Mudr Holan a pôrodnica Kramáre - aké sú vaše skúsenosti?
ahojte maminky,
určite by sa už našla diskusia na túto tému, ale je tu maminka, ktorá má čerstvé skúsenosti s pôrodnicou Kramáre, prípadne konkrétne aj s gynekológom/pôrodníkom Mudr. Holánom?
Ďakujem.🙂
@snehulienka82 ahoj, neviem koľko sa platí za klasickú gynekologicku ambulanciu ale v prípade tehotenstva to je 100eur za celé tehu plus za každú poradňu 20eur
samozrejme nie je to malo ale ma úplne nové špičkové vybavenie, nikdy nie je problem s termínom, dá sa dohodnúť. Ja som s ním stále veľmi spokojná, vždy sa venuje aj 30-40 minút, nikdy to nie je ako “z rýchlika”.
@ziabs81 dakujem ti za odpoved.
@baska311 dakujem za odpoved. Chodis k nemu v BA?
@snehulienka82 nz
@snehulienka82 áno, tam na Hubeného
@ziabs81 ahoj ja som ho zastihla.na pohotovosti v 12 tt ked som krvacala. Bola.nedela rano. Musim povedat ze za mna velmi prijemna skusenost. Bolo to v lete tohto roku. Mily, vtipny, ochotny, ukazal, vysvetlil, porozpraval, vytlacil fotku, upokojil ma. Neviem ked citam tie starsie skusenosti , je mozne ze sa medzicasom zmenil
Dobrý deň, rada by som sa opýtala či má niektorá skúsenosti s pôrodnicu na Kramaroch v momentálnom období? čaká ma pôrod koncom Januára a obávam sa ako to teraz prebieha keď sú všade opatrenia? 😟 A ešte by ma zaujímalo či môže byť manžel spolu so mnou pri pôrode. Vopred veľmi pekne ďakujem za akúkoľvek odpoveď.
Dievčatá ,som veľmi prekvapená z týchto komentárov . Ja mám práveže len pozitívne skúsenosti. Mala som ho dokonca aj zazmluvneného pri pôrode a na 100 percent som mu dôverovala 🙂 Za mňa Top lekár s ľudským prístupom, milý , vtipný , profesionálny . Čokoľvek som od neho potrebovala , vždy poradil a pomohol. Počas tehotenstva vždy dostupný aj na telefóne . Ja som veľmi spokojná.

@snehulienka82 ahoj, ja som k nemu chodila v Senci a neplatila som. Tak neviem... Úplne ti rozumiem, ja som na neho čítala samé zlé recenzie, ale keďže som chcela ostať v Senci a nechodiť na poradne do BA, tak som si povedala, že sa pôjdem na neho pozrieť a ak to bude zle, nebudem k nemu chodiť. Ja som bola hneď od prvého razu veľmi milo prekvapená. Milý, príjemný, ochotný, všetko vysvetlil, vtipný,... Mala som komplikovaný pôrod a len vďaka nemu som ho dobre zvládla... Bol mi veľmi veľkou oporou... 😊