov 2012

@renitri jj robili mi tam konizaciu pred 5 rokmi, takze chodim stale na kontroly....

renitri
6. nov 2012

@tatarida ahaaa.. ja chodim na hematologiu na 2.poch. teraz uz iba raz za rok..pred 7 rokmi som sa liecila na onko...

tatarida
6. nov 2012

tak to je fajn ze uz len raz za rok 😉

renitri
14. nov 2012

@tatarida hej 🙂
Babulky.. bola som dnes u Halmesovej a velka spokojnost.. Uplne ini pristup a zaujem, velmi mila a prijemna...Bola som dnu sice skoro 45 minut, ale pekne vsetko spisala a pytala sa.. Vsetko na sone vysvetlila a robila ho dlhsie, pekne hladala pravy vajecnik, ale nenasla (nieze by som ho nemala, len bol schovany) no zato nasla moju cystu ktora bola este v januari iba 1,9 cm a teraz je zrazu 4,3 cm.....Mam dojst na 12-14 DC na folikulometriu a porovna sono z dneska, kedze si spravila fotecku s dalsim...Potom urci dalsi postup.. A verim, ze sa nam u nej coskoro zadari 🙂 Takze len a len ju odporucam 🙂

tatarida
14. nov 2012

@renitri uz aby sme spolu kocikali 🙂

renitri
14. nov 2012

@tatarida 🙂 tak to by bolo ake skvele 🙂 musim este kamoskam ist poosahavat bruska, aby to na mna tiez preskocilo 😀

tatarida
14. nov 2012

@renitri ked to ma prist tak to pride aj bez osahavania 🙂 ja som to u nas nastartovala a uz je tehotna bratrancova zena (po 3 rokoch snazenia, sice umelo ale vyslo to na 1.krat), aj jej sestra, tiez po rokoch marneho snazenia a prirodzenou cestou!!!! a este moja kamoska...vsetky 3 budu mat cca 10-12 tyzdnov po mne..... zatial zo 4 tehotenstiev 3 chlapci a jeden ? 😀

renitri
14. nov 2012

@tatarida wow..skvele 🙂 No tak to dufam, ze si spustila vlnu v nasom cinziaku 🙂 Bolo by skvele ak by sa aj bratovim podarilo zarovno s nami-snazia sa uz skoro rok.. Mali sme svadby s 4 mes. odstupom, tak aj tehule by sme mohli byt spolu 🙂

tatarida
14. nov 2012

@renitri len baby prosim Vas bo ten moj syn ani nebude mat s kym ..... ak to pojde takto dalej 😀

renitri
14. nov 2012

@tatarida neboj, ja ta v tom nenecham :D a svagrinka byva v GA, takze ona ma v tom s tym kocikovanim tiez necha :(

renitri
14. nov 2012

@tatarida nezabudni ist zajtra na domovu schodzu a nakazit tam aj ostatne zienky :D inak na 1.poschodi je maly Adamko (asi najmensie babo v dome)

tatarida
14. nov 2012

nevedela som ako sa vola, ale viem ze mamicka sa nevie pozdravit 😀 my mame oproti Mareka 6mes a pod nami 10 mes...... (neviem ako sa vola maly ale mamicka je Nella) ides aj ty??? mne sa moc nechce, neviem ci tam vydrzim tolko stat....

denka1984
28. dec 2012

Ahojte.Neviete niekto za kolko robi dr. Halmesova 3D vysetrenie?Dakujem za odpovede

renitri
16. jan 2013

@tatarida ahoj.. uz sme neni susedky :( prestahovali sme sa do vacsieho ale iba o 100 metrov dalej 🙂

tatarida
16. jan 2013

@renitri cooooo??? to ste kedy stihli? kam? tento ste predali???? 😕

renitri
17. jan 2013

@tatarida na G.Bethlena 1 🙂 no bolo to narychlo vsetko hehe.. este stale mame veci aj tam, takze pomaly nosime.. no bude sa predavat...

cicis23
19. feb 2013

prosim va skolko stoji 4D u p.dok.halmesovej dakujem

zuzana2580
19. feb 2013

@cicis23 35 eur 🙂

mata209
3. mar 2013

Ahojte chcela by som sa vas spytat ci neviete za kolko robi 4d?

cicis23
22. mar 2013

lepšiu doktorku ako ju som ešte nezažila !!!!kebyže su vsetci doktori na SR taky ako ona tak mame spickove zdravotnictvo!!!! dole klobuk pred pani doktorkou !!!! vrelo odporucam 🙂

cicis23
22. mar 2013

@mata209 35 eur

srdenko7
11. sep 2013

rada by som napísala svoju skúsenosť s pani doktorkou Halmešovou. Prestúpila som k nej v 13tt, pretože som nebola s bývalým gynekológom spokojná. Bála som sa že keď som tehotná nikto ma nezoberie. Pani doktorka bola veľmi milá a ústretová. Má super ľudský prístup. Ultrazvuk má napojený na veľkú tv obrazovku, ktorú máte presne oproti sebe, takže celú dobu vyšetrenia vidíte bábätko-nádherný zážitok 🙂

misenaf
12. sep 2013

môžem sa spýtať aký je spôsob objednávanie u Dr. či sa dlho čaká v čakárni, A koľko sa platí za objednanie na určitú hodinu?

babatenko82
12. sep 2013

@misenaf toto vôbec neviem.....mňa ako tehotnú objednáva sestrička vždy na presnú hodinu. mám to v rámci jednorázového poplatku pre tehotné pacientky.

adus26
7. jan 2014

Ona je dobra pani doktorka